РУССКИЕ СЛАДОСТИ

• 58 331
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
 Grinning Някой ходил ли е в магазина в София? Как са цените? Къде по - точно се намира?

# 121
  • варненка от София
Grinning Някой ходил ли е в магазина в София? Как са цените? Къде по - точно се намира?

Магазинът ще отвори на 5.03, ако ми прочетеш поста от предната страница ще разбераш кога и къде ще бъде открит. Tired

# 122

Магазинът ще отвори на 5.03, ако ми прочетеш поста от предната страница ще разбераш кога и къде ще бъде открит. Tired
Опс, разсеяна съм! Извинявам се  Embarassed

# 123
И в Бургас днес видях че са отворили магазин Березка -на ул.Ал.Богориди Peace,доста беше опразнен Rolling Eyes но намерих какво да си взема де ... Crazy за което съм много щастлива.

# 124
i as imam magazin za  ruski bonboni vav varna na ivan vazov6 : Hug

# 125
Кога и в София ще има подобно нещо? ....толкова ми липсват

# 126
  • варненка от София
Кога и в София ще има подобно нещо? ....толкова ми липсват

Ама четете ли поне няколко поста над вашите или само лаф да става?  Rolling Eyes

# 127
marulka  s съпругът ти каза ли този номер 122 на Хр.Ботев къде се пада горе-долу.По близо е да Стамболийски или до Сливница. newsm78

# 128
  • София
Не съм marulka  s,но мога да ти кажа,че се намира след Сливница по посока към Централна гара.Някъде към ул.Козлодуй Simple Smile

# 129
мерси мила.доста ми е долече но ще отида.лек ден. Peace

# 130
  • София
Днес отваря руския магазин в София, вчера в НДК раздаваха листовки. Пише, че в магазина в София освен хранителните продукти, книгите, дисковете и сувенирите, ще се предлагат и готови приготвени храни.
Някой ходил ли е вече в магазина, има ли голям избор

# 131
Магазинът вече работи. Книги, дискове, сувенири и готови ястия все още няма, но има много други неща. Цените са високи, но не чак непосилни. Все пак трябва да си поглезим отвреме-навреме, нали Wink
Намира се от дясната страна на Ботев, на една пресечка преди Сливница, ако идвате от Пиротска. Точно преди спирката на трамваите.

# 132
  • София
Случайно минавах покрай магазина и светкавично изскочих от колата за ужас на мъжа ми Laughing
Нали се бях подкокоросала от темата, та ми се искаше да изкупя всичко, но пък почти нищо не познавам като вкус, та ограничих експериментите.
Има консерви, хляб, сгущеное молоко 4-5 вида, щанд за риби, витрина с млечни, сирена, сто вида бонбони насипни и в кутии.
Сладка, няколко вида алкохол, макаронени, колбаси. Персоналът са руснаци, както и повечето клиенти.
Дали е скъпо не мога точно да преценя...аз за два пакета пряники, едни със сгущеное молоко (божествени!!!), едни с малини, една Вечерняя Москва и още една кутия други бонбони + 2 опаковки сметана, платих 33 лева.

# 133
Цените в магазина са "бомбастични". Като цяло увеличени са спрямо московските от 2 до 4 пъти. Не мисля, че ценовата политика на магазина е добра. Някои стоки са малотрайни, а цените им спрямо българските еквиваленти са двойни. Независимо че обожавам ряженка, изборът ми ще падне на Активия с плодове. А най-достъпния и един от най-евтините млечни шоколади в Русия - Аленка, ще заместя с два-три шоколада Милка

# 134
Здравейте момичета,
днес случайно минавайки по бул."Христо Ботев",видях,че е открит магазин "Березка".
/дано не се приеме като реклама/
Веднага влезнах и стоях 1 час.Има толкова неща от моето детство което изкарах в Русия.
/майка е рускиня/
Купих си пряники,кифир,шоколадови бонбони,творог и още много други неща.
И сега с наслада хапвам.

Общи условия

Активация на акаунт