Отговори
# 135
  • Пазарджик
Аз нещо неразбрах какво става с датите.На 1 стр. датата е 27.11 а vivianka1 е написала 24.11.Та моля за едно уточнение последно на коя от двете дати е срещата. Hug

# 136
Здравейте!  sohappy
Най- накрая и аз се включвам в темата!
Другата седмица ще има курс и на двете дати, т.к. миналата седмица прескочихме. А на 27.11 май ще се опитаме да се съберем с татковците. Трябва и те да научат някои неща!

# 137
Да, Петя. През другата седмица два пъти ще се събираме. Simple Smile

Merry_Berry, добре дошла!    bouquet

# 138
  • Пазарджик
Страхотна статия на доц. д-р Емилияна Конова за предпазване от грипния вирус AH1N1.
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=24&id=119
За всички като мен, които ги е страх да си покажат носа навън  Wink
 Hug

# 139
  • Пазарджик
Благодаря за разяснението.На 24 съм на зъболекар и няма да мога да дойда,но на 27 ще съм там,че вече ми домъчня много за всички вас. Hug Hug Hug

# 140
Цитат
А на 27.11 май ще се опитаме да се съберем с татковците. Трябва и те да научат някои неща!
smile3501 smile3501

прекрасна идея - дано я осъществите   newsm10

# 141
Вивианка...би трябвало ако някоя от вас е болна е да не ходи на курса  Naughty  ...за да опази другите...поне ние така се пазехме..въпреки че като се замисля  Thinking  при нас почти нямаше болни, да не кажа хич  Thinking

Ще очакваме сними и от следващата среща  Hug  и ги надпишете тогава  Praynig

А като ви дойде темата за кърменето...можем да дойдем и да ви направим нагледно показно  Wink

Гери, много си права, наистина, ако има болна, дори и леко да е не трябва да идва на курса.
От следващия път ще започваме вече с темите за грижите за бебчетата, така че предполагам, че скоро ще е и темата за кърменето.

Здравейте!  sohappy
Най- накрая и аз се включвам в темата!
Другата седмица ще има курс и на двете дати, т.к. миналата седмица прескочихме. А на 27.11 май ще се опитаме да се съберем с татковците. Трябва и те да научат някои неща!
Нели, добре дошла във форума. Hug / Само да уточня за другите, че ние се познаваме от курса и затова пиша по име.  Laughing/

# 142
  • Пазарджик
Честит имен ден на нашата акушерка Катето   bouquet !

Да е жива и здрава, все така всеотдайна, амбициозна и много щастлива! Още много години да се радва на обичта на майките и техните бебета!
Кате, благодаря ти за всичко  Hug !
Обичаме те!
Целувки от нас с Гогата  Heart Eyes !

# 143
  • Пазарджик
Честит Имен Ден на най-добрата акушерка-Катето!  bouquet

Да ни е жива и здрава и все така усмихната и всеотдайна! Hug

# 144
Честит имен ден на Катето  newsm51

Да ни е жива и здрава и още много пухкави, розови и сучещи бебета да дойдат на този свят с нейна помощ.. Heart Eyes

Св.Екатерина е покровителка на майките и майчинството...и явно при Катето още с даването на името и ...всичко е било предопределено  Grinning Wink Heart Eyes Hug  bouquet 
...и тя като светицата помага на майките да се справят с майчинството си по най-добрия начин Heart Eyes Hug  bouquet

# 145
 stork-boy stork-girlЗдравейте Момичета , аз съм Гери от Варна ,но много скоро ще се преместя да живея в Пазарджик,затова се надявам тук да немеря много нови Бъдещи и настоящи мами.Термина ми е на 07.07.2010 , но предполагам , че през месец февруари вече ще съм в Пазарджик.Ако има и други мамчета , за да бременеем заедно,ще съм много щастлива.Благодаря ви,много момичета и лек ден. newsm30

# 146
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТЕТО!  bouquet  bouquet  bouquet

Honence, добре дошла и тук! Peace

# 147
Мерси много за топлото посрещане Ember. Лек ден и до скоро.  bouquet

# 148
honence, добре дошла!  bouquet

Честит имен ден на най-добрата акушерка - Екатерина Антонова!
Пожелавам и да има същия кураж и постоянство, все така да ни обича, все така да се опитва да промени света към по-добро!
Благодарим ти от сърце за всичко! И ние те обичаме, Кате! 
  Heart Eyes Hug  bouquet

# 149
..най-добрата акушерка - Екатерина Антонова!..

потрай още малко деее  Wink  поне още месец...и тогава и други ще я нарекат така  Wink Grinning

Хоненце добре дошла   bouquet
На точното място си  Hug  тука "бъка" от себеподобни  Wink
Препоръчвам ти,  да прочетеш темата от началото, особено първия постинг с всички дадени в него линкове и снимки...тогава хем ще опознаеш повече момичетата тук, хем и ще навлезнеш в мистерията наречена "майчинство"  Heart Eyes  bouquet

п.с. адашки сме с тебе... Wink

Общи условия

Активация на акаунт