Тема номер 101! Февруари

• 16 420
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • България
Слънце,мерси за кафенцето!
Тролипен,Честит Рожден Ден!

Момичета,само да ви кажа,че Ади е по-добре вече.Почти сме на стария режим за хранене.Дане вече да е минало.
Ставам,че днес сме на гости при майка ми.
Лек и успешен ден на всички  Hug Hug Hug

# 256

ТРОЛИПЕН , честит рожден ден ,
бъди здрава, щастлива, много обичана и усмихната винаги,
само слънце в животът ти да грее.........

# 257
  • София
Троли, честит рожден ден Grinning Много щастие, обич късмет и здрави дечица ти желая Grinning

# 258
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТРОЛИ

# 259
  • София
Троли, ЧРД! Да си жива и здрава, да бъдеш обичана и глезена съпруга, щастлива майка на две слънчица! Весел празник! bouquet

# 260
ЧРД, на Тролипен всичко което пожелаеш да ти се сбъдне. Бъди винаги обичана майка и съпруга     bouquet

# 261
  • София
Честит Рожден Ден, Троллипен!
Много здраве, щастие, усмивки и детски смях!

Разпиши се как си. Разбра ли се вече какво ще е бебчето?

Неделя (14 Юни) от 10.30ч среща в ЗООПАРКА пред баба Меца (предполагам, че тази, която е най-близо до входа)

Интересно как децата учат някой неща много лесно, а други не. Ето например Вики още не може да каже на колко годинки е, въпреки че това е нещо елементарно, а успя за един ден да се научи да се качва и слиза от креватчето си.    Stuck Out Tongue Winking Eye Ето,   Stuck Out Tongue Winking Eye а тук малко се лигави

# 262
Честит Рожден Ден, Троллипен!
Много здраве, щастие, усмивки и всичко най-желано!

за среща в Неделя (14 Юни) за 10.30 в ЗООПАРКА пред мечките Peace
Аз за съжаление няма да мога да дойда, защото съм си взела отпуска за другата седмица и утре тръгваме с Йоана за Стара Загора.

Имам един въпрос. Тъй като дядо й е взел басейн за двора, вие как процедирате със стоенето на малчовците във водата? Ограничавате ли ги в началото или стоят колкото искат? Че Йоана ако я оставя, сигурно цял ден няма да излезе от водата.

Кат, добре сте се сетили да махнете част от решетките. И ние мислим да го направим вече, че уж сме с дълбоко легло, но Йоана като направи шпиц с крака и вече си слага крачето върху рамката. А и сега е във фаза катерене навсякъде където може и не може. Иначе Вики "Бляя" ли казваше? Това благодаря ли е?

# 263
Честит рожден ден, Троли! Бъди щастлива майка и съпруга!
Извини ме,че вчера не успях да те позная веднага, добре че е Ави-физиономистката...Бъдещия батко е голям чаровник...
Кат, казах ли ти вече, че Вики е голям сладкиш? Ако съм-да го повторя...Нагушкай малката палавница Hug
Нели, само такива новини от теб занапред Peace
МНого отсъстващи нещо newsm78 Къде сте , хора?  Rolling EyesНапомнете за себе си Grinning

# 264
kokomania,  сама прецени според времето. Ако е толкова горещ ден като вчера, тя водата ще заври, така че детето нека си седи да се разхлажда, ако това изобщо е възможно. Ако пък духа ... според времето, решаваш. Simple Smile

Малко ви завиждам за басейна, искам и аз на басееееееееееееееееееееееейн! Simple Smile

П.П. Някой знае ли къде се пдоават документи за ония 100 лв, които ги дават като не приемат детето на градина?!? Ще питам в темата за градините, ама може някой тук да е по вещ.

Hug

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 13:27 от alina_si

# 265
Тролипен,честит рожден ден !!!Бъди много щастлива и обичана и се радвай на съкровищата ,които имаш !!!

Аз да издам,че Троли е в Бургас със сладкиша Лео ,вчера случайно се видяхме в парка .Лео е голям бонбон ,а тя е такава сладурана с това коремче  Heart Eyes Знам и пола на бебчето ,но нека тя да си каже  PartyЖалко ,че Мони търчеше насам -натам и не успяхме и една снимка да им направим на малките ,но другият път  Peace

Теди , хубаво да си изкарате в Стара Загора  Hug
Катче , Вики е опасна  Laughing
Отивам да готвя докато спи дребното  Tired  chef

# 266
Честит Рожден Ден Троли! Здраве, щастие и много късмет!

Ние сигурно ще пропуснем зоопарка. Само преди месец бяхме на сафари-зоо в Палма. Беше толкова красиво с всички тия щъкащи животни наоколо, а Дани беше по-впечатлен от волана на колата отколкото от заобикалящата ни фауна  Rolling Eyes. Доказателство :

Кокоманиа, Алина правилно те е посъветвала. Ако е хубаво времето ( като последните няколко дена - жегаааа), мисля, че няма проблем да си я оставяш да се плицика колкото и душа иска  Laughing.
Катче, какво се къхариш за Викито  Heart Eyes . Я гледай каква е чевръста... Купих си една книга, която видях , че обсъждаха във форума , казва се '' Развивай правилно ума на детето! Как?'' и прочетох , че през първите 2 години вниманието на детето е насочено навън, т.е . да изследват околния свят по метода на проба-грешка. Е, това със сигурност не включва говорните способности , така, че не е чудно , че усвоява умения , а не думи  Hug.
Меринце, как е положението при вас мила  Hug? Другата седмица отиваме на морето и ако трябва и през Айтос ще минем да те навестим  Laughing

Ави, верно ли? Браво! А колко време ще си бъде в Бг?

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 14:05 от toni5z

# 267
  • София
Тони, много готини снимки от сафарито....Представям си какво е! Като бременна се гласяхме за Дубай и сафари, ама докторът каза: " -Не" и добре, че го послушах.  ooooh! Искам и аз, ама не знам кога ще стане. Tired
И ние няма да ходим в зоопарка, по ред причини. На присъстващите - весело изкарване! Party
Много  Hug на всички!

# 268
Виждам, че доста хора ги притеснява мястото на срещата. Ако наистина е така, нека го променим. Аз нямам проблем с мястото, рейсовете ходят навсякъде!  Mr. Green Какво ще кажете за Борисовата?

Hug

# 269
Тони ,страхотни снимки  Heart Eyes Hug
Троли ще бъде в БГ до началото на юли ,после си заминават за Англия  Sunglasses Ще те чакаме и теб , и Въчето ,Голдънчето и който реши да идва насам към морето   grinning039

Общи условия

Активация на акаунт