За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Здр на всички, аз спечелих от играта Живей активно- изпратих 2 плика и спечелих 2 пирамиди Simple Smile страхотно неща има вътре. Като ги отворих се радвах като малко дете.
Пожелавам навсички успех

# 241
Момичета,някой от Русе получил ли е вече пирамида?И какви неща има вътре?

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 11:19 от ralimk

# 242

ето такива неща има вътре
дано и аз да получа скоро Praynig

# 243
Мими ,дано скоро си получиш и ти подаръците  Hug

# 244
Ех как ми се иска и аз да имам късмет, макар че невярвам много, защото съм пуснала писмото миналата сряда или четвъртък  Sad

# 245
  • Плевен
Нищо не се знае. Рекламата още върви.

# 246
Нека не се отчайват тези ,които не са получили -аз пуснах на 18.06 и точно след една седмица получих пирамидата!
Даже като четох темата си мислех,че вече е късно,но Milenita  и нейните мнения ме убедиха да
участвам и спечелих!
Късмет на всички участници!!!

# 247
И аз пуснах доста късничко,но пък се надявам да спечеля нещо.И за да направя изненада съм писала директно адрес и телефон на майка ми,свекърва ми ,сестра ми с предупреждение да чакат да им се обадят,че имат колети hahaha
На мен и една пирамидка ми стига Peace
Успех на всички и дано останем доволни Hug

# 248
  • София
А как така разбирате , че сте регистрирани - някъде в нета ли си търсите регистрацията???? Прегледах сайта на нестле но не открих нищо  Sad с имена и т.н.
И аз доста късничко май се сетих да пускам писма - пуснах три броя  Sad дано стигнат и поне 1 се класира за пирамида, призма, конус цилиндър - нямам претенции  Wink

# 249
  • Бургас
днес никой ли,  не е получил пирамида Simple Smile

# 250
  • София
дано стигнат и поне 1 се класира за пирамида, призма, конус цилиндър - нямам претенции  Wink
Joy хареса ми.

# 251
АЗ ПОЛУЧИХ ДНЕС ПИРАМИДА Simple Smile........СТРАХОТНО #Crazy Hug.....ПРАТИЛА СЪМ ОЩЕ 1 ПИСМО.......ДАНО ПАК СПЕЧЕЛЯ Joy

# 252
  • до Пловдив
А как така разбирате , че сте регистрирани - някъде в нета ли си търсите регистрацията???? Прегледах сайта на нестле но не открих нищо  Sad с имена и т.н.
И аз доста късничко май се сетих да пускам писма - пуснах три броя  Sad дано стигнат и поне 1 се класира за пирамида, призма, конус цилиндър - нямам претенции  Wink
Информация за промоцията може да бъде получена  на 070015557

# 253
и аз получих пирамида newsm44 newsm68
много съм щастлива, странното е че получих пирамидата , без този картонен кашон
който  eli_vivi е показала на снимките, но както и да е аз съм си доволна от нещата Peace

и благодаря на момичето открило тази тема, защото ако не беше темата тук, нямаше да участвам в играта
гледах много пъти рекламата, но не се навих даже да им погледна сайта Blush Embarassed преди да прочета за играта тук

Благодаря и на Нестле
най-голям почитател съм на шоколадите и фиксовете малки тайни - с тях съм страхотна домакиня Peace

# 254
честито на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт