На пазар за прежди, обръчи и куки

• 110 741
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета една голяма молба имам.
Много моля, на някой ако му се занимава да напише подробно как точно се поръчва от въпросния турски сайт. И инфото после може да го сложим на пръва страница. За тикава като мен дето никога не са поръчвали от чужбински сайтове и нямат кредитна карта.

Нещо такова примерно в стъпки:
1. Регистририте се в сайта със следните данни....
2. Къде се регистрира картата, за да се извърши плащането
 и т.н. не знам какво следва щото нямам никаква идея.

# 106
няма нужда от регистрация  Peace просто слагаш в кошницата каквото ти харесва в количество, което искаш
после най-горе вдясно на страницата цъкваш на my cart и така влизаш в кошницата си
там на място има полета, където си попълваш данните и слагаш отметка на вида доставка - DHL или обикновена поща(до 4кг може да се поръчват с обикновена поща)
после аз лично плащам с пейпал, с карта директно не зная как става и не бих рискувала

# 107
с карта директно не зная как става и не бих рискувала

Пазарувах и с картата си. Много са точни хората в сайта. Картата ми е дебитна на ПИБ. Никакъв проблем. Маци, изчакай вторника мила, сега е по-скъпо на пакет. Няма смисъл да се набутваш. Иначе Кокошчица ти е обяснила всичко. Трупаш в коша и плащаш.  Joy

Най-после открих списание на турски с преждите Ализе. Заповядайте да видите красотите от тези прежди!

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 20:13 от big pufana

# 108
Относно турския сайт тук можете да си проследявате пратките.

# 109
Мога ли да поръчвам от този турски сайт, ако нямам подобна кредитна карта? Имам само дебитна. Не работя с PayPal и нему подобни. Става ли с наложен платеж при получаването или нещо подобно?

Хм, интересно! Статекс дава, че Софист е 400 м на 100 гр., а Хоби - 320 м на 100 гр. Къде е истината? Някой купувал ли е и какво пише на оригиналния етикет?

# 110
Стейс, аз пазарувам с дебитна ВИЗА електрон на ПИБ. Нямам никакви проблеми! С наложен платеж не става.

# 111
  • София
Пуфи, ще чакам вторника то е ясно. А до тогава ще обработвам мъжа, че на първо четене ми отказа  Rolling Eyes Да съм се спряла с тия прежди  Blush

Пуфи, и аз като Стейси не ползвам Пейпал, та да питам.
Там директно в сайта ли си изписваш номера на сметката или с интернет банкиране превеждаш по тяхна сметка. Моята карта е на ДСК. Т.е. те са две Маестро и Виза електрон.
Обясни моля те като за индианец, дали ще стане? Досега съм ги ползвала само на банкомата  Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 12:31 от Мацата

# 112
Моята е обикновена дебитна на Пощенска банка. Става ли с такава?

# 113
Маци, Стейс, трябва Ви международна карта. С Виза електрон дебитна на ПИБ нямам никакви проблеми. Нарочно си я направих само за пазар, защото се ориентирах към онлайн пазаруването отдавна. Зареждам я с определена сума и харча. Акитивирала съм СМС известия. След като направиш покупка веднага пристига СМС с баланс.

В турския сайт можеш да платиш и с карта. Показани са възможните карти за разплащане - Visa, Mastercard or American Express. Маестро не върши работа!!!!
Въвеждаш всички данни във формуляра, теглят си парите и ти шипват поръчката.

В Пейпал се изисква код за активиране на такава карта. Получава се от извленение от банката или от онлайн банкиране. Обикновено го пращат до 3-4 дни. Ако не си го вземеш - пращат нов и така, докато не активираш картата.

Пейпал е най-сигурната система, че ще ти върнат парите, ако не получиш поръчката си! Призовавам Ви да поръчвате само така, ако сайтовете поддържат тази услуга.

# 114
Там директно в сайта ли си изписваш номера на сметката или с интернет банкиране превеждаш по тяхна сметка.

Ако избереш първата опция за плащане - Credit Card в сайта изписваш номера не на сметката, а на картата, този който е на предната страна. Има и ред за Security Number - това е номера който е отзад - на лентата с подписа - последните 3 цифри от него.

Виж и последната опция - Bank Transfer - предполагам при него можеш с интернет банкиране да превеждаш по тяхна сметка. Те ще ти я пратят по майл.

# 115
Много полезна тема!   bouquet

# 116
Аз нещо явно съм много боса или много загубена, но се оказа все пак,че парите са ми дръпнати за поръчката, не знам защо обаче като ходих в банката да искам справки, сума ти народ се изсипа да проверява и да твърди,че парите все още не са изтеглени, та дори не са блокирани. Изпразних картата и бях спокойна, но вчера си гледам в онлайн справката,че са ми дръпнати пари от точно този доставчик за точно тази сума, при това при курс на долара 1,44 Shocked кога стана толкова, до скоро плащах по 1,32!!!!!!!! Пакетът е пристигнал вчера.

сега ми излиза на дневен ред друга драма - картата ми беше задължена със сходна сума към Ларедут. Когато изпразвах картата, излизаше само това задължение и съответно остатъка подлежеше на теглене. Изтеглих и после видях,че всъщност това,което остана като задължение в картата, е било към турците, а това към редута го няма. Сега не знам какво още ми предстои.

И се извинявам,че ви занимах с моите дивотии - тази седмица всеки ден губя пари, явно съм в много лоша дупка и няма какво да правя,освен да чакам да ми мине.

# 117
  • София
Е, Амели, много гадно така!
Въздръж се известно време от пазар по нета, докато мине периода.

И сега какво, безбожно скъпи ли ти излизат преждите?

Листо, светна ми лампата от твоя пост, благодаря!

# 118
Е, Амели, много гадно така!
.

И сега какво, безбожно скъпи ли ти излизат преждите?

не чак толкова - излизат ми по 4,50лв за 100гр. Някои видове си струват толкова и в магазините в центъра на София, взимала съм за Ива пак турски, не помня марката, по 5лв/100гр от магазина на пл. Македония. Гадно ми е не заради това колко ми излизат, а че можеха да ми излезат много по-евтино ако бях натиснала опцията "обикновена поща".

# 119
Хм, интересно! Статекс дава, че Софист е 400 м на 100 гр., а Хоби - 320 м на 100 гр. Къде е истината? Някой купувал ли е и какво пише на оригиналния етикет?

Погледнах етикета на моя Софист- 100гр/400м .

Общи условия

Активация на акаунт