Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 763
  • 531
  •   1
Отговори
# 255
argo, а ти ще ми дадеш ли като си отгледаш , и аз съм от Варна и много искам да имам Simple Smile

newsm03   notes...  ще ти дам разбира се   Hug няма проблем !! Погледни ми мейла от профила и ми прати там ......   viva
          или  ..... тел.          Ще ти ......        

# 256
Преди няколко седмици добьр човек без да ме познава ми даде т.гьба.Моята незнайно как се стопи.Но вкуса на втората е различен.Еднакви на вид,сьс сигурност  е т. гьба,но кефира е мнооооого резлив.При пьрвата гьба се получаваше кефир,с вкус на кисело мляко.Защо се получава такава разлика вьв вкусовете?Отглеждам втората по начин идентичен с пьрвата.Всяка сутрин  сменям млякото,но се получава сьвсем друга напитка.Освен това количеството на гьбата е голямо,а не се сгьстява както трябва.Много странно.

# 257
Здравейте момичета. Аз съм от Варна. Търся Комбуча- чаена гъба. Има ли някой който може да си сподели с тази вълшебна гъба. Благодаря Ви......

# 258
  • Ямбол
tusy87, темата е за млечната гъба,но вероятно има тема и за чаената,където някой да има да ти даде.

# 259
Здравейте, момичета. И аз искам да се сдобия с въпросната гъба. Дали ще се намери и в Бургас някоя щедра собственичка на гъба ?
Благодаря предварително  Simple Smile .

# 260
  • Ямбол

Anetken,ако не се намери,аз ще ти пратя

# 261
никид
Новак
За съжеление не можах да намеря отделна тема относно Комбуча- чаена гъба. Ако има някой който може да си сподели с нея, ще съм благодарна.

# 262
# 263
  • София
Здравейте момичета. Аз съм от Варна. Търся Комбуча- чаена гъба. Има ли някой който може да си сподели с тази вълшебна гъба. Благодаря Ви......
tusy87- напиши ми адрес на лични и ще ти пратя. С куриер ще е около 6 лева, а по пощата около 2 лева разхода.

# 264
  • Ямбол

lucy60,ако четеш в темата,моля те почисти си пощата за да мога да ти отговоря и ми пиши.

# 265
Здравейте, момичета! Интересувам се от кефирената гъба. Моля, ако някоя от вас има възможност, да ми даде. От София съм. Благодаря предварително. Успешен и усмихнат ден!

# 266
Аз пия гъбата вече 1 месец и не бих казала че чувствам някакъв ефект освен за половото желание (точно ефекта , който не исках). Но се надявам втория месец да има по-голям резултат. Ще пиша пак Simple Smile

# 267
  • Ямбол
cereal,имам за даване Simple Smile

# 268
argo, а ти ще ми дадеш ли като си отгледаш , и аз съм от Варна и много искам да имам Simple Smile

notes...  ще ти дам разбира се  няма проблем !! Погледни ми имейла от профила и ми прати там ......   viva 
          или  ..... тел.          Ще ти ......        

notes....   Laughing  ако искаш още   обади се !  Laughing

# 269
А може ли да попитам дали е задължително всеки ден да се пие в един и същи час?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт