Не как, а защо изневеряват мъжете!

• 27 923
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
Нямам проблем с тези мъже, но ги ползвам да седна и да се напия с тях, вкъщи не ги искам  Laughing

E защо? Непредвидими? Трудно контролируеми?  Щото така малко ми звучиш като един приятел дето вика "Ааа тая става за ръчен труд, ма не и да се прибереш с нея" Rolling Eyes

# 136
Ами щото с едно дете мога да си поиграя, не да правя семейство и да гледам сама още едно дете + нашите.

# 137
Той е: Като търсиш такъв и такъв мъж - какво предлагаш ?!  newsm78

E, NЕМО, вече ставаш банален с тоя въпрос, честно.

Темата е за изневерите, така че по темата: когато предлагаш вярност, очакваш да ти отвърнат със същото. ОК?

# 138
Хахаха егати темата.. добре се посмях Simple Smile

Няма да споделям мнение, че пак ще наскочат тук лелките, но това:
Ами щото с едно дете мога да си поиграя, не да правя семейство и да гледам сама още едно дете + нашите.
е повода когато се представям да казвам "Самотна майка с две деца. Едното с акъл на 7 , а другото има надежда да порасне, на 3 е и е момиченце" Но аз съм тотален екстремист и това , че мъжът ми се държи като 7 годишен, рядко ме дразни. Важното е , че когато ситуацията го изисква се стяга и действа достатъчно мъжки.

# 139
Ииии, отново причините мъжете да изневеряват са следните: 1. нагон; 2.сбабичосване на жената; 3.доказване на мъжа, че все още става. Виновните са и от двете страни според ситуацията... Застраховани няма, а може би има? Ама за всеки случай ще гледам да съм от модерните бабки поне доколкото ми го позволява физиката и акъла. Моля някой да допълни или да поправи грешното!

# 140
  • София
Нямам проблем с тези мъже, но ги ползвам да седна и да се напия с тях, вкъщи не ги искам  Laughing

E защо? Непредвидими? Трудно контролируеми?  

Безотоговорни.
Не можеш да разчиташ на мъж, който на 30 се държи като на 17 и се гордее с това, че ще ти е подкрепа в живота, че ще се погрижи за теб и семейството си в трудни моменти и ще дърпа семейството ви напред.
Бившият ми все още е такъв, слава богу, вече е бивш. Докато нямахме дете, всичко беше ОК, купони, иху-аху .... Като дойде детето и оп - какво се получи, аз влача всичко, той си продължава по стария начин. Еми много ясно, че на неговия фон ще съм като лелка, която след работа бърза да се прибере, за да си вземе детето и да му сготви например. Вместо да ходи на - как беше - мачове и концерти.
Нищо против такива хора, само не трябва да правят деца, докато не са готови да кажат чао на 17-годишния си егоизъм.

# 141
Find_NEMO - е хайде бе онзи.Днеска цял ден свиря пицикато на соло и взе да става едностранчиво. Тва със "6-тия етаж" ми хареса. Даже имаше някаква чалга с подобна тематика дето се пееше за нещо "бейби имаш ли кураж". И тва с "ти кво даваш" също беше право в целта. Щото има няква закономерност че колкото една жена по-никва,толко повече са й претенциите.

Бач брато бач ! Скъсаха ми задника в петък ... нали трЕбва да има парички ... ама и ти се справяш чудесно  Grinning даже повече от чудесно  Grinning

Той е: Като търсиш такъв и такъв мъж - какво предлагаш ?!  newsm78

E, NЕМО, вече ставаш банален с тоя въпрос, честно.

Темата е за изневерите, така че по темата: когато предлагаш вярност, очакваш да ти отвърнат със същото. ОК?

Питах Албена13 уважаема. Виж - мацката е изръшкала цЕла българия да търси мъж и се няма и няма та минала на чужденци ... за това питах. Напомни ми за историята с един американец в хотела на морето. Слиза той и се сопва на администраторката, че самобръсначката му не влизала в нито един контакт - демек всички контакти в хотела били нещо дефектни и размахва един кабел по американски стандарт - тези с пластинките. На калпав ... нали знаеш. А случката с Франсето ме покърти тотално. Видите ли имало нЕкакъв французин дето жена му избирала храната а той не погледнал сервитьорките и .... малиии Французите са супер ...  ooooh! боооже боже !! Впрочем защо се учудвам - защо според вас в накои страни смятат че българите са черни и миришат на вкиснало  Thinking

# 142
Това, че си взимаш детето и домакинстваш въобще не значи, че те прави да изглеждаш като лелка и концертите определено не правят мъжа атлет  Joy
Всяка жена домакинства. Ако обаче сама се занемари е друг въпрос и би било обяснимо защо мъжа се заглежда по чужди. Но не би било причина за изневяра, разбира се. Поне не единствената.

