Кърмачески флашмоб във Варна - включете се!

• 2 851
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Хей, мацки....страхотно беше!!! Heart Eyes

Имам удоволствието да споделя с вас кадрите, които заснех. Съжалявам, ако съм пропуснала някоя майчица, ама мойто диваненце орева орталъка и трябваше да снимам и бягам  Joy

Заповядайте:

http://www.flickr.com/photos/25034776@N08/3793626796/in/set-72157621957079004/

цъкате си ги отстрани вдясно...ако има проблем, свиркайте

Думи нямам! Прекрасни....  bouquet

# 31
Наистина са невероятни!
Смут - ти си професионалист.
Чудесни сте момичета!   bouquet

# 32
smooth снимките са страхотни. Фотото сигурно е професионално, но и човека зад кадър е майстор при условие, че хвърчеше като финикиец с едната ръка бутаща количка а с другата снимаща smile3501

# 33
smooth снимките са страхотни. Фотото сигурно е професионално, но и човека зад кадър е майстор при условие, че хвърчеше като финикиец с едната ръка бутаща количка а с другата снимаща smile3501

хи-хи-хи....да! Така се получи. На моя синковец не знам какво му стана, май го хвана яд, че вече не е кърмаче и се нацупи.
Очакваме снимките и от другите камери....сигурна съм, че има още интересни гледни точки!

# 34
Един възрастен господин ме пита за какво стачкуваме  Joy

Снимките са много хубави  Hug

# 35

Снимките са много хубави  Hug

А ми ха де, да ви пита човек, имате евтина храна за децата - какво сте се разстачкували Simple Smile
Извинявам се предварително за СПАМ-а, но ме развесели това  Mr. Green

# 36
  • На бял кон в Pierrefonds
Много добра идея и много красиви снимки! Поздравления за реалните кадри.

# 37
Невероятни сте! Възхищавам се на смелостта ви, макар че няма нищо по-нормално от това да храниш детето си! Аз не събрах смелост да го направя, макар веднъж да кърмих в Летния театър. Wink

# 38
Поздравления! Hug
Направо се просълзих, страхотни майки и кърмачета!

# 39
  • На бял кон в Pierrefonds
Майки - варненки, кажете нещо за този образ, че ми стана интересно :

http://www.dnes.bg/stranata/2009/08/06/mladi-varnenki-biagat-ot- … rskite-myje.75657

# 40
Тъкмо и аз прочетох и се зачудех защо майките са бягали от него Rolling Eyes
На мен ми допадна жеста който е направил-да подари цвете на кърмачка, а и "лозунгите" или каквото е било са също свежи Peace

# 41
Не съм видяла този човек,но лозунгите определено са в подкрепа на кърменето,много са весели  Laughing

# 42
Снимките ме размазаха, честно! Страхотни сте!

Така ми се прииска да направим същото и по софийски... Тъкмо другата седмица няма да вали... Party

# 43
  • Варна
Жалко, че чак сега видях темата, вчера в 19.00 часа бяхме съвсем наблизо и се кърмехме до Раковината в Морската. Щях да се наместя до вас. Simple Smile

Снимките са невероятни! Браво!  bouquet

# 44
  • До хладилника, който обичам

Кажи, "за по-хранително мляко" Mr. Green Или като в Канада - кърмиш - държавата те субсидира с едиколкоси долара всеки месец.

Общи условия

Активация на акаунт