ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 247
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Намерих задачите, в темата  математически олимпиади е пуснат линк. Марти  е писала с молив и май ще е дисквалифицирана.
Напълно е възможно. Отговорите трябва да се попълват с химикал. Жалко за детето. А квесторите за коледна украса ли са ги сложили? На първолаците е редно да им разяснят регламента преди да започнат да решават и да им кажат да пишат с химикал.

# 736
  • Sofia
Еми не зная за какво са били там квесторите. Тя е видяла, че някой деца са започнали да пишат с молив и тя е решила да пише с молив, че ако сгреши да си изтрие и да си поправи. И след като госпожите нищо не са им казали е решила, че може и с моличе. натъжи се детето, но какво да правим...поне ще знае за по нататък.

# 737
Моите хора си дойдоха рано-рано, доволни.С два нови сборника.Ще видим дали ще ги решава. Каза, че е решил задачите. На едната е задраскал малко, защото бил сгрешил нещо и си го поправил. В интерес на истината щях да се очудя ,ако се беше затруднил, защото за сега проблеми с математиката няма. Това състезание според мен му е полезно, за да почуства обстановката,атмосферата с всичките правила, квестори и прочие.
Много благодаря на Меги за съдействието! Hug
Благодаря и на всички вас,момичета, за полезната информация , която получавам от вас ,тук.

Меги,и аз като теб се притеснявах миналата седмица на турнира по шах.Беше голяма суматоха.Имаше много надъхани родители.Честно казано не ми направиха добро впечатление някои неща. Струва ми се странно 7-8 годишни деца да си прекарват всяка събота и неделя на турнир по шах, да разискват стратегии, да разиграват партии в лаптопите с родителите си,да плачат неудържимо след загуба и т.н. вместо на играят през уикенда.Но това си е лично мое мнение. Радвам се,че и съпругът ми мисли като мен и намеренията ни са шаха да е само за удоволствие.
Та във връзка с нашите притеснения докато децата се потят в стаите си мислех какво ли ще е живот и здраве след 6 години, когато ни затресат изпитите за гимназии и после кандидатстудентските. Чела съм теми, в които мамите се подкрепят и помагат.Беше много вълнуващо за мен като страничен наблюдател и особенно накрая, когато се поздравяваха с успехите и успокояваха за провалите. Всички споделяха, че са изживели изключително тежка и натоварена година- и родители и деца.

Върнахме се премръзнали от тренировката по футбол.Малкия заспа,Сами гледа филмче,аз си ровя в нета.
Хубав следобяд на всички.

# 738
  • до реката

Върнахме се премръзнали от тренировката по футбол.Малкия заспа,Папи гледа филм че,аз си ровя в нета.

Това накрая всяваш аз съм го писала.И ние се върнахме от олимпиадата към 11 ,казаха че ще започват да ги пускат към 10 и 30 ,и пускаха по малко деца от стаите а родителите чакахме във фоайето Госпожата която е била квестор  много държала името на училището да бъде изписано цялото без съкращения и без грешки/а той бил написал Васил Левски слято та го върнала да си го напише на ново/а аз се питам той на математическо състезание ли е или по писане.Аз джобни давам но той рядко ги харчи,примерно 2 лев( на седмица ,и паричките му така и си стоят,за плодове и зеленчуци умира но пък не може само това да се яде,правя сандвичи от вкъщи защото не харесва повечето закуски от училище.Сега ще чакаме резултатите от със.ще излязат към18 часа в Интернет.

# 739
  • у дома
Браво на всички дечица!Това си е изпитание за тях все пак....
Оги днес ми къса нервите,защото аз имма работа и съм го оставила да преписва текст то тренировъчните упражнения,а той за 2часа не е написал и три реда  #Cussing out
Свалих ли задачите от линка и утре ще му спретна и аз едно състезание,въпреки че мислех да почива,но наистина много се ядосах днес...

# 740
Момичета,хайде някой да пусне нова тема,че сме на 50-та страница,а аз не зная как Embarassed!
Хубаво е,че ви има,че сме заедно,дано и след 6 години,както казва Гери,да сме си пак тук!

# 741
  • най-шареното място
с нова тема Simple Smile
ама при всичкото в началото... утре сигурно някой ще пусне Simple Smile

И аз в съседната тема си позволиха да кажа, че организацията не беше на ниво. И аз познавам дете дето писало с молив. Жалко е, че наистина са били за украса май квесторите някъде.

При нас пък има недоразумение някакво с поправките - казали да се поправя на чернова, и после не я взели. Моят човек си е намерил една грешка, но е имало деца с цели сгрешени задачи, получили същите инструкции..

# 742
  • Sofia

При нас пък има недоразумение някакво с поправките - казали да се поправя на чернова, и после не я взели. Моят човек си е намерил една грешка, но е имало деца с цели сгрешени задачи, получили същите инструкции..

Еми нямам думи за тия квестори. За какво са били там Thinking.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 19:53 от ivben

# 743
Лора се яви  в 125то и нямам никакви забележки от към организация Peace Изрично питах детето дали квесторката е подсказвала на някое дете, шумяло ли се е, преписвало ли се е - нямало е такива филми. И при влизането в стаите и излизането всичко беше спокойно(поне при моето дете). Бяха в стаята 1ви и 2ри клас, като основно седнаха по 1 дете на чин, а там където имаше 2 бяха от различни класове. Допуснаха ни да си заведем децата до стаите, а после трябваше да излезем от коридора даже за да не им пречим.

# 744
  • Варна
Заповядайте в новата ни темичка:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453850.new#new

Общи условия

Активация на акаунт