Private Practice/Частна практика

• 44 493
  • 609
  •   1
Отговори
# 435
Да, вълнуващо е Simple SmileДа видим какво ще стане с Амилиа.
Сигурно после  има пауза, или?

# 436
  • софия
Аз съм още на 4 сезон по средата , но се записвам да Ви следя.

# 437
Това разтягане на локуми с Амилия хич не ми допада. Направо прескачах местата където се появяваше.... По-интересно ми е дали Aдисън ще остане със Сам, аз лично я искам с Джейк  FlutterМного хубава двойка са ми.

# 438
  • Ню Йорк
Аз Адисън нещо трудно я понасям. Типичната разлигавена, вечно недоволна богаташка. Изневери на Дерек от скука, после като разбра че той е продължил напред репи, че си го иска обратно. После се тръсна на главата на Наоми, на която не се беше обаждала с години. Отмъкна и клиниката, след това и мъжа. Изобщо тя все иска чуждите неща, иначе не и е интересно. А да, беше се натресла и на Пит и се опитваше да отмъкне и детето на Ваялет. Не обичам такива жени  ooooh!

# 439
  • Пловдив
Много точно, казано, Принцеске!
Вайълет доста ме дразни също напоследък - развалиха й нещо образа, преди я харесвах
Виж Шарлът е една друга бира - винаги съм искала да съм като нея  Mr. Green

А за Амилия - как пък за 2 дена и до инжекции стигнаха и вече не може и 5 минути без дрога  ooooh!

# 440
  • София
Еее,за пръв път ми се случва да не дочакам субтитри,страхотни 2 серии...
Всички много ги харесвам,Сам и Ади ми допадат като двойка,един за друг са си...
Не мога да се съглася с Принцесата обаче,отмъкването на Сам не беше точно така,защото Наоми преди това имаше връзки,Сам също пробва с други,Сам я преследваше дори да се сдобрят и да продължат на чисто,а Наоми избяга като ужилена госпожица,а относно клиниката тя фалира,ако си забравила и Ади беше човека с парите,който я дигна на крака,следователно става и неин собственик!

# 441
  • Ню Йорк
Обичам двойните епизоди. Беше супер интересно и очаквано.
ББ кофти ми е за Ваялет, не исках да се разделят с Пит, но той явно не може да живее с жена. Историята с първата му съпруга се повтори напълно. Кофти за детенцето.
Историята на Амилия беше много реалистична. Надявам се да остане чиста.
Шарлот просто ме разбива с отношението си към детето на Купър. Много силна жена е тя. Харесвам я.

Не мога да се съглася с Принцесата обаче,отмъкването на Сам не беше точно така,защото Наоми преди това имаше връзки,Сам също пробва с други,Сам я преследваше дори да се сдобрят и да продължат на чисто,а Наоми избяга като ужилена госпожица,а относно клиниката тя фалира,ако си забравила и Ади беше човека с парите,който я дигна на крака,следователно става и неин собственик!

Изобщо не отричам изброените от тебе факти, нито осъждам Адисън. Просто споделям, че не харесвам жени като нея. В реалния живот 9 от 10 жени биха постъпили точно както и тя. Но аз харесвам този малък процент жени, които не биха направили нищо от това само за да са чисти пред себе си.

# 442
  • София
Незнам за характера на Адисън, но тоалетите са й убийствени!

# 443
# 444
  • Ню Йорк
Сериала нещо почна да се поизчерпва. Зацилкиха яко и дъвчат едно и също, дори не знам дали има изобщо нещо което да очаквам като развитие  newsm78

# 445
  • До морето
Съгласна съм с горното мнение и на мен вече адски ми затъпя. Пък и то вече всеки със всеки спа, няма какво друго да се случи. За мен изобщо от началото на връзката Адисън- Сам ми доскуча. Въобще не трябваше да ги събират тия двамата и да вкарват нещата в такива коловози. Май ще е най- добре Адисъ да я оженят за новия лекар и да си навъдят челяд или още по- добре да им тегли по една на всички в практиката и да се върне в Сиатъл. Я колко докторя има там за опрашване. Сериозно, смятам, че практиката трябва да приключва вече, но пък не искам да се разделям с Адисън, така че  Шонда ако четеш тук - върни я в Анатомията  Laughing

# 446
  • в сърцето на един мъж...
Я колко докторя има там за опрашване. Сериозно, смятам, че практиката трябва да приключва вече, но пък не искам да се разделям с Адисън, така че  Шонда ако четеш тук - върни я в Анатомията  Laughing

Явно те е чула, защото я връща за малко в Анатомията Mr. Green

# 447
Аз пък не гледам анатомията, та какво ще правя.
От скоро почнах да гледам Hart of Dixie, явно това ще ми е лекарския сериал Simple Smile

Вчера гледах последния, е направо прихнах да се смея на последната сцена между Сам и Алисън.
Колко пъти още ще ни го причиняват.  Laughing

# 448
  • Ню Йорк

Вчера гледах последния, е направо прихнах да се смея на последната сцена между Сам и Алисън.
Колко пъти още ще ни го причиняват.  Laughing

Точно. Това почна да става банално вече. След 10 епизода пак ли ще ги съберат  newsm78

# 449
Яааа,то имало нова серийка  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт