Устройство за четене на дигитални книги

• 75 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
За пдф-и на кирлица ли става въпрос?
Защото пдф-и на английски си ги конвертирам с Калибре без проблеми.

# 361
Включвам се отново като щастлив нов собственик на Kindel3. Устройството е точно това, за което си мечтаех, вече си прочетох две книжки, дръпнати от Читанката и конвертирани с Calibre, с други думи на седмото небе съм. Обаче нещо запецнах с PDF файловете. Не ми стана много ясно как да ги изпратя на Амазон, за да ми ги върнат конвертирани. Необходимо ли е първо да ги прехвърля в четеца, или мога да ги пратя директно към Амазон. С други думи, каква е "технологията". И работят ли с големи pdf документи? Много ще съм благодарна на по-опитните потребители, които се включат да ми помогнат.

Не, не е необходимо да ги качваш на четеца - директно ги изпращаш. След това ги получаваш в пощата си, а също и в акаунта в Amazon, откъдето можеш да си ги свалиш с wi-fi-то.
Бях прочела, че с файлове по-големи от 5 мегабайта, не се получава, но мисля, че веднъж опитах и стана.

# 362
  • Варна
Благодаря Stefan R  Hug
А можеш ли все пак да кажеш от личен опит каква е разликата, защото няма как да направя сравнение  Confused Май никъде не продават няколко модела рийдъри, за да се види и пипне "на живо".
Привлече ме това, че SiPix уж бил по-издържлив от стъкления eInk, но пък заради тъч скрийна се колебая да няма отблясъци  Rolling Eyes

# 363
Благодаря Stefan R  Hug
А можеш ли все пак да кажеш от личен опит каква е разликата, защото няма как да направя сравнение  Confused Май никъде не продават няколко модела рийдъри, за да се види и пипне "на живо".
Привлече ме това, че SiPix уж бил  от стъкления eInk, но пък заради тъч скрийна се колебая да няма отблясъци  Rolling Eyes

Sifix e недоразумение. Контраста му е в пъти по-нисък, обновяването на екрана е тягостно и дразнещо. Разликата е огромна в полза на e-ink екраните. Тъч скрийна на последните модели вече не дава отблясък при слънчева светлина.

# 364
Очаквам тези дни да се запишат в темата много нови горди собственици на рийдъри  Mr. Green (моята потенциална покупка ще отлежи още половин година до рождения ми ден  Cry)

# 365
  • В подножието на планината
  Ами , моят е на път за България  , но ще го взема чак след 2 седмици , когато се прибера . Пак ще сядам да чета темата , за да се оправя с преобразуването на форматите и другите подробности .
   Весели празници на всички !

# 366
http://www.tinydeal.com/43-lcd-touch-screen-ebook-reader-hd-medi … 1433-p-18877.html
това ползва ли Еинк технология или не?Как да разбера?Едва ли,но все пак да попитам...

# 367
Пише, острани, че е LCD touch screen.

# 368
т.е.едното изключва другото,така ли?

# 369
т.е.едното изключва другото,така ли?

Да.

# 370
Някой може ли да сподели конкретни впечатления от това Prestigio http://www.prestigioplaza.com/products/Computing/E_books/PER3162 … KYCFUS_zAodInoSZg, защото Дядо Мраз иска да ми го подари.

# 371
# 372
# 373
 newsm44 да се похваля с моя нов Киндъл 3, подарък за рождения ми ден, сега го разучавам и все още чета само текстови файлове

# 374
И аз очаквам моя Киндъл от UK към края на седимцата. Какъв калъф ползвате? Струва ли си да си взема оригинален калъф за К3, защото другите са на половина от цената му? Колебая се, защото виждам, че на оригинала има две неща, за които се закача устройството, а на другите  то се придържа от ластик.

Общи условия

Активация на акаунт