НОЕМВРИйче се ослушва-подаръче за първи юни то надушва!!!

• 11 489
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Добро утро от нас с младежа!
Майче честито със закъснение! Желая ти много здраве и усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet
Май и аз чакам посещение (много ме боли корем, ама още никой няма) Sick
Шамс да оздравяваш бързо! Ако наминете към Бургаско свиркай!
Оле да ви разправям за една приятелка на майка ми (жената е пенсионирана зъболекарка), та обажда се въпросната леля по телефона на майка ми и и заявява "Мила ти може да не знаеш, ама върлува смъртоносен грип и трябва да ядете храни само произведени в България!", щото тя си била купила боб, който не бил български и сега нямало да го яде че било опасно, ако бил от Испания например можело да се зарази! Двете с майка ми  ooooh! Shocked #Crazy newsm78 Joy Joy Joy Изобщо от няколко дена всичките и приятелки и се обаждат с някакви изтрещяни идеи и обяснения та си мисля че в Бургас върлува болестта "луда баба", а аз се чудя да се смея ли, да плача ли... , да се притеснявам ли... ами ако е заразно Mr. Green Mr. Green Mr. Green....
Честито на днешните и вчерашни месечинки!
За захранването - ние още се борим с тиквата, ама ядем тиква само на "ОVКО", вчера дадох тиква с картоф, но Марти повече от 40-50гр. пюре разредено с още толкова вода не изяжда (имам предвид, че общото количество на водата и пюрето е 90 мл, а той от тях изяжда 40-50)и след това се дохранваме, ама това е положението!
Лек и спокоен ден ви желая!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 06:31 от DeeDee76

# 286
Добро утро и от нас!!!
Мая, честито и от  мен на патерица- желая ти много здраве и щастие!!!

Аз да се "похваля" Мартин вече сам се качва в шейзлонга ooooh! и вчера изядохме по 190гр. месно пюре Shocked направо ми скриха шапката, досега винаги са изяждали по 100-130гр. максимум.
 Ние ядем морков, обелен, но нещо ме гледат странно. Иначе краставица и банан също ядат, абе общо взето кой каквото яде(без пържола и шоколад)по малко и на тях- те така ме гледат все едно знаят какво ям hahaha. А с нетърпение чакам момента да им дам лимон и да им гледам физиономията Laughing

Честито на месечинките днес!!!!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 08:35 от martusha

# 287
Майче,честит празник и от мен   bouquet(малко на патерици,но с добри намерения) Embarassed
Честито озъбване и на Илка (хахах как го написах ,все едно Илка се озъбила ,ама ме разбрахте ) Grinning

Уффф ,ако знаете какво ми е свинско и заспалоооо ooooh!,а туй мънечкото хич не му се чува ,че мама спи права hahaha Нямам грам мощности за нищо .Ужас ! Как ще избутам началото хич не ми е ясно  newsm78 Добре поне,че не ми се гади  Sick

# 288

Общи условия

Активация на акаунт