Наско от моето училище

• 21 054
  • 176
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Не съм писала отдавна, но Наско е добре, от другата седмица започват отново рехабилитацията, вече казва "Да" като го питат дали обича някой, още не сме задействали шините, за които са необходими 200лв, но се разбрахме с майката след ваканцията и това да свършим.

Благодарности  на едно чудесно момиче, което донесе на благотворителния ни базар  подаръци и парички за Наско, с част от парите купихме два пакета памперси, а останалите са предадени на майката, благодарим ти за милия жест   bouquet  bouquet  bouquet

за всички феи от тази тема, които помагат на това прекрасно дете, една снимчица за поздрав

http://prikachi.com/images/203/4223203y.jpg

# 166
  • Пловдив
Помните ли Наско?  http://prikachi.com/images/203/4223203y.jpg
Тази година е четвъртокласник.Едно слънчево дете, за което се грижат майка му и неговата прабаба.След курса рехабилитация Наско като че ли израсна.За съжаление бабата и майката са  в много затруднено положение, едва смогват да купуват така необходимите памперси.Бабата ми сподели, че детето невинаги се храни пълноценно и много внимават за памперсите, за да ги пестят.
Ако някой има възможност и желание да помогне на това дете, моля, нека пише на мен или на violenza от темата ДБМ -Пловдив.
Благодаря Ви!

# 167
  • Пловдив
При мен има останали пари за Наско, последно миналия месец се чухме с майката, казали й, че ако иска детето да проходи, трябва да го води на рехабилитация в Медлайн при д-р Янакиев, тя ме попита дали може да й съдействаме и се разбрахме като отидат на преглед и има конкретни въпроси да ми се обади.

# 168
Има ли новини от Наско?

# 169
  • Пловдив
От колегите, с които разговарям, разбирам, че Наско е добре, най-вече здрав е в това болно време.Има напредък в изговарянето на някои срички, детето активно се включва в комуникация с учителите.Най-хубавото е, че Наско си има сестричка, която го прави много, много щастлив.Simple Smile И макар че на семейството му е трудно, не се оплакват.За съжаление, все по-трудно става с рехабилитацията..., а и с тези пусти памперси.
Ще ходя в края на месеца да му занеса мартенички и ще пиша пак. Peace

# 170
Радвам се да прочета тези редове. Много поздрави на семейството и всичко добро!

# 171
  • Пловдив
daskal77 обади ми се да отидем заедно, ще купим памперси и плодове за Наско, при мен има останали пари, майката така и не се обади за рехабилитацията, разбрах, че няма физическата възможност да го води, понеже сумата  не е малка предлагам да потърсим рехабилитатор, който да го посещава в къщи известно време, ако и другите момичета са съгласни разбира се Simple Smile

# 172
  • Пловдив
daskal77 обади ми се да отидем заедно, ще купим памперси и плодове за Наско, при мен има останали пари, майката така и не се обади за рехабилитацията, разбрах, че няма физическата възможност да го води, понеже сумата  не е малка предлагам да потърсим рехабилитатор, който да го посещава в къщи известно време, ако и другите момичета са съгласни разбира се Simple Smile
Непременно, още в началото на седмицата Peace

# 173
  • Пловдив
Отдавна не съм писала в темата не защото не се интересувам от Наско, а защото детенцето е здраво и расте, макар и в детска количка.Сега обаче нещата не са толкова розови, защото научих, че семейството му дължи доста голяма сума за парно - около 3000 лв.Майка му досега не беше споделяла, по думите й "не  е удобно". Аз самата научих от ресурсната учителка.За жалост сумата не е по силите на майката.Разбирам, че сметката ще се плаща разсрочено и затова Ви моля, ако имате възможност, нека отново помогнем на Наско, поне да бъде на топло.Защото зимата ще си дойде, дори сега да е топло.

# 174
  • Пловдив
Благодарим на Lillya за оказаната ни помощ!
Малко по малко напредваме и не се съмнявам, че и този път ще успеем да помогнем на Наско Peace

# 175
  • Пловдив
Здравейте от Наско. Днес успяхме да посетим детенцето и да му занесем подаръци, банани, плодови млека и памперси.Наско изглежда много пораснал и е винаги усмихнат.Пускам ви две снимчици, на които е  с любимата ресурсна учителка.
В училище тече ежегодната ни инициатива за събиране на парички, за да стане Коледата по-лека  за Наско и с радост мога да отбележа, че децата откликват.
Благодаря на всички, които се включиха чрез темата за сумата за парно и ви желая весели и спокойни празници!

Наско

# 176
Браво, наистина много е пораснал Наско, и как хубаво се усмихва, радвам се!
Весели празници на цялото му семейство и много здраве.  Heart Eyes

Какво стана с операциите, не казаха ли, че има шанс да може да проходи?

Общи условия

Активация на акаунт