Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 749
  • 531
  •   1
Отговори
# 240
  • Ямбол
Ами аз знам ,че трябва в прясно,но жената е писала"подквасва" ,което и на мен ми се стори като странно за въпрос в тази тема,но помислих ,че за подквасване на кис.мляко пита.
И тази процедура с гъбата ли наричате подквас Sunglasses
Ами за това също ползвам Кауфландско от сините кутии 1.5% от около 1.15 лв.

# 241
Ох вчера изхвърлих от гъбата че стана вече много голяма SadТака ми се досвидя...Пуснала съм в 2 страници че подарявам а няма никакъв интерес към нея...Пишете на лични ако искате от нея Hug

# 242
  • Ямбол
jeni84, #2gunfire #2gunfireама как можа така да се отнесеш с нея?    Shocked  Sad
А аз съм зарината с желаещи.
Не е проблем да се прати и до София примерно с автобуса.
то е грях да се изхвърля,можеше да се върне на собственика и  Cry Cry Cry

# 243
  • София
В другата тема има поне двама молещи за гъба. Освен това може да се замрази във фризер, да се изсуши,защото една грешна стъпка с горещо мляко например и пак ще сте без гъба.
Може да се праща с куриер- струва около 6 лева и получателят си ги плаща, става и по пощата- струва около 2 лева.
Ето, поглеждайте и в тази тема- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191239.315

# 244
  • Ямбол
lucy60 Peace
единствено ме притеснява дългото време на затворено пространство в малък съд,да не гръмне съда,докато стигне на следващия,че и по-следващия ден.

# 245
jeni84, #2gunfire #2gunfireама как можа така да се отнесеш с нея?    Shocked  Sad
 то е грях да се изхвърля,можеше да се върне на собственика и  Cry Cry Cry
  Hug никид...подкрепям те напълно грехота е.   Cry Аз чакам от 16.02. някой от Варна да се обади в темата ,че има гъбка в повече.   Praynig

# 246
  • Ямбол
argo,ще те имам в предвид и мисля ,че ще стигне и до теб,само ми пиши след около 2 седмици на лични да ми напомниш и ще ти пратя.

# 247
  • София
lucy60 Peace
единствено ме притеснява дългото време на затворено пространство в малък съд,да не гръмне съда,докато стигне на следващия,че и по-следващия ден.
Е това е напълно невъзможно. Аз когато пращам сипвам около 2 пръста мляко в бурканче от лютеница и кефирчетата вътре. Сигурно им се завива свят от клатенето, но не гърмят  Laughing

# 248
Ееее ама вие на кръст ме разпънахте.Човек греши SadЕдва след това ме потърси една жена от тук и две от друга страница.Който проявява интерес да пише на лични.Не ме съдете вече.Моля ви.Няма да се повтори Praynig

# 249
argo,ще те имам в предвид ......... и ще ти пратя.
 wavey  Благодаря ти Слънчице.. Hug Не искам да те затруднявам , грижи се за малката си принцеса много е чаровна. Липсва ми бебешката и усмивчица от аватара ти Heart Eyes
  Все някоя мама във Варна ще има за даване.

# 250
    newsm03 никид... от вчера и аз имам гъбка, дори ми я дадоха с кефир.    Днес го опитах   - чудесен на вкус! Хиляди благодарности от сърце на            zlatitu...            

......от другата тема   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191239.330

# 251
  • Ямбол
много се радвам,аз отново имам за даване,ако има желаещи,нека ми пишат.

# 252
argo, а ти ще ми дадеш ли като си отгледаш , и аз съм от Варна и много искам да имам Simple Smile

# 253
  • Ямбол
notes, ако не тя,аз ще ти дам Simple Smile

# 254
notes, ако не тя,аз ще ти дам Simple Smile
HugБлагодаря !

Общи условия

Активация на акаунт