90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета! Hug
Приемате ли отново в редиците си една провалила се кандидат-фиданка?
На 15.10.2009 г. започнах диетата и всичко вървеше добре,като прегреших само на рождения ден на дъщеря си.И щях да се справя ако не заминах за една седмица на почивка.Там оплесках нещата.Ако беше само един ден прегрешение щях да продължа напред.Но сега просто нямаше да са реални резултатите след края на първи цикъл.Така че там си хапвах от всичко,но гледах да се разхождам повече.Случвало се е и 10 км за един ден да измина пеш.Като се върнах гледах да се храня разделно.И реших от днес да започна отново диетата.Знам,че предстоят празници-но така съм си разчела нещата че Коледа и Нова година няма да са ми плодови дни,и следователно няма да има големи прегрешения.Ще се стремя всеки ден да пиша при Вас и да давам отчет как е минал предния ден.Имам много кг за сваляне,диетата е добра-знам го вече от опит.Така че няма място за отказване.
Желая лек ден на всички и много минусчета!!!

# 406
  • Бургас
здравейте, аз днес съм плодова след предния плодов ден бях 67, с кило по-малко днес пак съм 68, за сега няма ефект върху мен,
не съм прегрешила нито един ден, само че ям по-много на обяд и надвечер по-малко. Чудя се къде е проблема. При вас ефекта след време ли се прояви. Или не пия достатъчно вода.... или и аз незнам иначе няма проблем с ограниченията. Като знам че след 3 дена ще ям шоколад се чувствам добре. Вчера съм изяла 300гр ръжен хляб на препечини филийки + една зелена салата със 1 лимон и с.л зехтин +1/2 натурален шоколад.
Къде греша.

# 407
yana_kuncheva   не се върнах назад да видя от колко дни си на диетата, но при мен също доста бавно върви - свалила съм само 1кг и имам един плаващ, дето много ме нерви, тъкмо го махна и след ден - хайде пак на дупето! Може би още се настройваме на режима и резултатите ще дойдат по-късно? Не се отказвайте, дами, бъдете упорити!

# 408
  • dobrich
Цитат
Вкусни бисквитени топчета

1 пакет чаени бисквити
3-4 с.л. маргарин(или 1 пакет масло)
3-4 с.л. конфитюр по избор(или 2 с.л какао)
шоколадови пръчици, кокосови стърготини

Бисквитите се натрошават на ситно(ако имате чопър ги смелете в него на брашно). Към тях прибавяте конфитюра(или какао), маргарина(или масло) и се разбърква хубаво. Сместа се оставя за 30 мин в хладилника. От нея се оформят малки топчета, които се овалват в кокосови стърготини или в шоколадови пръчици. Топчетата се редят в чития и се слагат отново да се стегнат на студено

Ето това са бисквитените бонбони- много са вкусни, дори в момента си хапвам от тях.

# 409
  • Бургас
днес ми е осми ден, втори плодов.

# 410
Тези бонбонки ми изглеждат много вкусни,на следващия въглехидратен ще си ги направя  chef Обаче в чаените бисквити няма ли масло?

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 14:55 от milena80

# 411
Zdraveite-vpisvam se i az vav redicite. I na men dnes mi e osmi den-vtori plodov i sam svalila 1.5 kg, nadiavam se sled dne6nia den pone o6te-0.500kg

Na4aloto na liatoto svalih kam 15 s Dukan no 5-6 ve4e sam si varnala , a ne6to niamah volia pak nego da zapo4na, puk i tozi rejim mi haresa

Uspe6na sedmica na vsi4ki  Hug

# 412
На бързо минавам да ви кажа здравейте  Grinning  bouquet Hug
Минах почивните дни /с малки прегрешения и днес отново се връщам в нормата на режима - бобов ден Wink
Но пък детенце болно  Cry а и аз нещо не се чувствам много добре  Tired
Но ще се опитам да съм режимна  Wink
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet

# 413
ЗДравейте фиданки Simple Smile
От утре и аз съм при вас, знам че винаги посрещате новички с разтворени обятия и затова е страхотно да се присъединя към вас. Сега ще почета назад, за да събера идеи за хапване за следващите дни  Hug

# 414
Здравейте фиданки бях ви напуснала за малко днес и не успях да ви изчета но важното е , че се чувствам добре след днешната разходка по магазините.Купих си страхотна рокля с която мисля да посрещна коледните празници и във същата разцветка палто / черно и бяло /. А на polinakoleva благдарности за страхотнана рецепта с мама я правихме едно време стават невероятни дори сега я направих и дъщеря ми няма търпение да се стегнат.Е останете си със здраве лека и тослабваща вечер Hug Hug Hug

# 415
Искам само да ви питам...сигурно ли е, че като спра диетата ще си запазя килограмите? То хубаво, че отслабвам, ама после да не стана като пуканка... Grinning Нямам намерение след диетата да продължавам с разделното хранене, искам да си ям нормално. А и я пазя само заради 5-6 кг.

# 416
  • област Софийска
Повече от ясно е, че, ако започнеш да се храниш обилно след приключването на режима, пак ще си качиш килцата, няма как иначе. Аз имам още две седмици до края, трети цикъл я съм свалила 1 кило, я не, не знам. Но след края мисля да продължа да се храня между 12 и 20 часа, ще избягвам газираното, хляба, сладкото... И мисля да продължа с лунната, това е, пък ще видим. Трябва да има ограничения, ако не искаме да си върнем свалените килограми.

# 417
Ами аз преди бях 50 кг, станах 47 и спрях поради не особено силна воля и постепенно започнах да си ям всичко и останах 47.
Мисля като спра диетата да ям в прилични часове, да закусвам плодове ии без газирано. Някакви ограничения ще имам, да, но не знам дали ще помогне. Малко ме е страх Grinning

# 418
  • област Софийска
scizero , аз не бих пазила диети при такива килограми. По-скоро бих ограничила яденето, ако искам да не качвам. Лично мое мнение.

# 419
Фиданки как сте?
Много малко сте писали.
Аз цял ден съм по улиците и си мисля: "Сега като се прибера, както цял ден не съм поглеждала компа, ще чета до зори", а то само няколко поста.  Flutter
Аз днес съм плодов утре 29- водно-плодов. Ще пробвам цял ден на вода, докато мога да издържа и ако не мога по някое време може да хапна някой плод.
Дано съм жива ив сряда ще се меря. Първото ми мерене.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
scizero ако съм като теб, ще летя и няма да се занимавам с диети. Не се тормози, ринчето е права по добре се ограничи в някаква степен, има време до лятото ще си се вталила. Успех

Общи условия

Активация на акаунт