Кърмачески флашмоб във Варна - включете се!

• 2 851
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
Ей страшна си, идейна и оригинална, не изневеряваш на себе си basilisk.
Жалко че сте ми далече, първа писта съм иначе знаеш  Hug

# 16
Дано времето да е хубаво днес, че тук е порой и градушка за разкош!  Crazy

# 17
Тука го дават в 19 часа да е 24 градуса, с разкъсана облачност, перфектно. Надявам се да познаят.

# 18
Аз ще дойда като фотограф!  Peace

# 19
Да, чух, че по морето ще е слънчево, дано повече хора дойдат! Избрали сте подходящ час, дори и работещи кърмачки ще могат да присъстват!
Васи, момичета - стискам ви палци!  Peace
ЩЕ чакам вечерните новини, нали се очаква да има медии Simple Smile

# 20
ние бяхме там - три мами

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 22:59 от bobito2

# 21
Дайте отзиви, чакам с нетърпение  Hug

# 22
и аз бях там, но сама ( с двете деца Wink ) бях седнала на едно от откритите заведения. направи ми впечатление, че всички майки бяха скупчени на едно място? мислех, че идеята е да сме разпръснати?? иначе част от населението беше в изпаднало в потрес hahaha разбира се имаше както одобрителни така и погнусени погледи ooooh! трима мъже от съседната маса даже направиха снимки на кърмешите на земята и като се обърнаха случайно чак се стреснаха като видяха, че и аз кърмя Joy ...
после ми се искаше и аз да се присъединя към аквариума, но не запомних мамите Blush повечето бяха в гръб

# 23
и аз бях там, но сама ( с двете деца Wink ) бях седнала на едно от откритите заведения. направи ми впечатление, че всички майки бяха скупчени на едно място? мислех, че идеята е да сме разпръснати?? иначе част от населението беше в изпаднало в потрес hahaha разбира се имаше както одобрителни така и погнусени погледи ooooh! трима мъже от съседната маса даже направиха снимки на кърмешите на земята и като се обърнаха случайно чак се стреснаха като видяха, че и аз кърмя Joy ...после ми се искаше и аз да се присъединя към аквариума, но не запомних мамите Blush повечето бяха в гръб

Представих си ги hahaha

# 24
Хей, мацки....страхотно беше!!! Heart Eyes

Имам удоволствието да споделя с вас кадрите, които заснех. Съжалявам, ако съм пропуснала някоя майчица, ама мойто диваненце орева орталъка и трябваше да снимам и бягам  Joy

Заповядайте:

http://www.flickr.com/photos/25034776@N08/3793626796/in/set-72157621957079004/

цъкате си ги отстрани вдясно...ако има проблем, свиркайте

# 25
Вликолепни сте!   bouquet

# 26
  • Варна
Снимките са страхотни! Кърменето е представено толкова красиво, колкото всъщност си е. Поздравления за смелите майчета!

# 27
Беше красиво  Hug
Моето кърмаче обаче в 19 се лепна на количките на входа, но това са рисковете на голямото кърмаче  Laughing
Мисля, че това трябва да се повтори и не само по време на ССК  Peace

# 28
Смуут, нереално красиви са снимките, особено черно-белите!  smile3501

Колко кърмачки бяхте?

# 29
поздравления и за инициативата и за снимките! Прекрасни са!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт