Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 124 022
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 8 595
Не е ясно дали е стопански...

# 8 596
Стопанския ток ( който плащате в офиса) е по-скъп от битовия. 
Стопански ток и промишлен ток едно и също ли е? Той не е ли на същата цена като домашния, но просто без нощна тарифа?

# 8 597
  • Вестерос
Нямам представа как го водят и на каква цена е, в нов офис сме от 4, 5 месеца и до сега бяха що-годе нормални сметките.

П.П. Не е в офис сграда.

# 8 598
Ако офисът си е в офис сграда или в жилищна сграда, мисля че се плаща обикновен битов. Поне в офисите, където съм бачкала е било така.

# 8 599
  • Софето
Стопански, промишлен, индустриален едно и също е и е по-скъп от битовия. Няма значение в какво се помещава офиса, по закон всички фирми трябва да плащат стопански ток.

# 8 600
  • Вестерос
Не сме фирма, както и да. Благодаря все пак   bouquet

# 8 601
А може ли да ми намерите цена на този промишлен ток, защото в сайта на Енергопро не намирам нищо…

# 8 602
  • Софето
Не сме фирма, както и да. Благодаря все пак   bouquet

Също е и за юредически лица, неправителствени организации и дружества...също и всички обекти собственост на не физически лица. Писа офис и следователно това означава стопански ток  Peace

Ето цените:
http://www.cez.bg/bg/tseni/tseni-na-el-energiya/za-snabdyavane.html

# 8 603
  • Вестерос
Ясно, разбрах. Много благодаря!

# 8 604
140 лв за - два хладилника, един фризер, две печки готварски, два бойлера не се изключват, климатик инверторен не се изключва, миална машина , две автоматични перални.

# 8 605
Тази сутрин засякох инкасаторката и питах.
Гратисния период е 10 дни, не две седмици, като се начислява лихва, а таксата за включване е 19 лв. Енерго- Про.

# 8 606
  • София
http://www.cez.bg/bg/tseni/tseni-na-el-energiya/za-snabdyavane.html
Toва е за ЧЕЗ. Вероятно разликите не са големи.

264 лева от 4 декември до 4 януари - 107 кв.м. Климатик в една от стаите, останалата част е или студена, или отоплена с камина. Бойлер, който работи предимно на нощна тарифа.
Готвя много, пералня, сушилня, миялна, ТВ, 2 лаптопа и т.н. дребни уреди.

# 8 607
Да попитам тези, които са към ЧЕЗ - в нормална дата ли излязоха сметките ви? Нашата трябваше да излезе преди 2 дни, още я няма  newsm78

# 8 608
Да попитам тези, които са към ЧЕЗ - в нормална дата ли излязоха сметките ви? Нашата трябваше да излезе преди 2 дни, още я няма  newsm78
Да, в нормална дата, ама леко зашеметяваща беше  Mr. Green Изчакай, два-три дни не е много, стига да не е понадута, като нашата  Simple Smile

# 8 609
Ами надута я очаквам. Никога не засичат при нас преди Коледа, но февруари изравняват, така че не ме притеснява  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт