/, ако може само обяснение къде на сайта да го намеря, или и там е по същият начин? Ми не става, иска ми някакви ВВ cod и тем подобни...аз ли нещо не съм наред...
/, ако може само обяснение къде на сайта да го намеря, или и там е по същият начин? 

Ще сме чудо пак,ще ни чуят всички сигурно.
Какво да ги правиш.Днес закъсня 15-тина минути.

Едва ли в пюрето картоф и морков на Хип специално заради мен са сложили по-малко морков, защото Рая е захранена с картоф. 

)))))))
Едва ли в пюрето картоф и морков на Хип специално заради мен са сложили по-малко морков, защото Рая е захранена с картоф. 

И мен ме интересуват различни комбинации, така че ако се включат и други мами с опит ще се радвам. 
Направо нямам думи
За сега е добре,само се изплаши.Обадих се на педи и и обясних всичко,попиах дали трябва да ни прегледа и тя каза че за сега не 

- как ще разпознаем - не знам!
И заради това, че въвеждам така се налага да си бъркам пюретата отделно от бурканчетата 
Сега има почти всички зеленчуци в комбинация само с картоф или морков. Това си е идеално пюре за въвеждане на нещо ново
Аз първия месец купувах само такива пюрета и с тях въведох тажи-речи всичко. Започнах с моркова заради най-малкия грамаж - 80гр на Гербер и се получаваха по-малки порции за начало.
Иначе и тиквичките, и тиквата, и броколите, и карфиола, и царевицата /май тоав съм въвела + морков и картоф/ съм ги въвеждала с пюрета на Хипп в комбинация с картоф 
Наместих и Любомира в него за малко. Ей, само като я сложих чисто седнала се ухили от ухо до ухо
,ами като не иска в последно време да яде .Притесних се малко ,дано да е от жегите .След две седмици пак ще ходим за всеки случай -ей това най ме притесни
-утре ще правя супичка да видим дали ще яде Препоръчани теми