Ще пускам Обща поръчка от Next.co.uk

• 68 431
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Moмичета, има ли мама от Варна, която пуска общи поръчки? И какви са условията? Може и на лични Hug

# 181
Здравейте, ще питам тук, пък се надявам някой да знае и да ми помогне. На 05.01. направих поръчка през УИН, пуснаха ми мейл, че поръчката ми е приета и това е. В сайта пише, че ще се свържат с мен за допълнителни уточнения за плащане и наличност, но вече 7 дни няма вест. Дали да ги търся вече?

В някоя от темите имаше коментар, че с тях става малко по-бавно. Аз съм в същото положение на чакаща, но моята поръчка е от миналата седмица. Въоръжила съм се с търпение  Praynig
Като имаш някакъв отговор пиши, моля, за да се ориентирам и аз колко време ще отнеме.

# 182
Аз съм от Пловдив в петък пускам желаещи на скайп или лични пращам с еконт или поща Peace
Късно виждам, но за следващия път съм желаеща

# 183
Пуснах е моята но ако се съберат желаещи ще пусна още една Peace

# 184
Аз отговор от УИН така и не получих, но се свързах с Ива на телефона, който е в сайта им, момичето е страшно любезно и ми обясни всичко. По мейла всъщност ще получа инфо колко дължа чак като пристигнат нещата от Англия, защото е възможно някой от артикулите да не е наличен. Аз не успях да се класирам за буса в неделя и сега ща чакам след 2 седмици. Разбрах, че на такъв период имат транспорт до БГ. Като си получа нещата ще пиша.

# 185
Благодаря slavena , аз също така разбрах, че като пристигнат нещата на английския им адрес ще получа мейл. Ами ще чакаме....

# 186
Здравейте момичета,

аз съм почти новобранец в онлайн пазаруването от некст...засега имам само една изпълнена поръчка от римини от предната колекция и понеже в текущата не ме кефтя толкова неща да попитам тази от вас, които имат по-дълъг опит, ще има ли още една лятна колекция или да си поръчвам от тази?  newsm12

# 187
Некст периодично допълват дрехите. Мисля, че е през няколко месеца. Би трябвало да пуснат нови неща по-нататък.

А Ива наистина е страхотна Simple Smile

# 188
Благодаря Stryper
значи ще трябва да ги следя периодично, а ако някой ще прави поръчка, може ли да се включа с двете бебешки нещица, които съм си харесала....

# 189
Здравейте,искам да попитам размерите на дрешките отговарят ли си или има разминаване също така и обувките

# 190
Пускам в сряда поръчка Peace

# 191
Здравей. Ще ми кажеш ли за кой град е поръчката. Аз съм от Варна и искам да поръчам няколко неща. Благодаря предварително. И ако може да ми разясниш как става плащането и колко е доставката. Отново ти благодаря. Не мога да изпратя съобщението на лични, защото ти е пълна кутията.

# 192
Аз отговор от УИН така и не получих, но се свързах с Ива на телефона, който е в сайта им, момичето е страшно любезно и ми обясни всичко. По мейла всъщност ще получа инфо колко дължа чак като пристигнат нещата от Англия, защото е възможно някой от артикулите да не е наличен. Аз не успях да се класирам за буса в неделя и сега ща чакам след 2 седмици. Разбрах, че на такъв период имат транспорт до БГ. Като си получа нещата ще пиша.

От преди 2 седмици и аз съм пуснала поръчка към УИН и никой още не ми е писал. Това означава ли, че все пак нещата са ми поръчани? Да не пробвам да поръчвам същите към друга фирма!? Мисля, че поне трябва да пишат дали е приета поръчката.

# 193

От преди 2 седмици и аз съм пуснала поръчка към УИН и никой още не ми е писал. Това означава ли, че все пак нещата са ми поръчани? Да не пробвам да поръчвам същите към друга фирма!? Мисля, че поне трябва да пишат дали е приета поръчката.

А не получили мейл за потвърждение на поръчката веднага след това?

# 194

А не получили мейл за потвърждение на поръчката веднага след това?

Не, не съм. Явно трябва и аз да говоря по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт