Ползвате ли БИО козметика?

• 110 420
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Аз лично от тази марка не съм доволна . Иначе органик козметиката ползва минерална защита, но и тя не  е съвсем безвредна.Е, по малкото зло е.
Все пак ако ще купувам такива продукти, бих заложила на Badger и Green People.
 Simple Smile

# 301
Момичета можете ли да ми препоръчате бебешки мокри кърпички с минимално количество химикали в тях? Едва ли може да са био, но поне да не са бъкани с химия, както са повечето...

Понеже линкът не излиза, ще го опиша така - био бебешки кърпички има (а и всякакви други био продукти - декоративна и бяла козметика, био храни, био препарати) в  shopfor beauty. eu

# 302
Кате Пате, w в състава на продукта наистин пише че е 99% естествен състав.Това не го прави Био или органик.АКо това за теб е о.к. добре.Все пак няма парабени, минерални масла и т.н.

Много благодаря за отговора!
Все пак си купих серията - уникална е. Веднага след нанасяне на серума лицето буквално грейва, много съм доволна. Между впрочем, в тези продукти освен че няма парабени и минерални масла, в състава им не се включват DEA, TEA, Propylene Glycol...Стана ми интересно след коментара, че крема не е БИО или Органик. Още навлизам в тези неща, но каква е разликата между Био и Органик? Ако може някой да ми обясни, ще съм много благодарна:)
Благодаря!
 Peace

# 303
От кой био крем за около очи сте най-доволни? Кой според вас освен, че е био, действа наистина (противодейства на фините линии, подпухналостта и т.н.)?   newsm78 bowuu  chef  bouquet

# 304
Аз съм много доволна от този на Cattier.

# 305
Някои мнение за тези продукти --->  http://www.sergieff.com/

# 306
новата ми придобивка е крем против бръчки на Cattier  Grinning

# 307
KAte Pate, био и органик е едно и също.Става дума за съставки в продуктите които са с контролиран произход, от чисти райони, без употреба на химикали , пестициди и т.н. Също така без парабени , СЛС и други подобни в състава.
Тоест, това че един продукт е само с естествени съставки не го прави добър.ТЕ може да са замърсени.
Както и един сертифициран Био продукт , също може да не е достатъчно добър.НАпример да има сертифициращ знак заради 2-3 съставки, които са наистина Био, а останалото пак да е някаква синтетика( и тук правилото за парабените и т.н. си остава).И тя да разни на дадения потребител- аз имам такъв неприятен опит с Катиер, а и не само аз.
Не знам дали стана ясно от лаишкото ми обяснение.
Аз съм фен на високия клас органична козметика за лице и тяло.По нисък клас мога само за душ гелче да си позволя.

# 308
В БГ кои са висок клас?

# 309
  • София
Искам да си взема тежък мазен крем за около очите,моля препоръчайте ми Hug

# 310
Kaто цяло на Weleda кремовете са тежки гъсти и мазни, аз не ги понасям.Може  би техен околоочен ще ти пасне.Иначе от предлаганото в БГ не зная кое друго е мазно.

# 311
  • София
Благодаря Дора7511,дано се включи още някой с мнение

# 312
Виж този крем на Trevarno:

http://www.zoya.bg/K%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%BA … 0-%D0%BC%D0%BB.21

"Лекият" им дневен крем беше доста мазен, т. че предполагам, че и околоочният е такъв. За Веледа напълно споделям мнението на Дора.

# 313
О,да, и Треварно са ми много мазни, всичко- кремове, почистващи, пилинг.
Слава богу си намерих точната марка.

# 314
  • София
Точно този Trevarno се бях засилила да питам за него,вътре само масла Laughing
Благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт