На пазар за прежди, обръчи и куки

• 110 762
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Харесах се една прежда от турския сайт обаче в paypal-а нямаме нищо. Някоя от вас пазарувала ли е с карта Visaelectron и имала ли е проблем?

Да и нямам проблеми нито с Визата, нито с Пейпал. Активирала ли си кода в Пейпал?

# 91
Да и нямам проблеми нито с Визата, нито с Пейпал. Активирала ли си кода в Пейпал?

Дааа, но главно го ползва мъжо, а той е много бърз в изпразването на сметки.  Rolling Eyes

# 92
Здравейте,момичета!!!
Какви прежди си копувате и поръчвате?Споделете,че хич ме няма!
Искам да е мека,пухката,топла,да не се променя след пране и да не става на топчета  Mr. Green!
А относно турския сайт,не става ли с наложен платеж и кой вариант за плащане е най-изгоден?

# 93
Изимпт, ако е празна картата, няма начин да платиш, мила.  Simple Smile

Хриси, естествена или изкуствена прежда търсиш? Аз плета последно с Тото, квадратчетата за благотворителното одеяло. Не съм я прала, но едно момиче в другата тема, каза че не прави бибинки.

С наложен платеж от турския сайт не става! Извън БГ е. Плащала съм с карта и с Пейпал, никакви проблеми нямам с този сайт. Коректни във всяко едно отношение.

# 94
Изимпт, ако е празна картата, няма начин да платиш, мила.  Simple Smile

Simple Smile Картата не е празна. В Paypal няма никой.
Мерси за информацията. Аз вече си поръчах това което михаресва сега остава само да чакам да видим кога ще дойде.

# 95
Момичета, в траур съм!
Вчера в поръчката си към турския сайт съм оставила метод на доставка Ди ЕЙч Ел, в бързината съм пропуснала да го сменя и си видях грешката чак сега,като си отворих потвърждението на поръчката. Написах им писмо да ги помоля да го променят. В онлайн справката си за движение по картата виждам,че не са ми дръпнали парите,но не виждам дали не са блокирани. По обед ще тичам до банката, ако още не са изтеглени, ще си изпразня картата .... циганска работа, ама ако нямам изход от ситуацията, по-добре така, отколкото да олекна с 80 долара за 5 пакета прежда Sad

# 96
Амели, голяма прецаквация, ужас. Тичкай и успех!

# 97
здравейте!
някоя Плевенска мама/Merian,имаше още една но името и не помня,за което се извинявам/ иска ли да правим обща поръчка от Стенли?
аз съм си харесала Софист от 2 месеца.и сега е момента.

# 98
Здравейте, аз да попитам за поръчката от турския сайт - значи изпращачите изписват GIFT  и така се избягва мито и ДДС, но нещо друго плаща ли се като такса и всъщност откъде си получавате пратките?  newsm78

# 99
Нищо друго не се плаща освен това,кото ти дърпат на момента от картата- стойността на поръчката+доставката. Аз ги получавам в Ловеч в пощата като колет.

По повод моята драма, на писмото ми отговориха,че не може нищо да се направи, понеже поръчката вече е изпратена. Все пак аз вчера успях да си изпразня картата - към онзи момент нямах блокирана сума от тяхна страна, нито някакво друго действие ( вдигнах банката по тревога, 3 отдела правиха справки ooooh!). Хем съм спокойна,че няма да изгоря с пари, понеже си изтеглих цялата наличност, хем не знам сега какво ще стане, след като вече е изпратена - нещо като с наложен платеж ли ще се получи, що ли?

# 100
Мерси за бързия отговор! Относно проблемът ти с поръчката - на мен ми се е случвало като поръчвам от други чуждестранни сайтове - като няма пари в картата ми, получавам мейл, в който ме уведомяват, че ще се опитват да изтеглят парите в следващите 2 седмици/за всеки сайт периода е различен/ и ако не успеят, ще анулират поръчката. Т.е. в момента, в който се появят пари в картата в рамките на указания от тях период, те ги дърпат. Ако и този сайт работи по подобен начин ще е много добре! Стискам палци всичко да е ОК с поръчката ти!

# 101
ако не са ти изтеглили пари от сметката значи пратката не е шипната - 100% може да си сигурна Peace няма търговец, който да прати преди да ти вземе парите
вероятно просто не им се занимава с поръчката повече и затова са ти отговорили така
ако пратката е шипната задължително щеше да имаш мейл в пощата си с данните за доставката - вкл. теглото й ведно с опаковките, също ако е обемна и разделена на 2-3-4 части за всяка част ще имаш тракинг номер.....

# 102
ако пратката е шипната задължително щеше да имаш мейл в пощата си с данните за доставката - вкл. теглото й ведно с опаковките, също ако е обемна и разделена на 2-3-4 части за всяка част ще имаш тракинг номер.....

имам такъв мейл от вчера следобед, с номер на пратката /различен от номера на поръчката ми/ и всички прилежащи данни. Въпреки това, в картата имах (преди поръчката) 400 лева, не бяха бутани и ги изтеглих всичките.

# 103
еее това направо ме изуми  Shocked  като нищо ще вземеш да си ги получиш като подарък  Mr. Green
пиши после как са се развили нещата  Hug

# 104
А някой от вас дали е ходил до магазина на "Хризантема"/където продават продуктите на Коутс/. Защото аз ходих, обаче нещо не го открих! Е вярно че беше в неделя и най-вероятно е бил затворен с ролетна щора, но ако някой има повече инфо относно местонахождението, да пише.

Общи условия

Активация на акаунт