Отворете си очите! Защо измират пчелите и хората...

• 4 370
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Първо, това мнение съм го цитирал от форум, не е лично мое.

Второ, не знам защо трябва да се отрича нещо толкова логично. Всеки може да провери в гугъл защо следите от самолетите трябва да се резорбират за не повече от 20сек до минута.

Какъв по-голям мотив ви трябва от това че целият свят е зависим от една банково-монетарна мафиотско-масонска организация наречена Федерален Резерв. Когато биваме пръскани, се управляваме по-лесно, нашето съзнание е притъпено, ние сме по-болни и зависимо от системата и лекарствата които ни продава тя, от тях ставаме още по-болни и тн. Порочен кръг. Целта е да бъдем управлявани по-лесно , както се управлява стадо животни.Другата цел е драстично намаляване на населението с една "безобидна" био-терористична война, за която никой не предполага. Вследствие на тази вайна идват вирусите с които ни пръскат и другото следствие ваксините, с които ще ставаме все по-болни. Защото сегашните ваксини, не са като тези от преди 50години...
Но вместо да мислите... вие се намирате на раздумка в този форум...и се наричате гордо гражданско общество...а всъщност не осъзнавате че сте тровени, особено в големите градове, особено нощно време....
Бъдете здрави.

# 16
Вече и по националните новини.

http://www.vbox7.com/play:75c52a37&al=0&vid=4006430

http://vbox7.com/play:473f7453

http://vbox7.com/play:b4f65fee Даже има и подходяща музика

# 17
# 18
Абе хайде стига си ме разсмивал! Joy Joy Joy
Пръскали ни, за да ни управляват по-лесно!  Joy Joy Joy
Че ние сега какво им пречим?!

# 19
  • София
Тая теория на конспирацията, че хамериканците искат да ни изтрепят, за да се пренесат тука /щото имаме супер природни богатства, територия голяма и климат чуден/ се разпространява в Ютуба и Вибокса от много отдавна.

Всеки може да направи такива клипчета.

А що се отнася до пчелите, самите хамериканци имат един супер голям проблем с тях, за който научих от Дискавъри, но това си е тяхна работа и е друга тема.

# 20
До колкото разбирам от информацията в интернет, според стотици хиляди хора това е не само теория, а прост факт на конспирацията #2gunfire
И не се пръска само във България, а на всякъде където има Американски бази, тоест в над 200 страни по света.

# 21
  • Galaxy 13197853088
пчелите измират най-много в америка. факт. особено миналата година им се наложи да започнат програма по внос на пчелни семейства. измират защото пръскат като малоумници. същите като тези които говорят за конспирация. така че доктУре, сбъркал си мястото за излиянията си.

# 22
Другарю Черкезов, бихте ли насочили оръжието от използваният от Вас емотикон, в посока обратна на тази, в която е в момента???
И когато натискате спусъка - а в случая ИЗХОД от форума- мислете, че правите едно огромно благо на цялото Човечество.
Сърдечно благодаря.

# 23
Другарке, ако нямате мозъчни функции за да разберете естеството на темата, моля да я напуснете и да не ме занимавате със себе си.
Намерете си другар в живота, с който да си хортувате. Peace

# 24
# 25
Другарке, ако нямате мозъчни функции за да разберете естеството на темата, моля да я напуснете и да не ме занимавате със себе си.
Намерете си другар в живота, с който да си хортувате. Peace

Апропо, защо решихте , че нямаме другари?
Имаме и си приказваме!
Но от такива другари , като вас - нямаме необходимост!
Бъдете така любезен...

# 26
И на теб ще ти кажа да си търсиш вниманието другаде. Не си ми интересна, стига си спамила темата, и съм ДОКТОР!

Доктор Черкезов

П.С.
Явно имате обременено детство, но аз не съм виновен. Peace

# 27
  • София
   Боже, божее, нямам думи!Много болен народ, особено биохимици-доктори! Ай сега, като си биохимик, кажи какво си открил, при изследване на въздуха след пръскане? Дай факти и доказателства за теорията си? Тебе колко пъти те напръскаха, та си толкова зле? Joy

# 28
Много рядко плача  за mamma и tatti!

Но вече е непоносимо  #2gunfire

# 29
   Боже, божее, намам думи!Много болен народ, особено биохимици-доктори! Ай сега, като си биохимик, кажи какво си открил, при изследване на въздуха след пръскане? Дай факти и доказателства за теорията си? Тебе колко пъти те напръскаха, та си толкова зле? Joy

Подозирам, че са го "киснали" в отрови доооста дълго време Whistling

Общи условия

Активация на акаунт