Наборите ни големи към летните игри са устремени - отчет на 2002

• 11 571
  • 223
  •   1
Отговори
# 30
Охо вие сте "патрон" тогава!Щом само едни ден!това е идеален вариант тогава,успех!

# 31
Лина,къде си да разказваш?Тук времето беше хубаво,дано и при вас Hug!
Мери, Heart Eyes!

# 32
  • Sofia
Здравейте момичета. Мен откровенно казано ме е страх да я оставя цял ден сама. За целта малко ще я гледа баба и.
При нас нищо ново. Замисляме как ще протече утрешният ден. Но като видях прогнозата се отчаях. Дават го да вали след обяд а аз си мислех да излезем да се черпим тогава.
desi_max  стискам палци утре денят да мине добре.

# 33
И ние сме запланували това но преди това шефа трябва да даде заплата.. Mr. Greenиначе сори мори!

# 34
  • Варна
Тук съм desi_max, тъкмо качвам снимки. Времето беше хубаво, децата се забавляваха страхотно. Даже се позаседяхме повече от определеното ни време. Имахме дисководещ от който не съм съвсем очарована, но имаше и други занимания за хлапетата така, че не им беше скучно даже не искаха да си тръгват.  Определено им е мъчно, че се разделят, но обещаха на госпожите да наминават да ги виждат. Ето малко снимков материал:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12634147

А ти не се притеснявай за момчето, ще се оправи самичко, няма страшно. Големи са вече, оправни са, могат много неща да правят сами, а е и хубаво да свикват вече. За нас те винаги ще са деца и винаги ще се притесняваме за тях, но все пак порасват и трябва да стават все по-самостоятелни колкото и да не ни се иска. Аз моя искам да го оставям сам за по малко, но той не иска и вечно съм като товарно магаре с две каруци  Mr. Green

# 35
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЦА!
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!
МНОГО РАДОСТИ И ПОСТИЖЕНИЯ В УЧИЛИЩЕ!!!

# 36
Честит 1юни на вси4ки децица!Бъдете здрави,много щастливи мигове и усмивката да не слиза от ли4ицата ви, ви пожелаваме от сърце! baloni football 1swing

# 37
  • София, Дървеница
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ПЪРВОЛАЦИ!!!

# 38
  • В центъра на мръсотията
Честит празник на всички деца!  Hug

# 39
  • Sofia
lina6.3 Било е страхотно!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЦА!

# 40
  • Варна
Честит 1 юни на всички деца!!!  Да са много весели и щастливи!

Преди малко занесах удостоверението на Вики в училището, в което ще учи. Класирането по паралелки ще излезе след 15 юни при нас.

# 41
  • Sofia
И аз преди малко занесох удостоверението на Марти. При учителката, която сме подали молба да бъде има много желаещи деца почти за 2 паралелки. ooooh! Уж със сигурност ми обещаха да е в паралелката на избраната от нас госпожа, но класирането ще излезе чак края на август при нас.

# 42
о при вас доста по-късно! newsm78Дано поне да си удържат на думата!

# 43
Честит празник и от мен!  bouquet

# 44
Честит празник на всички наборчета и от нас Hug baloni

Случайно да има наборчета, които ще учат в 49 ОУ ?????
Много ще се радвам да се запознаем  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт