Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 9 943
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Тони,благодаря за съвета,аз си мисля първо да пробвам с кърма,за да няма много голяма разлика във вкуса и съответно по малко съпротива от страна на Борис.
Пробвай - ще го хареса сигурно. Peace И аз днес направих на Рая картофа с кърма и с удоволствие си изяде 7-те лъжички. Явно и аз ще цадя поне още няколко дни, а и новите зеленчуци ще въвеждам пак с кърма. Peace

Благодаря за поста ти от приятелката - на мен ми е много полезен. Hug

veselina_s_p, значи във Вис виталис са заредили? Утре ще минем и ние от там да преслушаме пюретата. Hug

Rila, това за био-продуктите и 150-те годишни традиции ми го каза и нашата педиатърка /направо ми се издига в очите таз жена, щом и доцентка го е казала същото/ и затова ми препоръча да захранвам САМО с пюретата на Хип. Peace

# 286
  • София
Нани, споко бе душа! Simple Smile Ако едно падане е най-ужасното нещо в живота ти, какво ще правиш после като наистина вземе да се троши? Дето вика Еля, аз също съм абонирана за Пирогов. Всяка година някой си троши я крак, я ръка. Един доктор вика:"Вие сте ми позната.". Е, няма начин да не съм му позната. Децата се стараят да не ме забравят там. Пък и да не те плаша, ама аз кротък Илия не познавам. Laughing Laughing

# 287
# 288

Общи условия

Активация на акаунт