Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 745
  • 531
  •   1
Отговори
# 225
Аз кърмя и пия кефир, не наблюдавам никакви проблеми.
А и не виждам защо трябва да има такива.
Гъба за съжаление нямам за даване, може би след месец.

# 226
  • Ямбол
г-жа Стихийно бедствие,Ами евентуално да не се образуват газове колики на бебето,да не се отрази някак,знам ли.
А вие от кой град сте?
И може ли тази гъба да се изпраща по пощата примерно в съд или не,наистина не съм наясно с процеса.

# 227
  • София
Аз вече няколко пъти пращах кефир и по куриер и по пощата. Слага се в малко мляко в бурканче от лютеница, найлонов плик, плик с мехури и кутия. Не е трудно и винаги пристига без проблем. Таксата за поща е около 2 лева, а с куриер- около 7 лева, но който го иска си я плаща, иначе кефира не се продава, а винаги се подарява.
В момента съм само с три топченца, но скоро пак ще мога да раздавам- само малко да порасне.

# 228
  • Ямбол
Благодаря,четох,че не трябва да има допир с метал и вероятно трябва да е с пластмасова капачка или просто под металната капачка да се сложи найлон.
Нека,който има да ми пише,когато и да е,ще си поема пощата,ако е необходимо.
Аз съм виждала обяви,че се продава,не знам защо "кефира не се продава".

# 229
  • София
Никид, капачките отдолу са с някакво покритие- не са гол метал, така че няма проблем. Що се отнася до подаряването- мен така са ме учили бабите съседки, от които го взех, че неща за лечение на болести- кефир, комбуча и подобни се размножават и подаряват. Когато и на теб ти стане много и ти ще го подаряваш на нуждаещите се и така да продължава...Разбира се, който иска нека си го продава, няма лошо.

# 230
  • Ямбол
Само да се сдобия,ще подарявам естествено

# 231
  • Ямбол
Намерих си Тибетска гъба,но май я "уморих"
Въпреки,че четох ,че не трябва с метал да се докосва-аз бръкнах да я извадя с метална лъжица,в момента ,който го направих се усетих ..
дали и е станало нещо?От снощи съм я пуснала да си плува в буркана,не е сива,бяла си е,не мога да преценя дали расте,колко време мога да я държа в това мляко от снощи,какво се прави,моля малко ХЕЛП  Praynig
Колко време след поставянето и в млякото да стои отвън хладилника,да я мия ли всеки ден и да я пускам обратно в същото мляко...???

# 232
  • София
Писах ти в другата тема.  Simple Smile

# 233
  • Ямбол
Здравейте,скоропридобитата ми гъба си расте и вече  я раздавам,ако има желаещи,може да ми пишете.А също така и човека дал ми я от Стара Загора има за даване.

# 234
Аз много искам гъба , но съм от Варна Simple Smile  bouquet

# 235
И аз да се изкажа.Имам гъба за подаряване.Като съм благодарна на nikid че ми подари от нейната.Мога да помогна ако някой желае.Пия си я с голямо удоволствие.  bouquet

# 236
А някой може ли да каже какво мляко ползвате, освен домашно, защото аз започнах да пия вчера и сложих мляко "Роса", но нещо като гледам изобщо не ми се подквасва..  newsm78

# 237
  • Ямбол
Най обикновено Кауфландско кис.мляко Vian 2%

# 238
  • България
Как кисело,прясно трябва да е.

# 239
Момичета много четох за тази гъба искам и аз ,аз съм от Русе област ако може някой да ми прати по пощата ще ви бъда много благодарна .Разбира се поемам си разходите.Предварително   bouquet  bouquet  bouquetПишете на лични за адреса ми  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт