За правописа аз по принцип откакто съм видяла клавиатура имам гадния навик да разменям местата на буквите( а и на цифрите

За играчките- ми не ги мия всеки път, пада, вдигам я, изтупвам я, позабърсвам с мокра кърпа и пак в устата, май и аз малко немърлива съм станал, ама то така е с второ дете, дето вика моята приятелка те вторите винаги се по-ощетени, ама са по-корави

За шишетата аз ползвам шишетата от Рая( тука някой може да ме охули

За пюретата- давам готови, нямам техническо време да правя, а пък и честно казано нямам желание

За ушите- ми пазя, доколкото мога, но не всеки път става, особено като ми помага каката за къпането- редовно го пои с вода и се опитва да го удави

За миенето на зъбките- Толо може да даде съвет, аз на Рая започнах да ги мия с четка и паста на около две годинки, може и да е късно,но детето сега е с железен навик- сутрин и вечер се мият зъбките и аз ако пропусна тя сама идва да ме подсети

Коте, честито ви зъбче, а за облизването на бибата моят доктор ми е казал, че няма по чисто нещо за бебето от устата на мама, така че аз винаги му облизвам бибата ако е паднала или има нещо по нея и няма с какво да я измия

Яна, и между моичките двамата напоследък има страхотен контакт, голям любов пада, Рая го целува, стиска

Хайде стига съм писала, че стана ферман

П.С. Толо, Бетунга, ама вие сте скрити лимонки, хитруши такива, браво за това, което направихте с другите две сладурки - моята любимка Мартето и Елфитка

Целувки и приятна вечер на всички