АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 11 947
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вале  Hugчестито лапче  Mr. Green много приятни мигове с него!  Crazy Party

Страшно е на вън наистина  ooooh!аз изпратих майка ми на вън с Райън но мисля да им звъня да се прибират! Rolling Eyes

# 286
Привет и от нас!

Тук също /в Елена/ е страшна жега, преди малко се прибрахме, но направо не се диша. Перси вече се кефи в басейна, само аз да му мисля...................
Ребусче-отдавна не се беше появявала!!!!!

# 287
Здарсти мами!!!

Ребусче Hug Hug Hug

Морска,а честито  bouquetИ моят Лаптоп нещо взе да здава багажа,вентилатора му бучиииииии ooooh!Да видим кога ще прегрее и ще изключи Thinking

И тук е страхотен мор.Ивон я пратих с баба й на вън,още в 9:30,ама вече трябва да се поприбират.Лелееее,така свикнах сутрин или следобед дребната да е с баба си и аз да имам 2-3 часа свободни,че сега като се приберем в Сф,ще ми се види нанагорно Crazy

Айде,бягам да пълня басейна и да си доготвя гнездото Hug

# 288
Мммм, Ади, какви са тези гнезда ? Заоблизвах се като котка  GrinningМен ме мързи да готвя в жегите (вчера и днес са изключение), само се увеличава темперетурата в апартамента, която и без това е по-висока от външната  ooooh! (сауна е!).

# 289
Ооооооо,Френско Тони-ела да видиш тук какво е.В кухнята беше 35 градуса ShockedАма какво да правя,нали трябва нещо да яде/м Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=10178689-ей ги гнездата,ама сега го направих едно голямо,че ме мързеше да се занимавам да ги ситня Blush

# 290
  • София
Здравейте  Hug.
Покахонтас, стискам палци всичко да е наред с изследванията Praynig.
Морска, честит ти лаптоп.
Или, и Ани първите няколко дни не искаше да влиза във водата, накрая се престраши, но аз трябваше да я гушкам и ако реша да я пусна се вкопчваше в мен, като някоя пиявица Mr. Green.
Ребусче, добре дошла отново  Hug.

Ники снощи се прибра и аз съм много щастлива, а децата още повече, защото знаеха, че ще има подаръци и тази сутрин станаха в 7 часа заради тях ooooh!.
Да свършвам, че съм започнала да правя гювечета и ако вися още тук хлапетата ще се събудят и ще останем без вечеря.
Приятен следобед на всички   bouquet.

# 291
малкия спи,аз вече разпускам Grinning

Ади,ммм как можа да го пуснеш в нета  chef на мен сега ми правят пълнени пиперки(чушки) с кайма и ориз smile3534

# 292
  • София
Вале,ела ми на гости имаме Simple Smile  Mr. Green

Ади,тук е ад а при вас не ми се мисли  ooooh! аз излизам след 19 до 21,30 и тва е преди обяд за 2 часа с баща си и така Rolling Eyes с това кръвно ен мога да живея на тези градуси  Confused и в къщи на климатика и така.... а вие като си дойдете ще кукуваме заедно и нанагорно  Mr. Green hahaha

# 293
малкия спи,аз вече разпускам Grinning

Ади,ммм как можа да го пуснеш в нета  chef на мен сега ми правят пълнени пиперки(чушки) с кайма и ориз smile3534
Samo taka  SunglassesАпетита нема умора, ей !
Ади, много са си хубави даже, а колко вкусни са били само мога да гадая Heart Eyes
Аз мързеланата, откакто се сдобих с фритюрник го пускам почти ежедневно и не смятам вече колко кила картофи изядохме за един месец.Добра покупка е, за такивиз кат мен  Laughing
Отивам да гледам колоезденето (Tour de France), като не мога да пътувам, поне разглеждам страната с тях.

# 294
Еееееееее,Вале-така са някой...Едни се пържат сами на печката,други им готвят Joy

Димяни,и ние излизаме така-сутрин с баба й или с мен от 9:30 до 12 най-късно и вечер от 19 до 22,предимно с баба й.Лошото е,че седи ли будна у нас,повече от 2 часа и гледай какво става ooooh!Какво стана с клуба-пиши ми на скайпа или на лични.

Ивон още спи-вече 3 часа ShockedДовечера хоро ще играем ooooh!

# 295

Общи условия

Активация на акаунт