Sci-fi сериали

• 37 857
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • Атлантис, Галактика Пегас

hahaha

# 406

Ох, не знам на вас как на мен стана ми мъчно и за СГ и СГ Атлантис... Hug Embarassed Rolling Eyes Mr. Green

# 407
  • Пазарджик/Лондон
Kordelia , чудесни снимки Hug Hug Hug.На мен не ми е мъчно, защото в момента още гледам Атлантис, няколко серии са ми останали, и после почвам SG 1 Wink.Ох, Джон Шепърд ми е любимец, ще ми е мъчно за него Rolling Eyes.

А Шари жена на Майкъл Шанкс ли е?А бебето на снимката с Джон Шепърд - негово ли е?Ох, аз като някаква клюкарка , но истината е , че наскоро се запалих по тези сериали и нямам никаква информация за актьорите, а за тези двамата съм си любопитна, защото са ми много симпатични Flutter.

# 408
За бебето на снимката не съм съвсем сигурна, но знам със сигурност че двама от синовете му, на Джо Фланиган, са били на снимки в епизодичне роли на дечурлига от Атос.  Mr. Green
Ето ги сладурите му.

А освен това се е снимал в филма Семеен албум но Даниел Стийл. Не го помнех, макар че като видях снимката се сетих за ролята му- беше гейче.  Mr. Green

Шепард и Старбък

# 409
  • София
Sha're / Amaunet е първата жена на Майкъл, имат една дъщеря.
Втората му жена е Лекса Дойг от Андромеда, а в СГ играе докторката в последните сезони, имат дъщеря и син.

# 410

Освен че има три деца си и малко екстремал си падал.
Карал ски, сърф.

Тук е в компанията на най големия си враг в сериала -дженай -Колиа.  Mr. Green

Това е от серийката която ми най харесва.

Дано да не прекалявам със снимки...  Embarassed

# 411
  • Пазарджик/Лондон
Kordelia , не прекаляваш, радост за очите ми са твоите снимки Hug.Прочетох,  че Джо Фланиган е женен за Катерин Кузи , но никъде не открих нейни снимки Sad.

# 412
Мисля че ги слагах по напред в темата.. newsm78

Ето ги заедно.

# 413
  • Пазарджик/Лондон
Kordelia , благодаря ти, не съм обърнала внимание преди, сега се заинтересувах Wink.Малкият е голям сладур Heart Eyes.

# 414
  • София
Е как може до такъв мъж /нищо, че е брадясъл  Wink/ да е облечена в някакъв безформен чувал  ooooh!

# 415
Ами, Джо споменал в няколко интервюта, че май не особено и двамата обръщат внимание на външен вид.  Mr. Green
В едно от интервюта в някакво предаване, като е дошъл в намачкана риза, брадясал и май със сплескана коса, водеща го е питала как може да се явява в такъв вид, той коментирал че жена му и такъв го харесва. Което явно важи и за него.  Mr. Green
Съпругата му също се оказа актриса и като младо гадже била доста готина, с поддържан вид. Трябва да претърся за снимки че я мерках като русичко маце.  Mr. Green Ама с къв се събереш такъв ставаш.  Joy

# 416

Ето я. Катрин Кузи.

Embarassed Embarassed Embarassed

# 417
  • Smallville
Божке,каква сива мишка е жена му Crazy,нямам думи Tired,но щом си я харесва..

# 418
За да го опази толкова време явно не го вълнува външност, а съдержание.  Peace  Mr. Green

# 419
  • Smallville
Да,съгласна съм с теб,но те са публични личности и е нормално да ги оглеждаме,и ако на един мъж му ходи да е рошав и с небрежен вид,то на една жена и седи по съвсем различен начин,например този чувал и седи ужасно,колкото и да имаш съдържание,малко стил не е излишен,все пак се появяват по разни събития.И ако не могат сами да се справят то има разни дизайнери,които се наемат и им казват как да се облекат поне.

Общи условия

Активация на акаунт