Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове ястия и десерти се споделят във форума?
Каква е рецептата за кекс с натурален сок?
Как се приготвят палачинките с пълнеж от крем от извара и ванилов сос?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове ястия и десерти се споделят във форума?
Форумът съдържа разнообразие от рецепти и изображения на приготвени ястия и десерти. Потребителите споделят снимки на пиле със зеле, мусака, бисквитена торта, руло с ябълки, пица, шоколадов кекс, тиквеник, палачинки, тирамису торта , пържени патладжани, печени чушки и картофена яхния. Други вкусни изкушения включват палачинки с извара крем и ванилов сос и варени картофи с кисело мляко дип.
-
Каква е рецептата за кекс с натурален сок?
-
Как се приготвят палачинките с пълнеж от крем от извара и ванилов сос?
-
Каква е причината за твърдия тирамису?
-
Как се приготвя шоколадовият сладкиш ФЪЧ?

(Роца ще разбере 

забравих да направя снимка на тортата преди да я разрежем

Като организира и купуването от Бургас, доставката и плащането, къде ще ходя аз, изпълнявам
Обърках много неща, не успях да ги оформя така както е на клипчето, което Мамето преди година ми прати и от тогава ги сънувам тия багети, ама тя е виновна. Най-важното е, че спестихме цели 90 лв, които си остават пак за мен от дядо Коледа, ама да си измисля какво
Сама ли приготвяш тестото? Аз до сега не съм успяла да го докарам, опитвала съм различни рецепти. Моля, дай напътствия.