Тема номер 101! Февруари

• 16 394
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА
Здравейте.
Троли, честит рожден ден! Пожелавам ти да изживееш много красиви мигове! Бъди щастлива!
Касче, супер басейнче сте си направили. Ние още пък не сме ходили на плаж, иначе във Варна живеем. Вече много ми се ходи, но не знам кога ще успеем да отидем.
Меринка, много те мисля мило. Пиши как сте, може и на лични.

Аз да ви покажа две снимки на Емо. Открийте разликите...

Хубава вечер и спокойна нощ на всички

# 286
  • София
ЧРД Троли. Желая ти много здраве, любов и весел детски смях.

За срещата сме почти сигурни живот и здраве.

Дез разликата е страхотна. Много е хубав Емчо с новата прическа. Вече е пораснало момченце.

И ние сме вече в разгара на сезона, като 2те Касини принцеси Wink

Живот и здраве другата седмица отиваме към морето. Ще сме на Слънчев бряг. Ако имам възможност ще мина към Бургас, така че мами дайте някое телефонче на лични да звънна ако имате желание да се видим.

Лека нощ и сладки сънища.

# 287
Троли, честит РД  Hug Бъди здрава и щастлива Peace Нямам търпение да се видим Hug

Дез, кой е този невероятен джентълмен Laughing Прекрасно порастнало момче си имаш Peace
Кас, нали знаеш какво си мисля за твоите чаровници.....само хубави неща Heart Eyes Нацелувай ги от нас Hug
Кат, Вики ще стане важен човек, да знаеш Naughty Оправна е и като си спомня в Дряново само как се возеше като принцеса в количката за кукли Grinning
Тони, чакам те в Сл.бряг Peace Целувки на сладък Дани Hug
Еми, какво му е на Мони?
Аниии, Бобчо е страшен сладур Hug

Софийският отбор, завиждам ви за бъдещата среща! Живот и здраве и ние в събота може да си организираме подобна Peace

Бургаския отбор - една съботна следобедно-вечерна срещичка, ако не е лошо времето????

Хайде лека нощ от мен! Мозъка ми е размътен нещо...

п.с Пух, изчезна, Евелинка също ми се губи, Виви съвсем я няма, а за Вал няма да коментирам Heart Eyes

# 288
Троли честит празник мила! Да си здрава и много усмихната!   bouquet

Тони срамота е да не минете от тук  Hug
Дез, все така сме. Даже по зле. Не ми се обяснява а и какво да ръся помия и тук. Дано замине тия дни и потръгнат нещата, че не мога да си вдигна главата вече. Дано като се махен и аз и децата да се успокоим  Praynig Не това е майката която трябва да виждат  Tired
Ива лошо си сцепи устната снощи на люлката, върна се и я удари, няма избит зъб, но е срязана много и ципичката която държи устната е скъсана на цяло. В БП казаха няма нужда от шиене. Подута е много милата.
Умирам от глава и ще лягам.
Спокойна нощ!

# 289
Добро утро
Мери много  Hug Hug Hug
Дез голям сладурко е Емчо.
Момичета другата седмица няма да ме има пак. Събота и неделя съм на рожден ден в Градец, а след това накъдето ни видят очите. Снощи така ме ядоса баща ми, вика да оставя малката при тях и ние да сме си обикаляли. Щяла да ни пречи. Аз съм и взела 1 седмица отпуск и остава да не съм снея направо.....
В този ред на мисли Роси аз пак изтървам слещичката. Все не мога да дойда ей...
Този русичък Бобчо е голям сладур.
Честит рожден ден на rib4e мама на едно от първите ни бебенца избързали да се родят. Желая и много здраве и щастие и да се разпише как са с принцеса Вяра.

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 08:56 от slanchice1

# 290
тема февруарска  номер 102...не ви ли замирисва на море...

това ми хрумна сутринта .... Mr. Green

Кой мисли по новата морска тема... Hug

РИБЧЕ, Честит рожден ден, много здраве и щастие желая..  bouquet newsm59 newsm59
ДЕЗ...Мноооого е пораснал Емо...... Hug

Мери, целувам те много и да гушкаш Ивка, да и заздравее бързо.... Hug Hug

# 291
  • sofia
Привет!
Ами малчо е болен - висока Т - 39-39.4`С и зачервено гърло, като екстра дълбока кашлица на пристъпи - чак имам чувството че от напъване и ще повърне, и къде без хремата?... Чаках Т да спадне, но уви - трети ден си е все така висока. Тази сутрин сефтосахме АБ-то, но абсолютно неуспешно. Изповръща всичко на мига - и кашата и нещо от лекарствто, което му е попаднало.  Говорих с педи и тя каза да му дам още една доза, но по-малка, та от по-малката сигурно половината му отиде в гърлото. Та общо взето ми се реве - как можа, баш посред големите жеги да се налага АБ?!!! И как ще го лекувам това дете?... Cry Галя и тя точи едни сополи ooooh!, може би тя му хвърли някакъв вирус... Явно ще е така до първи клас...

Отделно от другия месец ще се връщам на работа. Намерих си детегледачка. Но меко казано е, че незнам къде се намирам - толкова съм се стресирала - най-вече заради детето де, че го оставям. Ама пусто, като няма баби налични!!! И нищо хубаво не се задава, ама това е живота! Не може вечно да си стоя вкъщи. Дано нещата да потръгнат!

На РИБЧЕ желая щастлив рожден ден! Много здраве и успехи!

Дез, по принцип предпочитам момченцата да са си с мъжки подстрижки, но на Емчо варианта "преди" ми по-харесва. Сладур.  Това са подробности - важното дечицата ни да са живи и здравички!

На Анитка още от сега й желая приятна почивка, а на Слънцето да не се сдухва толкова от някакви си думи отн гледане на малката Пламенка! Wink Между другото, Слънце, разгледах ти снимките от Инстанбул - много ми харесаха, и ние някога ще се организираме до там - мерак ми е да снимам  Embarassed, не че чак толкова ще видя нещо да ме впечатли.
Мери,  Hug, как е Ивето днес? Милото детенце...

Заглавието за тема 102 ми харесва.

Хубав и прохладен ден желая на всички!

ПП - Редактирам се сигурно за 5ти път - дали някой подготвя новата тема, че вече сме на 20та стр?

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 10:19 от emi_bademi

# 292
  • София
сега ще пусна една, пък после ще я украсявам

# 293

Общи условия

Активация на акаунт