РУССКИЕ СЛАДОСТИ

• 58 317
  • 265
  •   1
Отговори
# 135
И аз искам да хапвам!
Къде по точно се намира ?
Дали има от конфетите с мече върху дърво ?!!Детски спомен!

# 136
  • София

И аз чакам повече инфо за местонахождението на магазина.

# 137
  • София
О, аз също от години си мечтая за руските бонбони. Много е хубаво, че ги има там.

# 138
  • Бургас

Дали има от конфетите с мече върху дърво ?!!Детски спомен!
Във Бургаския магазин ги има!  Party

# 139

И аз....ако може сподели къде точно се намира:)

# 140
  • София
ако имат и варено кондензирано мляко, цена няма да има.  Grinning

# 141
Има.Това ми направи впечатление.
Аз знаех,че има 1 вид сгъстено мляко,а там има 4-5 вида./но го има онова в синята опаковка-ммммммммммм/

# 142

Магазина се намира много близо до кръстовището на бул.Сливница и бул.Христо Ботев.
Близо е до магазин Зетпол за детски обувки и пантофи.
Магазина се намира точно на булеварда и се вижда,защото е в червен цвят.
Сега хапвам бисквити "Кравичка"със сгъстено мляко-мммммммммм вкусотия.

# 143
  • София
Има.Това ми направи впечатление.
Аз знаех,че има 1 вид сгъстено мляко,а там има 4-5 вида./но го има онова в синята опаковка-ммммммммммм/
е това е супер, дано работят и в събота, за да намина. Иначе варя като луда по 5-6 часа.

# 144
Магазина се намира много близо до кръстовището на бул.Сливница и бул.Христо Ботев.

Ако се върви по Ботев....посока Централна Гара......Преди или след "Сливница" се намира? И от коя страна на тротоара(ако се върви пеша)....лява или дясна? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 145
  • Plovdiv->Toronto
Кажете кои други конфети са хубави, има толкова много, пробвали сме някои които не ни харесаха.
Има едни с желе чернослив и черен шолокад отгоре, те са много хубави ...
Кои други са хубави  Mr. Green ?

# 146
  • Tам през Атлантическия океан
О, аз също от години си мечтая за руските бонбони. Много е хубаво, че ги има там.
руски бонбони си набявям от Т-маркет

мняМ.мням  Grinning

# 147

Ако се върви по Ботев....посока Централна Гара......Преди или след "Сливница" се намира? И от коя страна на тротоара(ако се върви пеша)....лява или дясна? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Преди Сливница,дясната страна на тротоара.Веднага ще го видиш.Кулинарен магазин Березка.
Работи и в събота и неделя,само не съм сигурна за работното време-май беше 10-17 в неделя.

# 148

Преди Сливница,дясната страна на тротоара.Веднага ще го видиш.Кулинарен магазин Березка.
Работи и в събота и неделя,само не съм сигурна за работното време-май беше 10-17 в неделя.
Благодаря ти Hug Hug Hug.....Явно някъде около трамвайната спирка е....Ще се поогледам аз  Wink

# 149
  • France
А сельодка, в големите кръгли консерви, има ли? И ако знаете колко струва?..Че ми писна да мариновам херинга...друго си е оригинала?

Общи условия

Активация на акаунт