Тема номер 101! Февруари

• 16 403
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Алинка, аз съм '' за'' Борисовата градина , ако случайно промените срещата , но нека не се взима под внимание .

Ави, супер ! Аз имам координатите на Роси и ще се уговорим  Hug .

Голдънче, и на мен ми е голям мерак да отида в Дубай ( въпреки , че е малко шопинг-дестинация ) , така, че да си пожелаем все някой ден да имаме възможност да разгледаме това чудо на пустинята  Crazy. Вие кога мислите да плажувате?

# 271
Троли, да си жива и здрава!!!! Да се радваш на още едно прекрасно бебче!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние няма да можем да дойем в зоопарка, ще пътуваме.

Ето още малко снимки от Дряново http://www.flickr.com/photos/fevruarki2008/

(Гого показва цветните пломби:)

.......
Тео....

# 272
  • София
Алинка, аз съм '' за'' Борисовата градина , ако случайно промените срещата , но нека не се взима под внимание .

Ави, супер ! Аз имам координатите на Роси и ще се уговорим  Hug .

Голдънче, и на мен ми е голям мерак да отида в Дубай ( въпреки , че е малко шопинг-дестинация ) , така, че да си пожелаем все някой ден да имаме възможност да разгледаме това чудо на пустинята  Crazy. Вие кога мислите да плажувате?

Тони, принципно от 3.08. А в Дубай може заедно да пошопстваме и други неща Laughing, защо не?! Wink Hug
В Борисовата и аз съм съгласна, но ако е в неделя отпадам автоматично. Tired

Милена, невероятна си!  bouquet

# 273
  • София
За срещата- ние ще се опитаме да дойдем където и да е, когато и да е. Аз също в зоопарка не харесвам, защото е горещо, сенките са малко и не разрешават да се влиза с колело или тротинетка и Георги е много нещастен от този факт. И на мен ми е по-добре в Борисовата, но и в зоо-то да остане - ще дойдем (ако не ни мине котка път).

Кокомания, за къпането в басйн- и аз като другите- зависи от времето- може и два часа, но ак духа вятър- значително по-малко. И с времето им омръзва- предните години наистина Георги не излизаше с часове от водата първите дни, а към средата на лятото имаше дни в които изобщо не искаше да влиза в басейна.

Асол, мерси много Grinning Ако ти е удобно по някое време да изпратиш нашите снимки на rumen@sabev.net

Забравих да допълня- Кат, много  готина Вики Grinning Като сравнявам двете си деца установявам, че всяко учи различните неща по различен начин. Георги така и не се научи да казва, че е на една година, научи се да казва за  две и то с думи, с пръсти не. камен още преди рождения ден показва едното пръстче, но освен "мама" друга дума не обелва, а Георги на тази възраст имаше добър запас от думи, казваше си с думи какво иска да закусва, даже и 3 букви познаваше на 1,5г. А Камен милия , в това отношение е на свелинни години на зад...Но вече се катери свободно на външната чешма, влиза в коритото й, пуска си водата, питай ме по колко пътина ден го преобличам...Научи се да вади и картата на фотоапарата от компютъра, когато прехвърлям снимки, вчера я извадил и я сдъвкал. Сега нямам карта- не работи- 16ГБ на вятъра. Ако мъжа ми днес не купи нова няма да мога да снимам на срещата.

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 14:51 от tchara

# 274
  • sofia
Привет!
Първо да честитя рождения ден на Троли! Да й пожелая на нея здраве, малкия бонбон да е добър батко, здраво бебенце и любов със съпружието!  bouquet

Вчера не можах да влезна във форума по ред причини, но цял ден си мислих за тъжната годишнина. Тео, милично малко момченце, тъжим за теб!  Flowers Rose Flowers Rose Слави,  Hug!

За срещата - аз честно казано, ходя предимно заради себе си, оттук познавам страхотни момичета и ще се радвам да се видим и да си побъбрим, а и да се запозная с други мамчета, с които вече почти 2 години се познаваме виртуално. Така че, и на тази среща, ако ще идвам ще е сама - Малчо нещо е болен.  Междудругото, каката която вече е почти на 5г, зоопаркаи към ден днешен   не й представлява абсолютно никакъв интерес. Но пък там е удобно за разходки за малчовците, което е по-важното. Така че, където и да е, само някой да го напише с големи букви утре вечер финално - дали Зоо-то или Борисовата.

ПП - гледам, че май по-клоним към Борисовата, и ако искате да е за събота? И за мен няма значение къде и кога ще се организираме.

# 275
Троли,Честит Рожден ден.Да си жива и здрава и много щастлива майка засега на две(а по нататък и повече) деца.

Кокомания-за басейна и аз като другите мисля-според времето и според желанието не дечко..Весело прекарване в Стара Загора..
Еми,какво му е на Симо?Да оздравява бързо..
Нели,радвам се че Ади вече е добре!
Кат,браво на Вики..Голяма е сладурана..За уменията-незнам какво да ти кажа,всяко си е толкова различно...
Тони,много хубави снимки..

Ние днес бяхме на консултация-биха ни реимунизацията на ДТК и полиомиелита..Поплачка си малко дребчо,ама няма как...Иначе отчет е следния 1г4м- 13,300 и 80см

# 276
Среща събота! (Остава със сигурност!!!)
Борисовата градина (къде точно там?) (зоопарка отпада) На площадката на актавис ли беше? (Хе хе, редактирали сме заедно, Дени Wink )
 10,30 часа (удобно ли е на всички?)!

Hug

# 277
  • София
Троли, Честит Рожден ден, мила Hug

Момичета, оказа се, че в неделя аз няма да мога ooooh!. Но за събота и в Борисовата ме устройва прекрасно, ако искате да променим? Peace. Ще следя темата, ако решите!

П.П. Предложението ми е: Пред Градинката на Актавис до езерото Ариана, 10.30 ч. в Събота- 13.06 Mr. Green

# 278
  • sofia
П.П. Предложението ми е: Пред Градинката на Актавис до езерото Ариана, 10.30 ч. в Събота- 13.06 Mr. Green

Съгласна!

# 279
  • София
Троли, Честит Рожден ден, мила Hug

Момичета, оказа се, че в неделя аз няма да мога ooooh!. Но за събота и в Борисовата ме устройва прекрасно, ако искате да променим? Peace. Ще следя темата, ако решите!

Тоже

# 280
  • София
 Weary Отпадаме! Приятно изкарване и да нащракате снимки! Аз мога само в неделите, а 1ч път с няколко трамвая и рейс не ми се нрави.
Миленче, благодаря!

# 281
Троли,честит рожден ден мила!Много здраве,щастие и леко раждане!  :bouquet:
И като стана дума за байсейно,и ние вчера открихме сезона Wink

Ама не сме много изискани,вдигаме си роклята без свян Wink

И да ни видте как си играем по цял ден у дома

# 282
Weary Отпадаме! Приятно изкарване и да нащракате снимки! Аз мога само в неделите, а 1ч път с няколко трамвая и рейс не ми се нрави.
Миленче, благодаря!

Каттт, няма ли някой от вашият край на София да ви метне с кола?

Ние с 204 ще дойдем, мисля че по това време бързичко ще дойдем и няма да има много хора в рейса! Simple Smile

Hug

# 283
  • София
Каттт, сега прочетох поста ти точно и бързам да ти пиша, че аз мога да те взема. Пиши на лични за координати и телефон Hug

# 284
Кас, Сливенска перло, малките ти перлички са невероятни сладурки.  Hug
Весело изкарване на срещата на софиянки и ще чакаме снимки Peace

Общи условия

Активация на акаунт