Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 319 628
  • 6 082
  •   1
Отговори
# 3 855
Др Амалиев работи ли по ЗК,на частно колко е прегледа и по точно къде мога да го намеря тел.адрес,преглежда ли на Пещерска?

# 3 856
  • в Низината
vanca72, и двамата Амалиеви не работят със Здравната каса. Наскоро се преместиха и вече знам, че кабинетът им е на бул."Мария Луиза". На 0886507075 се записват часовете и там можеш да попиташ за точния адрес на кабинета, за цената също, защото последно ходих преди година и не помня колко струваше прегледът.

# 3 857
  • Тра-ла-ла
При д-р Ямаков наистина има определен капацитет за направленията по ЗК.
Явно има всякакъв лимит. Аз не съм конкретизирала дали искам по ЗК или на частно. Просто не можех дори да се свържа. Явно трябваше от 7:30 да започна да звъня ooooh! А когато най-сетне ми вдигнаха -бяха останали 2-3 свободни часа на частно и то от 26то число на следващия месец нататъка. Е, гати и схемите. Tired

# 3 858
Д-р Стоилов работи ли по ЗК за водене на женска консултация?

# 3 859
Джулая, разбирам те, но с добрите доктори е така.

# 3 860
Препоръчайте ми добър гинеколог около центъра или Каменица. Не е задължително  да работи със ЗК , защото така или иначе не мога да взема направление и ще си платя.  Искам да си направя изследвания понеже съм със силен сърбеж от 6 месеца и се оказа, че съм с уреаплазма. Направих 3 курса лечение с антибиотик като накрая уреаплазмата излезе отрицателна,а сърбежа си остана.

# 3 861
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър гинеколог около центъра или Каменица. Не е задължително  да работи със ЗК , защото така или иначе не мога да взема направление и ще си платя.  Искам да си направя изследвания понеже съм със силен сърбеж от 6 месеца и се оказа, че съм с уреаплазма. Направих 3 курса лечение с антибиотик като накрая уреаплазмата излезе отрицателна,а сърбежа си остана.

Препоръчвам доктор Борис Стоилов - кабинетът му се намира на ул. д-р Рашко Петров 3. Това е сайтът му, тук може да си запазите час - http://www.pregnancy.bg/

magratea, д-р Стоилов не работи със ЗК.

# 3 862
Здравейте момичета. Преди почти година бях на преглед при Д-р Светла Дионисиева в Пловдив. Имах бяло течение, за което ми изписа антибиотик и се оправи. Но ми каза че имам няколко малки кисти на левия яйчник. Каза че не било притеснително но трябва да се наблюдава. Преди седмица ми свърши цикъла а вчера получих кафяво зацапване, но не течение, а по-скоро като съсирек. Днес си взех направление но търсейки телефона й в интернет се натъкнах на много лоши отзиви за нея. Това,което на мен ми направи впечатление е че беше невнимателна и нищо не ми обясни на разбираем език, но го приех с идеята че е добър специалист. Сега много се чудя дали да отида отново при нея или при друг специалист . Бихте ли ми препоръчали някой.
Благодаря ви предварително

# 3 863
Здравейте, д-р Тотев издава ли болнични за бременност лесно, колко струват и в Хипоталамус ли се пускат?

# 3 864
Защо точно при Тотев и при д-р Семра Халил няма проблем с болничните.Не се плаща нищо и си има комисии до последно.

# 3 865
  • Пловдив
Там работи Карагьозян, можеш да идеш при него.
Наблизо е и д-р Теодор Мерджанов - в комплекс Южен полъх.
Ако избираш само между двамата - по-добре Мерджанов.
 Карагьозян бих го включила в черен списък - изключително студен и безсърдечен, високомерен също. Размеква се само когато взима пари...
Напълно подкрепям това мнение!

# 3 866
  • Пловдив
Здравейте момичета. Преди почти година бях на преглед при Д-р Светла Дионисиева в Пловдив. Имах бяло течение, за което ми изписа антибиотик и се оправи. Но ми каза че имам няколко малки кисти на левия яйчник. Каза че не било притеснително но трябва да се наблюдава. Преди седмица ми свърши цикъла а вчера получих кафяво зацапване, но не течение, а по-скоро като съсирек. Днес си взех направление но търсейки телефона й в интернет се натъкнах на много лоши отзиви за нея. Това,което на мен ми направи впечатление е че беше невнимателна и нищо не ми обясни на разбираем език, но го приех с идеята че е добър специалист. Сега много се чудя дали да отида отново при нея или при друг специалист . Бихте ли ми препоръчали някой.
Благодаря ви предварително
И на мен преди година д-р Патрикова ми каза, че имам киста на левия яйчник и трябва да я следя, но сега ходих при д-р Борислав Иванов в Медлайн и той ми каза, че нищо ми няма. Видеозона им е цветен и явно ново поколение - всичко се вижда много ясно. Проблема е, че работи със ЗК само понеделник и доста се чака. Една позната ме беше посъветвала да си взема първо час и като наближи, тогава да ходя за направление, че да не ми "изгори".

# 3 867
Здравейте, д-р Тотев издава ли болнични за бременност лесно, колко струват и в Хипоталамус ли се пускат?
А скорошни мнения и отзиви за д-р Станева имате ли? И още ли е в ДКЦ1?

# 3 868
Момичета да ви попитам тази д-р Христина Кръшкова за която видях че някои са писали в момента в клиника Щерев ли е понеже ми предстой абразио по медицински причини и има час при нея но нищо не намирам като мнения за нея.

# 3 869
Мисля, че д-р Христина Кръшкова е същата, за която знам, че работи в болница "Софиямед", в София.

Общи условия

Активация на акаунт