''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 33 553
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
Шишето наистина е страхотно! И на сенсуал е подобно, но на Абсолютли е най! Нали е Абсолютли!

# 151
Пожелавам ти с кеф да си го носиш! Аз мисля да спя вече.Лека нощ!

# 152
Добро утрооооооо!

Честит 15-ти септември на всички ученици, студенти и мами на ученици, и успешна учебна година!
Все едно аз тръгвам на училище, толкова ми е гадно Tired Ох, още три години и да се приключва с това училище, че направо...
Шофирайте внимателно, със запалени фарове! Peace

Noir, пълна ти е пощата, скъпа! Hug

# 153
Добро утрооооооо!
....
Честит 15-ти септември на всички ученици, студенти и мами на ученици, и успешна учебна година!
.....

Добро утро  Hug Да добавя : Честит 15-ти септември и на учителките

Бижу,мерси за кафенцето    bouquet

Днес по случая се полях обилно с Базар- е не може да ми омръзне  Heart Eyes

# 154
Добро утро!

Поздравявам всички мами на ученици, да са им живи и здрави дечицата и да носят много радост и отлични оценки!   bouquet Днес не спрях да се заглеждам по сладки дечица нагиздени в очевидно неудобни костюмчета с букети в ръка, по-големи от тях  Laughing създадоха ми настроение още по път за работа!  newsm04 Grinning

И безумно силно миришейки си на Адикт отивам да ви чета вместо вестник, със сутрешното кафе (ами много сте ми по-приятни, какво да се прави... Blush )

# 155
Много ми е мъчно за Патрик Суейзи. Cry Cry Гледам си танца на The Time of My Life и плача. Cry Cry
http://www.youtube.com/watch?v=XokDWnuqdP0
(извинете, че оспамих темата, ама наистина ми е много тъжно)

# 156
Добро утро и от мен Hug
Рени, с теб имаме подобен парфюмен нюх...и аз съм обилно полята с Базар Blush

# 157
  • София
Добро утро на всички!

Честит 15 септември на всички ученици и майките им, както и на учителките!   bouquet
Днес е Рожден Ден на най-любимата ми жена в цялата вселена - майка ми, така че днес и за мен е празник!

Реших сутринта да се офъскам с La Roue De La Fortune и още съм омаяна от сладостта му... Heart Eyes

Бижу, понаправих място... Blush А, Патрик Суейзи да не е починал....!?!!?

# 158
... А, Патрик Суейзи да не е починал....!?!!?

вчерае починал ,лека му пръст,рака не прощава  #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog

Miss_Smart ,много добър избор,нали  Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 10:16 от РЕ (от Рени)

# 159
  • София
Еее, м...а му, много гадно...! Сигурно не е необходимо да споменавам, че в детските си години с братовчедка ми бяхме луди почитателки на "Мръсни танци".... Егати колко е неприятно...

# 160
# 161
  • Sofia
Получих 2 парфюма,  които се оказаха копия на други 2.  Joy
So de la Renta за мен е първообразът на Джуси Кутюр.
Еуфория спринг  ми беше ужасно познат и се сетих едва след като си купих 100 мл.
Полях се и ми просветна - Дейзи!

# 162
Получих 2 парфюма, ...

Честито Hug Някой май беше писал за So de la Renta,че прилича на Пур Ел на Пако Рабан  Mr. Green Дали не бъркам не знам newsm78

# 163
Рени, изборът е перфектен, но до момента, в който не осъзнах, че блузата ми ухае на Кристал Ноар Blush
Комбинацията е вълшебна Heart Eyes Joy

# 164
Аз днес, зарадвана от слънчевите лъчи, реших да се потопя във виолетовата свежест на Extravagance D'Amarige. Много си го обичам - един такъв сочен, зелен, виолетков; като вълшебна горска приказка е. Създава ми някаква душевна лекота винаги, когато го нося.
Обаче сутринта беше такъв кучи студ, че всичко замръзна по мен. Дано следобед се стопли малко поне, за да мога да се насладя на аромата подобаващо, преди да го зазимя.
Единственият Амариж, който не харесвам, остана Amarige Mariage. Но тук такива хвалби му се хвърлят, че ще взема пак да го пробвам някой ден.

Общи условия

Активация на акаунт