Наборите ни големи към летните игри са устремени - отчет на 2002

• 11 571
  • 223
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia

Много ми харесват стълбите, които са във вид на шкафчета.
И аз ги харесвам тези стълби, защото събират много багаж.

# 211
Моите и те спят на двуетажно легло -спестихме място ,но мен все още ме е страх и оставям отдолу една огромна топка фотьойл .Първо каката спеше отгоре, а от няколко месеца  малкия.Посред нощ си става( за сега без проблем) и си слиза ,а след това и се качва в полусънно състояние.

# 212

Много ми харесват стълбите, които са във вид на шкафчета.
И аз ги харесвам тези стълби, защото събират много багаж.
Точно затова и аз ги харесвам!

# 213
  • Бургас
meri_zajo, честита ви именничка! Да ви е жива и здрава, отлична ученичка и много да ви радва! Hug

Честит имен ден и на всички малки и големи, които празнуват днес!   bouquet

# 214
Много благодаря за пожеланията!Влизам набързо и отивам да слагам масата че гостите сега ще затропат на вратата Laughing

# 215
Роди се Елия,3600 кг,51 см,в 10.30 часа тази сутрин!
Малко шев и кройка е имало,но бебето и майка му се чувстват добре!А аз съм най-гордата леля на света!!!Брат ми каза,че се е събудил бащинския инстинкт в него Laughing!
Честит имен ден на празнуващите!Свекито и тя е именичка,и тя да е жива и здрава!

# 216
  • София
desi_max, честита племенница! Мерките й са перфектни! Wink Да радва цялото семейство!  bouquet

Честит имен ден на всички именници! Hug

# 217
Деси,честито раждане на Елия!Честита ви радост и на вас! stork-girlДа бъде едно здраво бебче и да носи само радост и топлота на всичките си близки! newsm51Много прегръдки и за батко Макс!  Hug
Мери Зайо,честито ти именничка!(на патерица).Жива и здрава да ти е!  bouquet
Вчера и нашият тати беше именник!Почерпете се за негово здраве: cook beer2
Днес на Летито и е последен ден в лятната академия и от yтре си е при нас със сестричката и. PeaceДнес ще ги водят на поход до зоопарка.Поход е малко силно казано,но го нарекоха така понеже той е доста отдалечен от y-то и ще ходят до там пешком с раничка на гърба пълна с провизии.Зоопарка в нашия град го направиха по швейцарски проект и може да съперничи по вид на всички останали в големите градове.Тази година направиха и много детски yвеселения и пясъчници за игра и беседки за родителите,има сцена летен театър и импровизирано yчилище.Надявам се да се забавляват много!Вчера официално и е било връчена грамота послyчaй последният и ден в лятната академия,с подходящо облекло и тържествено пред всички дечица от директорката на yчилището.Ето и нея:
http://www.foto.bg/data/500/medium/Picture_19416.jpg
За yтре са им запланyвали посещение на кино,ще гледат Хана Монтана на голям екран и сме издействали да може да го посети и тя.
Аз да попитам,някой от вас започна ли с подготовката за първолаците?
Оставям ви с пожелания за лек и слънчев ден!  Nature Sunny  Nature Sunny

# 218
Честито на всички малки и големи именяци от вчера!  bouquet
Да е жива и здрава бебката Елия!
Аз днес купих учебните помагала - 30лв ми струваше удоволствието. Confused Сега остават моливи, химикалки, гумички и т.н. Wink

# 219
  • Варна
Здравейте момичета,

Честито на всички именици от вчера!!! Да са живи и здрави!

desi_max честита ви племеничка, много да ви радва.

assia75 много готина тази диплома, браво на момичето.

За училище не съм купувала все още нищо. Родителската ни среща ще е чак септември и не знам какво точно ще трябва да купуваме. Явно ще обикаляме после книжарниците на юруш.

# 220
desi_max, честита племенница!,това е страхотна новина като се сетя и аз как се вълнувах като ставах леля.....Боже  а колко бързо растат!
Аз от днес започвам с подготовката за първолачето.Ще купя някои консумативи за да не ми е трудно в последния месец и за да не се отрази на бюджета.

# 221
  • Sofia
Здравейте момичета. Честито на всички, които съм пропуснала, но имах много служебни ангажименти и нямах време да надникна тук. От днес съм отпускар и ще си почивам. Аз още нищо не съм купувала за първокласничката. Дори няма раница.
 meri_zajo какво ще купуваш?

# 222
  • Варна
desi_max, честита племенница. Да ви е жива и здрава малката кукличка Елия.
Ние ходихме за 3 дни до София и вчера се прибрахме. Детелина непрекъснато повтаряше като мантра музеи, музеи, музеи. Успяхме да видим Природонаучния, Археологическия, Националния Исторически, ходихме до Боянската църква. Купихме и една малка книжка за 100-те туристически обекта и правихме лов на печати.
Аз също още нищо не съм купувала за ученичката. Тия дни мисля да взема основните неща.

# 223
Здравейте,
Както обещах, ето я новата ви тема.
Реших да я пусна аз, само този път.  Избрах заглавието съответстващо на под-форума  Wink, сложих в първото мнение инфото от двете теми, за следващата тема ще си го редактирате както намерите за добре. Знаете си на 20стр. -> нова тема.

Надявам се да няма много разочаровани  Wink и обидени от "грубата" ми намеса!
Надявам се да се погодите и разбере в името на децата ви и желанието/необходимостта да си бъдете полезни!
Надявам се да не станете нарицателно като "октомврийките"  Wink, да не се карате, да няма отлюспени и игнорирани!

Сигурна съм, че надеждите ми ще бъдат оправдани  Simple Smile, защото познавам виртуално много от вас и знам, че сте зрели и добронамерени!

Успех на вас и първолаците ви! Желая ви много и само положителни емоции през лятото и най-вече през есента!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=409836.0

ПП. Знам, че сме малко виновни пред вас - все ви търсим място и ви местим, без да ви попитаме Sad.
За което се Извинявам!
Но сега мисля, че ще намерите мястото си за следващите 12 години.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт