Кърмачески флашмоб във Варна - включете се!

• 2 851
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
Един възрастен господин ме пита за какво стачкуваме  Joy

Кажи, "за по-хранително мляко" Mr. Green Или като в Канада - кърмиш - държавата те субсидира с едиколкоси долара всеки месец.

Това сериозно ли?! Искам там! Ще кърмя поне до първи клас smile3508 Joy

# 46
  • До хладилника, който обичам
Сериозно, я Laughing За CAD 150 знам аз, може и да греша цифрата, но някаква сума има. Ежемесечно.

# 47
  • На бял кон в Pierrefonds
Е да де, ама ако си на социални помощи  Mr. Green Аз още не съм видяла $$$$$  за това, че кърмя в Канада  Mr. Green

Иначе на тези, дето са на социални помощи и кърмят ежемесечно им дават и купони за яйца, портокалов сок и прясно мляко.

Направо да ти се прииска да живееш на помощи..... Laughing

# 48
  • До хладилника, който обичам
Е да де, ама ако си на социални помощи  Mr. Green Аз още не съм видяла $$$$$  за това, че кърмя в Канада  Mr. Green
Ти със сигурност си по-добре информирана от мен Peace Аз знам, че някаква декларация се попълва и давали пари Laughing

# 49
и как различават кърмещата от некърмещата мама?

# 50

предполагам там обществото просто е съвестно, а не като тук да измисли начин да шикалкави  Rolling Eyes

# 51
Сега проверих и се оказва, че помощ има и за майките, които хранят с АМ. Просто сумите са различни. Това като цяло са помощи за социално слаби.

Ами тук в повечето случаи попълваш някаква дексларация и никой не проверява така ли е или не. Ако искаш - лъжи. Най-много ако някога те разкрият да те накарат да върнеш парите. На местното население не му и хрумва да лъже......или поне на болшинството......

# 52

Кажи, "за по-хранително мляко" Mr. Green Или като в Канада - кърмиш - държавата те субсидира с едиколкоси долара всеки месец.

Сложих си титла млекопроизводител,ама субсидии по сапард тц  Mr. Green Явно съм объркала държавата  Laughing

# 53
  • Германия
Навремето в ГДР е имало допълнителни купони за кърмачките, акушерката е издавала удостоверение на кърмачките и така...

# 54
Да бе, ама след първите 6-12 месеца сигурно са те изправяли пред партийното събрание да те порицаят, че разхищаваш народни пари...  Joy

Ронка, тия соц-порядки не са ли само в Квебек?

# 55
Шшшш по тихо да не чуят нащи циганки  Mr. Green

# 56

Сложих си титла млекопроизводител,ама субсидии по сапард тц  Mr. Green Явно съм объркала държавата  Laughing
Joy Joy Joy
Много хубава инициатива и страхотни снимки!   bouquet Браво на вас! Ако бях там, щях да се включа с най-голямо удоволствие.

# 57
Ронка, тия соц-порядки не са ли само в Квебек?

А що, и в някои други провинции има разни форми на соц. Но да, това, за 150 долара на Бу и другото, което писах е за Квебек.

# 58
А видео няма ли да има?

Общи условия

Активация на акаунт