Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 9 975
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Вибриращите играчки и пеещи ги пера в пералня - за сега няма проблем...

veselina_s_p направих си корекцията в истанбул след дълго проучване къде как се случва корекцията, аз бях с по 6 диоптъра късогл. и 2 астигм. . Избрах тази клиника понеже там използват най-новия и добър лазер в света, само 3-4 клиники в европа го ползват както и в щатите, освен това докторите са страхотни специалисти, възпитаници на щатската школа, която е най-напреднала в очните операции.. Цената е почти двоино по-ниска отколкото в БГ, по 550 евро на око ми излезе, останах очарована от персонала, от обслужването, направо нямам думи. Възстановяването е 3-4 часа след операцията след това сме се разхождали до 3 посреднощ с мъжа ми из нощен истанбул, ако пътуваш с рейс или самолет от клиниката пращат кола да те закара да хотела/болницата, те ми резервираха хотел с 2пъти по-ниска цена на 5 мин от болницата, а тя се намира в центъра на истанбул - таксим и е много модерна.... абе мога до утре да разказвам, питай ако нещо друго те интересува..

# 286
bellabu, и аз преди да забременея се бях навила на такава операция и проучвах, но само в СФ, тогава мисля беше по 600Е на око + 120лв за предварителен преглед и изследване. Та, ти ходи ли на преглед в Истанбул преди операцията? Или директно се записа и отиде за самата корекция? Как си комуникираше с клиниката по мейл, тел? Има ли сайт да разгледам? Нещо ми се върти в главата, че докато кърмиш не може, както и че не е желателно да забременяваш 6 месеца след операцията.
Извинявам се, че товаря темата. Можеш да ми пишеш и на лични до мен и Весето, че нали и тя пита.

# 287
  • София
Привет!
Как става така, че с баба си Алекс спи по 2ч, а с мен пак 30мин  newsm78
За кашите - Слънчо не ги харесвам на вкус, но много майки ги дават.
И аз имам корекция на късогледство, но преди доста години и не с лазер. Както бях постигнала идеалното зрение, така с пубертета диоптерът ми почна пак да расте  Tired  После се оказа, че такива операции се правят на хора над 18г, а онзи "д-р" оперираше и деца на 4-5г  Close  Tired Сега вече и за лазер не ставам, и лещи не мога да нося. И си карам без цайси. Познатите ми са предупредени ,че може да ги подмина, ако са на отсрещния тротоар  Whistling
А да питам друго за вибриращите играчки - имаме 2 такива, на Колориа, които след намесата на баткото  Twisted Evil , вече не вибрират - скъса се нещо вътре. Дали ако ги разшия ще мога да ги оправя, как мислите  newsm78
Има ли снимки от срещата?

# 288
Познатите ми са предупредени ,че може да ги подмина, ако са на отсрещния тротоар  Whistling

Аз си ги подмивама нищо, че съм с лещи  Laughing От край време съм си кьорава и просто нямам въобще навик да се заглеждам по хората около мен.

Беллабу, и мен ме интересувам нещата, които е питала Шуши  Peace

# 289
  • София
Набързо се включвам само да кажа, че и аз съм с лазерна корекция. От 2006-та ми е , минус 5 и малко ми бяха диоптрите. При Кючуков, докато беше още във Вижън. Цените бяха каквито шуши казва.
Белабу- Честито! Знам колко е хубаво чувството да прогледнеш! Никога няма да забравя удивлението си като лягам и като ставам- отварям си очите и виждам!!! А преди това -нали с лещи- и си ги махам като лягам...
Казаха ми че не съм застрахована от старост и от други неща пак да получа диоптри, но за това което съм имала всеки ден дотогава парите са се изплатили отдавна.
Сега след цезаровото сечение не съм ходила на преглед да видя има ли промяна. Ще се организирам някой ден, но няма да ходя във вижън а в клиниката в която е Кючуков.
Между другато тези техники за лазрна корекция така се развиват, че сигурно всяка година ще има нови и нови.

За вибриращите играчки не, ами тези с латерничките- аз си прецаках една с пране в пералнята.

# 290
  • София
 Девойки, аз съм убедена, че с Дюкан се отслабва, но просто не съм в състояние да се тъпча с мръвки така. Аз отслабвам със Скарсдейл, в който режим има и салати, и плодове, и малко ръжен хляб и пак в един момент за две седмици ми байгънясва от пилешко и риба, пък си представям само месо да ядях. За две седмици съм свалила почти 4 кг. Сега две седмици почивам и пак ще изкарам две седмици и така. Имам да свалям още 7 кг. Сега съм 67 и малко, а тръгнах от почти 72. В почивките ще се опитам да направя и лунната диета и така. Ще ги сваля накрая, ама е доста досадно.

# 291
Аз пък изпрах един телефон светещ на РЪКА и сега едвам звъни , а за светене изобщо да не става въпрос. Laughing (на Таф тойс е)Как така в пералня ги перете и нищо им няма?
Ние днес се захранихме с 2 л моркоФSimple Smile.До сега бяхме само на плодови.
И аз го опитах-страхотен е(на Гербер)-много ми хареса. Laughing чак не повярвах Laughing

# 292
Новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417038.new#new
Айде ние изчезваме да купонясваме! Party Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт