Машина за хляб - 25 част

• 50 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
 newsm53 мерси, мерси, направо си се гордея!!! Добре че има кой да помага обаче! Simple Smile

ако някой обича клисав немски хляб - форма като кутия от уиски - имам купища рецепти Simple Smile)) та за втасването - при първите два опита с рецептите "швабска оригиналдъ" втасваше доста, и като почнеше да се печеее, ама като почне едно спаданееее и така Simple Smile

Аз пак ви благодаря, защото вече се чудех таз' машина да я хвърлям ли - да я продавам ли. Със сигурност много неща има изписани, ама за жалост няма много време за четене

# 586
  • София
Аз напоследък ползвам само бързата програма. Мъж ми харесва повече хляба с бърза, отколкото с нормалната...Там му бил с козуначен вид Mr. Green
Установих, че част от брашното ми му е изтекъл срока(понеже се бях презапасила), но си прави добър хляб, че и питка (понеже някой се притесняваше)

# 587
  • Разград
Цветче,поздравления,чудесно си се справила.  bouquet

# 588
Значи не е виновен "швабския оригиналдъ" ами превтасването. Явно рецептата не е синхронизирана с програмата на която е изпълнявана.

Simple Smile вероятно. аз затова бях много разочарована, защото спазвах всичко 1:1 с книжката (грамаж, програма, тип брашно, температура в стаята...) А пък сега като спазвах принципите на бг-мама да знаете само какъв е мек и вкусен, и голям!

Имам сега аз едно друго питане. И простете, ако вече е обсъждано, но не можах да намеря информация.  Леко ми е безсолен хляба само с 1 ч.л. сол, а и с цяла с.л. захар си и сладнее. Отразява ли се на процесите ако се поувеличи солта и се понамали захарта?

Благодаря макс-мама, и ти имаш пръст в работата Simple Smile

# 589
  • Разград
Цветче, Hug,аз бих сложила 1 чл захар и 1-1,5 чл сол.

# 590
Не можах много да ви следя днес, но сега ще наваксам. Показвам си питката, направена от вчерашното отделено тесто от гевреците / стоя в хладилника до обяд днес, беше изскочило от купата, притесняваше ме честно казано, но си стана Laughing/:

http://storage4.album.bg/575/picture_014_ba924_21284772.jpg
http://storage4.album.bg/d47/picture_027_310bf_21284779.jpg

# 591
  • в обкръжаващия ме хаос
Ох, бе Полинка, потекоха ми лигите направо.Сега ще я сънувам таз питка. Поздравления  Hug

# 592
Ох, бе Полинка, потекоха ми лигите направо.Сега ще я сънувам таз питка. Поздравления  Hug

Ами по-добре хапни, да не я мислиш Laughing.
 Hug

# 593
Алёнка! Много моля да ми разкажеш или покажеш начина по който завиваш кренвиршите! Heart Eyes

Ето, не помня кой сложи тази снимка, даже не помня в коя тема, но я запазих.

Саммо че з разрязвах кремверши наполовина и добавях кашкавал или кисела краставичка.  Mr. Green

# 594
Алёнка! Много моля да ми разкажеш или покажеш начина по който завиваш кренвиршите! Heart Eyes

Ето, не помня кой сложи тази снимка, даже не помня в коя тема, но я запазих.

Саммо че з разрязвах кремверши наполовина и добавях кашкавал или кисела краставичка.  Mr. Green
Златна си ти Heart Eyes
И на дядо Хаджия Heart Eyes
Ще ги направя в събота детето като се прибере от ски!

# 595
zdraveite na vsichki,ot nqkolko dni 4eta receptite vi i se navih da si kupq i az takava mashinka,sno6ti sam stoqla do 2h da pravq kiflichki i nakraq nishto ne napravih Grinning,sega sum reshila  da pravq kozunak,obache ne znam na koq programa da go pusna .Ma6inata mi e panasonic- bihte li mi dali suvet.Izvinqvam se za latinskite bukvi,oba4e nqmam bg
Що така не станаха кифлите? Simple Smile И аз съм с Панасоник, но още не съм правила козунак.
ami i az tova se 4udq Grinning

# 596
da vi se opla4a ,4e i kozunaka ne mi stana  Mr. Green,vsi4ko mi stava testeno i kori4kite super tvurdi ,muja mi samo mi se podigrava i kaza ,4e ni6to ne stava ot men Laughing, no az sum uporita ,6te prodaljavam s opitite Simple Smile

# 597
  • Плевен
Аз искам да питам на някой този диетичния хляб /на някой си социолог/ дали му се е провалял....На мен първия път супер ми стана, оставих го на отложен старт снощи и сутринта ми се плачеше беше някаква изпечена недооформена топка хляб....Пак ще си го изям,че не обичам да хвърлям но се чудя защо стана така  newsm78 newsm78 А уж спазих всичко 1:1

# 598
Снощи правих и аз хляба с айрян и стана супер,въпреки,че имах само едно яйце,а не 2.Много благодаря за рецептата! Hug
А повече гладна няма да надничам тука! Laughing Потекоха ми лиги-то не са козунаци,кремвиршки,кифли,питки... Crazy
Също мерси и за снимките на кремвиршките,че и аз се чудех как се правят. Hug

# 599
da vi se opla4a ,4e i kozunaka ne mi stana  Mr. Green,vsi4ko mi stava testeno i kori4kite super tvurdi ,muja mi samo mi se podigrava i kaza ,4e ni6to ne stava ot men Laughing, no az sum uporita ,6te prodaljavam s opitite Simple Smile
С какъв модел на Панасоник си? Защо не задаваш коричката на слабо препечено или средно? И хлябът ли не става?

Мога ли да използвам стевия вместо захар? Ще стане ли нещо? Вчера мъжът ми донесе течна стевия и сега се чудя къде да я използвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт