Отговори
# 750
За "променящата се кърма": една приятелка наистина доброжелателно ми обясни как то било "като през бременността" - изчерпват се запасите от витамини и калций в майката и съотв. - в кърмата... Т.е. кърменето изтощава организма на майката и оттам бебето пие мляко, "в което нямало нищо"... Еми, глупаво ще да е това бебе, така излиза, природата, дето го е замислила - още по...

# 751
Днес в предаването Огледала по btv водещата каза че мамини синчета са мъжете които харесват гърди и са привързани към гърдите на майка си #CrazyТова ще да е от сукането newsm78

# 752
Е тя предполагам не е кърмила, за да не си увреди бюста  Crazy
Ама това нищо не е, щото те вече раждали и в 7-ми месец, за да не им се разширял ханша...
А аз влизам по повод на това,че вчера на детската площадка разбрах защо някой майки се провалят с кърменето - бебетата се раждат малки! Е това било Thinking

# 753
...вчера на детската площадка разбрах защо някой майки се провалят с кърменето - бебетата се раждат малки! Е това било Thinking
Това не е чак толкова далече от истината - бебетта, които са родени 2-3 седмици преди термин (за да е по-удобна датата на секциото например!) могат да имат затрудения в кърменето, защото не са завършили развитието си... Много са свързани нещата...

# 754
  • До хладилника, който обичам
Новият епизод

Общи условия

Активация на акаунт