РУССКИЕ СЛАДОСТИ

• 58 271
  • 265
  •   1
Отговори
# 105
  • варненка от София
И такаааа, мъж ми днес разучи, че на 5-ти март ще открият магазин Березка и в София. Магазинът ще е на бул. Христо Ботев № 122. Дерзайте мацки и не се морете с он-лайн заръчки.

# 106
marulka_s newsm51

Като гледам напоследък съм най-активна  Rolling Eyes ...

# 107
И такаааа, мъж ми днес разучи, че на 5-ти март ще открият магазин Березка и в София. Магазинът ще е на бул. Христо Ботев № 122. Дерзайте мацки и не се морете с он-лайн заръчки.
Hug  bouquet

Благодаря за информацията. Тъкмо бях открила магазин за готово кондензирано мляко  Mr. Green

# 108

Страхотна новина Heart Eyes Ще нападаме сгущенката и пряниките, то се е видяло Wink

# 109
  • София
оооо,зарадвахте ме много Heart Eyes

# 110
Обяснете какво е това нещо -  кваса, все си го предствям като нещо средно между суроватка и айрян.

# 111
marulka_s   bouquet Благодаря за хубавата вест! Мили спомени и вкусът на детството ми Heart Eyes

Аcer, за това ли питаш? цък

# 112
По-скоро питам какъв му е вкуса, на какво прилича

# 113
  • Plovdiv->Toronto
Заради вас си взех зефир от нашия руски магазин  Laughing,  ух, не ми хареса. Нещо като меки, желатинени кисело-сладки целувки  Twisted Evil ...
Кефира не ми хареса също, като кисело мляко, но недостатъчно кисело и доста газиранко  Laughing.
Руски червен хайвер обаче редовно вземам  Peace, супер вкусен ...
Все се каня да си взема квас, то е едно такова като кока-кола, какъв ли вкус има ...
И едни сельодки все измъкват от едно каче, дали са вкусни и те, не изглеждат кой знае колко добре  Laughing ...

# 114
Заради вас си взех зефир от нашия руски магазин  Laughing,  ух, не ми хареса. Нещо като меки, желатинени кисело-сладки целувки  Twisted Evil ...
Кефира не ми хареса също, като кисело мляко, но недостатъчно кисело и доста газиранко  Laughing.
Руски червен хайвер обаче редовно вземам  Peace, супер вкусен ...
Все се каня да си взема квас, то е едно такова като кока-кола, какъв ли вкус има ...
И едни сельодки все измъкват от едно каче, дали са вкусни и те, не изглеждат кой знае колко добре  Laughing ...

Уф, eli_c, аз пък ти завидях за зефира и кефира, страшно ги обичам. Тук си правя айрян с газирана вода, малко напомня на него. И кваса, за хайвера черния и червения пък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега съм си изровила едни стари рецепти за зефир, да видим дали ще намеря време да си ги спретна. Особено, като се залее с шоколад, умирам си за него..........Ех, спомени, спомени.............

# 115
  • София
marulka_s,благодаря за информацията Hug
Много се радвам,че скоро ще имам възможност да опитам от любимите си лакомства,а пък и е в нашия квартал newsm44
Особено, като се залее с шоколад, умирам си за него..........Ех, спомени, спомени.............
smile3521

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 11:33 от ninon

# 116
Една моя приятелка ми каза, че вчера са отворили магазин за руски хранителни стоки и в Бургас. Намира се на Александровска, срещу хотел България. Имало е страшна навалица, но все пак е успяла да си купи доста неща - прянники, кефир, ряженка, мариновани гъбки, сушена рибка.

# 117
Една моя приятелка ми каза, че вчера са отворили магазин за руски хранителни стоки и в Бургас. Намира се на Александровска, срещу хотел България. Имало е страшна навалица, но все пак е успяла да си купи доста неща - прянники, кефир, ряженка, мариновани гъбки, сушена рибка.

Да тькмо щях да пусна тази информация и видях че вече я има.Ама не е на Александровска а е на Богориди.
Днес бях там,нямах много време,но поразгледах набьрзо.Доста скьпичко ми се видя-сгущенката-4,60лв...,купих си кефир и `
РЯЖЕНКА по2,20.

# 118
  • Варна
Чак сега я виждам тази тема и много се въодушевих! Не съм опитвала нищо руско, освен кондензираното мляко, което е невероятно. Преди много години имаше руски пазар във Варна и от там си купувахме скариди в консерва и кондензирано мляко  Heart Eyes. Тези дни смятам да посетя магазинчето. Може ли да ме посъветвате, като човек, който не знае кое по-напред да опита, какво задължително да купя като за проба?
За съжаление сайтът е на руски и нищо не разбирам, а ми се искаше да разгледам нещата на спокойствие преди да отида в магазина, затова разчитам на помощ от тук   bouquet .

Допълвам: Не работи знаменцето за превключване на БГ Sad

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 14:27 от pileshko

# 119
  • пак там
Сайтът има и български вариант - някъде горе имаше знаменце за превключване

Общи условия

Активация на акаунт