Ставрос,Аспровалта,Врасна

• 89 855
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
чети си ги онлайн  Wink

# 91
Някой може ли да ми даде координати на хотел Анна Мария в Неа Врасна .Благодаря предварително

# 92
Момичета, резервирах за 6 септември ето това  http://www.booking.com/hotel/gr/big-dino-s-galini.bg.html?label= … b8ed492342;dcid=2  ....Някой бил ли е там Rolling Eyes Някакви отзиви за стаята, има ли кухненски пособия, за плажа, чистота ....ще съм благодарна, Peace ако споделите

# 93
адимар,има по-нова тема за Неа Врасна, разгледай я - писали сме по твоите питания  Peace

# 94
Олдиии, здравей Hug
Отивам да диря темата!
Кажи само, делфините там ли са Grinning

# 95
Дедо, ми хайде, аз откога се оглеждам за теб в другата тема  Flutter Делфините последно напролет ми се явяваха често, сега не съм ги виждала....а искам и се надявам  Thinking

# 96
Може ли линк към новата тема?

# 97
# 98
Хора, каквото и да правите никога не отивайте в хотелче "Albatros" което се намира в Неа Врасна.
Преди на дадете парите си, проверете какво е налягането на водата и дали има постоянно топла вода. В Неа Врасна плажа е само камъни. В Ставрос плажовете след центъра са добри.

# 99
Бяхме за 5 дни в Аспровалта!Плувахме сред делфините,няма такава красота!Бяха поне 7,8 !целият плаж онемяваше при скоковете им !Беше страхотно изживяване!

# 100
Наистина ли?Звучи страхотно, по кое време беше?
П.С.няколко пъти съм била там с родителите си,но не съм виждала делфини.Дали нямат сезон,когато се появяват?

# 101
Делфините са си там целогодишно  Mr. Green През зимата ги виждаме почти всеки ден, идват много близо до брега  Peace

# 102
А сега, идват ли?

# 103
Естествено, нали два поста по-нагоре точно това споделиха  Peace

# 104
Old Sport,така е,писаха, но доколкото зная делфините ,макар че са от най-интелигентните бозайници,се страхуват от хората,които не познават, и за това питам  aleksa99, кога ги видяхте?

Общи условия

Активация на акаунт