Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 282
  • 754
  •   1
Отговори
Предишната тема навърши стана прекалено дълга, затова отварям нова.

Моля, ако имате въпроси, изискващи отговори от модератори и администратори, задайте ги тук, в тази тема.
Темата не е дискусионна, а предполага стил "въпрос-отговор".

Моля, когато имате предвид конкретна тема/публикация или потребител - давайте линк към темата/мнението или профила на потребителя.

Моля, преди да попитате, уверете се, че отговорът на въпроса Ви не се "крие" в някоя от закованите теми по-горе.

На въпроси от рода "защо не ми се отчитат публикациите" и "защо не мога да публикувам обява", чиито отговори са ясно видими в закованите теми, няма да бъде отговаряно.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 14:05 от Mamma

# 1
21 ноември - Международен ден на болните от муковисцидоза
Бихте ли заковали тази тема, много е важна за нас, за да усъществим този ден, ще имаме нужда от подкрепа.
Благодаря !

# 2
Заковах я.

(Моля, редактирайте си подписа - надвишава максимално допустимите размери. Благодаря!)

# 3
ЗАЩО НЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ А КУТИЯТА МИ Е ПРАЗНА БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 4
Моля, не пишете само с главни букви - в писмената комуникация това се счита за груб тон и крещене.

По отношение на личните съобщения - по какво съдите, че не може да получите лично съобщение?

# 5
извинявайте за големите букви не съм се съобразила но като ми пращат лично съобщение кутията ми е празна а ми отговарят че не могат да го пуснат че била пълна Blush

# 6
Не би трябвало.
Като новорегистриран потребител имате право на 3 лични съобщения.

За всеки случай, прочистете пощата си  - влезте в личните си съобщения, изберете Прочистване на съобщения от лявата колонка и от страницата, която ще се зареди, задайте Изтрий всички лични съобщения, по-стари от 0 дни. и натиснете бутона Изтрий

# 7
благодаря бяха 3 може би затова не са можели да се получат повече  за напред ще знам

# 8
По-горе в този форум има закована тема
БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!

В нея са описани подробно ранговете и броя на личните съобщения, които може да получава всеки потребител спрямо ранга си.

Цитат
Рангове според броя на мненията, лимит на личните съобщения

Преминаването на по-горен ранг става автоматично при достигане на определения брой мнения.

Регистриран -  0 мнения - няма картинка - има право на 3 лични съобщения

Новак - над 1 мнение - няма картинка - има право на 10 лични съобщения

- Ентусиаст - над 50 мнения - има право на 50 лични съобщения

- Потребител - над 500 мнения - има право на 100 лични съобщения

- Редовен потребител - над 2000 мнения - има право на 150 лични съобщения

- Пристрастен - над 4500 мнения - има право на 200 лични съобщения

- Почетен член - над 8000 мнения - има право на 250 лични съобщения

- Ветеран - над 12000 мнения - има право на 300 лични съобщения

Потребител, който превиши лимита от входящи лични съобщения, не може да получава повече ЛС докато не изтрие част от старите.
При опит да се изпрати ЛС на потребител, който е надвишил лимита си, на изпращача се изписва съобщение за грешка от вида "Съобщението не може да бъде изпратено поради превишаване на лимита".

# 9
Моля да ми помогнете да изтрия всички мои публикации,като предишен потребител Eliada  а сега Sisi_Moni.
Поради съображения за сигурност не желая да бъдат вече активни.
Благодаря ви.Моля за потвърждение и отговор.

# 10
Може да бъде изтрита регистрацията или замразен акаунтът.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации.

# 11
  • София / Пловдив
От вчера, щом вляза във форума от служебния си компютър, всичко блокира и се появява този текст в отделен прозорец:

Microsoft Visual C ++ Runtime Libraru
Runtime Error
Program: C:\ Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
abnormal program termination

Рестартирам, отварям отново, логвам се и... пак същото.
В моя телевизор ли е проблема?

# 12
Това е грешка в системната библиотека на самия Експлорер.

Няма правени промени във форума и не би трябвало да има никаква връзка между крашването на програмата и форумите.

# 13
  • София / Пловдив
Ясно.
Благодаря ти, Мамма!

# 14
  • На брега на реката
Бих искала да помоля за помощ за промяна на първия пост в една тема. На кого да изпратя на ЛС добавката?

Общи условия

Активация на акаунт