# 143
Безотоговорни.
Не можеш да разчиташ на мъж, който на 30 се държи като на 17 и се гордее с това, че ще ти е подкрепа в живота, че ще се погрижи за теб и семейството си в трудни моменти и ще дърпа семейството ви напред.
Бившият ми все още е такъв, слава богу, вече е бивш. Докато нямахме дете, всичко беше ОК, купони, иху-аху .... Като дойде детето и оп - какво се получи, аз влача всичко, той си продължава по стария начин. Еми много ясно, че на неговия фон ще съм като лелка, която след работа бърза да се прибере, за да си вземе детето и да му сготви например. Вместо да ходи на - как беше - мачове и концерти.
Нищо против такива хора, само не трябва да правят деца, докато не са готови да кажат чао на 17-годишния си егоизъм.

Правя връзка с темата за 'кой избира' - оттам започват нещата - първо ги избирате, а после гледате дали стават за съпрузи  Thinking Да не се връщам към темата за критериите - ако е 'жива' още де  Confused

# 144
Нямам проблем с тези мъже, но ги ползвам да седна и да се напия с тях, вкъщи не ги искам  Laughing

E защо? Непредвидими? Трудно контролируеми?  

Безотоговорни.

А защо автоматически реши,че някой който е запазил младежката си откаченост, непременно трябва да е безотговорен и да дърпа семейството назад? Това е много глупав стереотип. Като нося фанелка на Machine Head, да речем, а не жилетка на която пише "женен идиот" това намалява ли моя кредибилитет /това е македонска дума ама ми е много любима/? Щото като трябва да се дърпа напред бачкам по 16 часа на ден или лъсвам къщата до блясък, така че това няма нищо общо със състоянието на духа и мирогледа.

Find_NEMO - ай стиа бачкал ще се покривиш, после треа да намерим някоя изправителка да те опъне по устав. Joy Laughing. Аналогията със щепсела (друга моя любима дума) е много показателна, така че ако я продължа - грешката май не  е в хотела. Whistling

# 145
Find_NEMO - ай стиа бачкал ще се покривиш, после треа да намерим някоя изправителка да те опъне по устав. Joy Laughing. Аналогията със щепсела (друга моя любима дума) е много показателна, така че ако я продължа - грешката май не  е в хотела. Whistling

шшшшшит - пепел ти на кУйборда  Grinning (пиша това ако жена ми чете), а за подобни индивиди от женски пол запътили се към горния етаж мисля вече да пусна тема в 'татковци'  Wink Да ги колекционираме  Mr. Green

# 146
  • София
Немо - той за съпруг си ставаше пИрфектно, както съм написала - проблемите дойдоха с детето. Това няма как да го предвидиш - нито аз можех да го предвидя, нито пък той предполагаше какво ще се случи.

viliko - лелка за мен е манталитет, не външен вид. А когато сам дърпаш каиша няма как да не се отдалечите с партньора, който още си живее като тийн.

Девиатор - говоря така, понеже познавам доста такива мъже, а както казах, с един и живях. И да, мисля, че дългата коса и тениската с Машин Хед намаляват кредибилитета, както и мисля, че ходенето по мачове и концерти по същия начин, както си го правил по времето, когато не си имал дете, намаляват отговорността ти към въпросното и увеличават тази на съпругата ти. Не казвам да се затвориш вкъщи, напротив, това не е полезно за никой. Но да твърдиш, че не си се променил, няма да се промениш и да се гордееш с това - за мен не говори нищо хубаво. Човек ТРЯБВА да промени живота си, когато има семейство и деца, иначе за какво ги е правил, ако само ще му се пречкат из краката.

# 147
Отдалечаването от партньора не е защото една жена върши домакинската работа и голяма тежест пада върху нея. Причината е /и ти сама я казваш/ - това, че когато човек има семейство - има и отговорности, и компромиси, които и двамата се налага да направят и не е добре, когато само единия ги прави, другия си кара по старому  Peace

# 148
Бърди - сори че ти го навирам в лицето ама правиш жестоката грешка на 90% от жените да си мислиш,че може да промениш мъжа до себе си. И като виждаш че не става, да продължаваш и да мелиш че видиш ли той бил виновен. Е така се насират връзките, на нас мъжете ни писва и ви пускаме да пасете. И следва циврене стил "Аааа ма аз му дадох всичко, а той простака...". Тръгнеш ли с трябва и длъжен си става нещо което в латиноамериканската белетристика се нарича "novelas de final anunciado" - демек губиш с гол от съблекалнята и се чудиш после кой продаде  мача. newsm78 Money

Цитат
тениската с Машин Хед намаляват кредибилитета, както и мисля, че ходенето по мачове и концерти по същия начин, както си го правил по времето, когато не си имал дете, намаляват отговорността ти към въпросното и увеличават тази на съпругата ти.

Пак си доказваш тясното мислене. Твой проблем, щом такава ти е визията. Само да спомена че отговорността и работата в една връзка, не са игра с нулева сума и ако си достатъчно находчив си има начини.  Като пример само ще приведа че от некво време насам не давам на жената до мен да бара каквато и да е домакинска работа в нас. Ама грам. Или аз си го правя или плащам на една лелка да го върши. И го правя с усмивка, и с фанелката, и с дългата коса. Party Wink

Find_NEMO-отма пущи влека за етажните. Дори темата може да се нарече "Етажерка на женските заблуди"  bouquet

# 149
Find_NEMO-отма пущи влека за етажните. Дори темата може да се нарече "Етажерка на женските заблуди"  bouquet

Ето я Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424729.0

Общи условия

Активация на акаунт