Споделете за PreSeed

• 43 246
  • 152
  •   1
Отговори
# 60
а някой ползвали ли е друг подобен продукт вместо пре сийд?

# 61
  • Пловдив
Здравейте,
Ползвах пре сийд след шест месеца опити за забременяване, неуспешни. По случайност или не, стана от първия месец на неговото ползване. Предполагам за себе си, че съм здрава, тъй като имам едно дете, заченато при първи опит /но с друг мъж/. Сегашният ми съпруг има проблеми със спермограмата /до колкото знам/, с много ниска морфология - около 4%. Явно, за мъжки фактор, лубриканта върши работа, но не е панацея. Ако не помогне, поне няма да навреди. За себе си знам, че той ми помогна - може би средата ми е била неблагоприятна преди това, а някои сперматозоиди много се влияят от рН-то. Успех на всички.

# 62
Момичета, виждам, че темичката е специално за Присийд, но аз си купих Кънсийв +... Вече го ползваме 2-3 месеца, но за сега без резултат. Някой ползва ли този лубрикант изобщо? Как точно нанасяте Присийд? Този, който аз взех е в тубичка, изстисквам малко на пръста и го вкарвам навътре, мажа и мъжо с него....  newsm78 може би не го ползваме, както трябва!?  newsm78

# 63
Бебе26  ти къде се загуби ?
Как върви въпроса с вашето варикоцеле ?
Ние сме под кривата круша .Почти година след операцията съм на изходно положение.Дали от варикоцелето или от нещо друго моя мъж се обзаведе с антиспермални антитела които засега незнаеме какво да правим .

# 64
Здравейте,искам да споделя и моят опит с това чудо,след няколко месеца опити без успех,купих  пресийд и реших да го ползвам,не знам дали е трябвало да се случи или причината е в него,но забременях от първото ползване,сега само се моля всичко да е наред с бременността.Използвах го само по време на овулация .

# 65
Сигма, антиспермалните се преодоляват с ИКСИ, но и добавки като Ferti Aid мисля че вършат работа.Все пак са витамини, предполагам след варикоцелето мъжът ти взима нещо.

# 66
Сигма, тук съм. Минаха около 4 месеца след операцията на мъжа ми от варикоцеле и ето ме вече бременна в края на 2-ри, начачалото на 3-ти месец. Още не мога да повярвам!!!! Надявам се всичко да е наред до края и занапред!!!!!  Praynig Praynig Praynig
Не знам дали нещо се е подобрило след операцията или от това, че ползвахме лубрикант "Кънсийв плюс", но факта си е факт.... при вас как вървят нещата?

# 67
Нека да ви вдъхна и аз малко кураж- при нас също трудно се случиха нещата със забременяването(близо 2 години правихме опити), последните два месеца преди да забременея ползвахме пре-сийд и не знам от него ли  или просто си му дойде времето, но нещата се получиха. Успех на всички Hug Пожелавам  ви в най-скоро време да постигнете и вие мечтания резултат Hug

# 68
И ние от този месец ползваме пре сийд. Доста дълго време чакаме и все без резултат. Надявам се този или в близките месеци да стане Praynig. Дано гелчето помогне Grinning.

# 69
Само ще споделя от опита си с пре-сиид,Ползвах го един месец по -време на овулация и след няколко дни си докарах беля.Оказа се ,че съм алергична към някоя от съставките в него и си отворих голяма беля.Антибитик,въздържание ,изследвания,възпаление  ooooh!направо не е за говорене.Така ,че момичета внимавайте когато го ползвате Peace

# 70
И аз този месец ползвам pre-seed и както всички вас се надявам да има резултат. Предния месец ползвах Conceive Plus, поръчах си го по интернет, но само негативи мога да пиша за този продукт. Винаги когато го сложа усещам парене и щипане и затова вече не го ползвам. A pre-seed е просто невероятен. Аз слагам по 2 mg и са ми предостатъчни. Съветвам ви да си купите от този pre-seed, който е в тубичка 40 mg с 9 спринцовки, защото така сами определяте количеството, което ще ползвате.

# 71
Ние го пробвахме за два месеца по предписание на лекаря, тъй като не може да открие някакви сериозни причини, заради които вече 3 години да не мога да забременея. Е, нямаше ефект, но наистина помага доста за овлажняването. Сега пак сме взели и се надяваме да помогне.
Доста трудно се намира по аптеките. Дори и от тези, които са посочени в сайта на PreSeed, пак е нужна предварителна заявка.
Наистина е доста скъпичък, но аз си правя тестове за овулация и "гърмим патроните" само когато тестът е положителен.

# 72
Здравейте всички! По въпроса за preseed аз мога да споделя моя опит.Използвах го от миналия месец и вече имам две черти на теста.Не знам дали е случайно или не но така се случи при мен.А преди това нямахме успех с бебе правенето макар че бяхме на почивка и следях овулации и т.н. Зарекох се че ако ми помогне ще пише във форума за да дам информация на други момичета желаещи да имат бебе.

# 73
Честито, mimiarn !!! Лека бременност. Определено вдъхна надежда. Друго е да знаеш, че е помогнал на някого и не си хвърляме парите на вятъра.

# 74
здравейте и от мен, аз също купих от гела preseed и ще го пробваме, макар че имаме проблем при мъжо. Изписаха му FertilAid, пие го близо месец, надявам се да имаме успех  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт