Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 311
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Това с машината на времето или тоест с пътуването назад във времето за мен е нещо реално, тоест ще дойде време то да е възможно, но ще бъдем само зрители, а не както в някои филми попадат хората в миналото и хоп, започват даже да са участници в различни събития... това за мен е невъзможно
Връщането в миналото ще бъде само като филм с написан вече сценарий Simple Smile
Незнам обаче за бъдещето как ще е, защото виждайки бъдещето ти можеш да се опиташ да промениш събитията в настоящето....

# 331
И би трябвало да е така. Нито можем да променим миналото, нито бъдещето (за последното поне не от настоящия момент). Добра представа имаш, за филма, приемем я и като моя лична  Laughing

# 332
Обаче обичам да гледам такива филми Simple Smile

# 333
# 334
Целта в Церн е структората на Космоса в микро и мокро света. Дава се постепенно за да може да улегне и да се разбере. Може да се върнеш в миналото но не можеш да го промениш. Настоящето и бъдещето може да се облекчи но неможе да се промени. Аз мисля че, всичко ебило в едно цяло и любовта е тази която е създала Вселената. Дали има обратен процес бъдещето ще покаже.

# 335
Вальо Церн имаха един неуспешен старт и втори ще имат ако питаш мене. Незнам готови ли сме за такива открития? Ще бъде ли ни позволено?

# 336
Много интересна тема  Peace

# 337
Вече сме пълнолетни и ще се дава постепенно. В личния живот на Леля Слава има много интересни случки. Когато ме приеха след време аз вляза в грях и тогава няма да забравя Леля Слава стоеше на едно столче и когато и казах какво съм сторил. Тя ми отговори като Христос чадо не го прави повече защото ответната страна не е чиста.А виждам че в семеиството всичко ти е наред. Бате Иво много го обичаше и казваше бях му намерила едно момиче Капка ама този калпазанин като се запрел и неще. Много обич имаше в тази жена.

# 338
Ще уточна , за да ме разберете точно. Отца и Сина и Светия Дух са били в едно цяло. Любовта им е създала Вселената, в сегашният си вид. Голямия взрив.

# 339
Какво мислите за това, което казват, че ще се случи през 2012?

Вмомента се връщам от кино, гледах въпросния филм - вярно измислено е, но знаейки каква литература съм чела, четейки и книгите за леля Слава и съпоствяйки филма се замислих дали след време нещо такова ни чака..
Не знам въобразявам ли си, само подчертавам, че досега никога не съм вярвала в твърденията за "2012".

# 340
Със сигурност ни предстоят интересни времена, навярно малко ще ги преживеят.

# 341
Beba споко, ние сме в списъка на приспособяващите се и оцеляващи:) от друго място и други държави промените ще почнат. Ние тука ако се затрием ще е от калпави и невъзпитани шофьори...

# 342
Ние тука ако се затрием ще е от калпави и невъзпитани шофьори...
   Joy thumbsup

# 343
Не съм присъствал когато е споменато 2012 г. Но знам от Леля Слава че трябва да изживем остатъка от кармата си. Дали ще стане през 2012 г. само Космическия разум може да реши.

# 344
Попаднах на нещо интересно, доколко е вярно и доколко нещата са спорни всеки сам за себе си решава, но е интересно да се прочете

http://www.novinar.net/news/-28-zagadkite-na-drevnostta-otkroven … MjkyNjsxMw==.html

Общи условия

Активация на акаунт