Почитатели на Майкъл Джексън 16 - SAY, SAY, SAY....

• 28 138
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
  • Под тепетата

# 436
Tук много сладко дъв4еше дъвка!

мамамамайкооу, от кога е тая снимка  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves smile3511 newsm51

# 437

Ето ме, тук съм бе! Heart Eyes Heart Eyes Laughing

martinka, тази снимка е попадение! newsm10

# 438
  • На брега на реката
Ай народе на новата анкета  Joy

Малко гадно, ама не искам да го премълчат и пренебрегнат, защото тази година за мен ще остане само с едно!

http://online.btv.bg/2009/

# 439
# 440
http://www.youtube.com/watch?v=h0RU4U_8PPU&feature=fvw

Вижте го тук нашето момче...и пее и едновременно с това държи това лудо китайче да не падне.....СТРАХОТЕН Е!!!Така му завиждам на този фен....представяте ли си какъв адреналин е..там горе ....далеч от всички и насаме в прегръдките на Майкъл... Embarassed Embarassed Heart Eyes..................

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 19:03 от kati-p

# 441
  • Норвегия
Днес денят е богат на новости, но тази едновременно ме зарадва и натъжи. Щяхме да бъдем колеги...

източник:http://www.newkerala.com/news/fullnews-705.html

Майкъл Джексън “искаше да следва история на изящните изкуства”

Лондон, 29 ноември : Кралят на попа е планирал да седне на студенстката скамейка и да стане квалифициран изкуствовед след като дъщеря му Парис го помолила да следва мечтите си за образование.

Певецът е искал да премине курс на обучение по изящни изкуства и именно 11-годишната му дъщеря е подтикнала своя известен татко към тази стъпка.

През май миналата година Майкъл помолил асистентите си да влязат в контакт с Christie's Education  и Sotheby's Institute of Art, намиращи се в Ню Йорк с намерението да започне едногодишен курс на обучение през септември тази година.

'Майкъл реши да следва мечтата си единствено и само заради Парис’, в.Daily Star цитира източник. 

'Тя му даде увереност най-после да влезе в контакт с колежите, свързани с известните аукционни къщи.' добавя източникът.

Майкъл се е записал в специалността 'Сертифициране на съвременното изкуство, експертна оценка и история на пазара за изящни изкуства'.

'Майкъл съжаляваше, че никога не е имал шанса да получи университетско образование поради ранно започналата му кариера.'

'Но той компенсираше този факт с усърдно четене. Жадно четеше книги посветени на изкуството и занаятите и беше страстен колекционер. Притежаваше неутолима жажда за знания.'

'Хората не знаят, но Майкъл беше заобиколен с много приятели от академичните среди. Мнозина от най-близките му хора нямат нищо общо с шоубизнеса.’

'Беше мотивиран да докаже на баща си колко греши – Джо Джексън постоянно го е обвинявал, че е глупав. Но преди всичко Майкъл искаше да бъде вдъхновение за децата си,' добавя източникът.

# 442
Ай народе на новата анкета  Joy

Малко гадно, ама не искам да го премълчат и пренебрегнат, защото тази година за мен ще остане само с едно!

http://online.btv.bg/2009/

Kloi, аз лично ще я запомня с пресконференцията през март, когато Майкъл обяви завръщането си на голямата сцена и след това ... датата 25.06.  Cry В тази класация трябваше да бъде само първото събитие, по точно неговото продължение... Друго случи ли се през 2009...нямам спомен  Tired
В световните музикални среди станалото на 25.06. изявени личности определят като най-значимото събитие за последните 5 години... Sick

Bittersweet, благодаря за тази новина   bouquet Наистина преплита емоциите от радост до тъга, еднакво силни и болезнени Tired Не мога да разбера как един баща ще определи сина си за "глупав", ако го познава достатъчно добре  newsm78 Може би Джо не се е интересувал много от умствените заложби на сина си, а от това колко добре ще се представя на сцена...Това доста ми говори кой е "глупака" в случая  Rolling Eyes

# 443
  • На брега на реката
В 20ч почват наш`те танци  по БТВ    Crazy

Да не зачезнете. Чакам коментари  Party

# 444
  • Норвегия
Понеже често в темата се появяват въпроси - гувернантката на децата е поместила информация на страницата си във Фейсбук, че децата нямат профили в социалните мрежи.

Grace Rwaramba: Warm greetings my dear facebook friends. Please help me to pass on the message that Prince,Paris and Blanket DO NOT gave facebook,myspace,twitter etc accounts all those out there are fake profile. Thank you and happy Holidays, Grace

преди около час през Мобилен интернет · Добави коментар · Харесва ми

kloi, помним, помним.  Mr. Green

# 445
   Чакаме ги танците, не сме ги забравили!

# 446
  • На брега на реката

Да осветля - ние с Bittersweet се знаем от преди. Срещнахме се в темата за Евровизия, където изписвахме  коментари едновременно с живите предавания от Москва .

Mr. Green

# 447
  • Варна
И аз ги чакам Laughing Малко песимистично съм настроена,как ще се справят нашите звезди с танците ooooh!

Ще видим де,ТVто ще е на мах разбира се Crazy

Приятно слушане момичета  bouquet

# 448
  • На брега на реката
Ще мина с баклавичка да почерпя - отдавна не сме се събирали  едновременно толкова много тук  Mr. Green

И да не е само спам - този прословут хореограф разбрах, че е работил с Майкъл в Лондон  newsm78

# 449
Започва се newsm68  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт