Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от тържествата в детската градина?
Какви са плановете за 1 юни и какви са подготовките за предстоящата учебна година?
Какви са впечатленията от завършването на предучилищна група и какви са плановете за лятната ваканция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от тържествата в детската градина?
-
Какви са плановете за 1 юни и какви са подготовките за предстоящата учебна година?
-
Какви са впечатленията от завършването на предучилищна група и какви са плановете за лятната ваканция?
-
Какви са впечатленията от тържествата и какви са плановете за предстоящото училище?
-
Какви са процедурите за класиране на децата в училище?
Привет майчета. И ние да се запишем в новата темичка -
благодарим за подръжката violetblue
, но пък вчера завършващите деца ги водиха на екскурзия до Ловеч - разглеждали са зоологическата градина (нищо че ги водя през седмица там) , разглеждали са някаква крепост (не знам коя е и къде се намира) , разгледали покрития мост и естествено са си купили от там по един подарък за спомен (добре че дадох сутринта парички, че щяхме да се изложимкато кифладжии) , хапнали , пийнали и пред паметника на В. Левски им раздали дипломите-удостоверенията. направили са им и по една снимка във фото - ето я и нея 
Сега е добре, но ще го наблюдавам за някакви последици.
И мен много ме е страх от ку4ета и за мой yжас в градската ни градина стопаните им изобщо не ги притеснява факта,4е техните любимци са без каишки и то в близост до детска площадка,където е пълно с играещи дечица.
Мен са ме хапали кучета и много боли. Щом са му сложили инжекция няма страшно. Сега раната трябва да мине, но зараства бавно охапаното от куче.