Сънувате ли починали ваши близки? - 2

• 163 037
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
не се измъчвай, че не разбираш, когато сънуваш някой починал не значи винаги, че това е някакво послание, което ти праща от другия свят, нали сънуваме и живи хора, това е просто някакъв сън

# 376
  • Пловдив
helen69  Погледни от друга страна съня не като послание а като сън който ти дава  да видиш това което вече не е до тебе.Трябва да си благодарна на това не да се самобичуваш излишно.Не е задължително съня да носи послание в никакъв случай. Peace

# 377
helen69,
това, че сте отишли на едно и също място но отделно е, че сте един вид заедно(т.е. душите ви, защото те сте отишли на едно и също място, т.е. киното), но сте разделени в различни светове, ти в материалния, а той при мъртвите, за това и не са ви пуснали в киното да сте заедно. Не знам, дали ме разбра. Киното е вселената, светът около нас. Вие отивате отделно на кино, т.е. всеки вече живее, има друг път, защото ти си в светът на живите, а той на духовете, но от друга страна сте заедно(киното е общо). Надявам се да ме разбра.
За това, което питаше преди и ми го изтри админ.отговорът е-да, значи, че е било писано да сте заедно.
Прочети книгите, които препоръчах( в тях има доста инфо и отговори на въпросите ти), надявам се, да са ти полезни и ти помогнат.

# 378
Толкова ми се иска да вярвам,ДА ЗНАМ,че сме все още заедно независимо от това ,че той не е вече тук...Явно,че е било предопределено да се срещнем,иска ми се да е ЗА ВИНАГИ...Дано действително душичката му да е с моята,защото моята е с него Praynig

# 379
Разбира се, че е завинаги.
Прочети книгите, ще те успокоят.

Ето ти една в електронен вид:
http://duhovno-razvitie.com/knigi/
за другите не знам има ли ги качени в нета.

# 380
Благодаря ти HugВ момента онлайн чета "Пътя на душите"от същия автор.Другите книги,както и някои други препоръчани не ги намирам нито в нета,а и почти всички са изчерпани по е-книжарниците.Но продължавам с търсенето...

# 381
Купени са отдавна, не знам........търси по-упорито, в различните книжарници, все ще се открият някъде.

# 382
Отново тази сутрин съм объркана и донякъде нещастна...Като,че ли сънят ми беше разделен на 2 части...В първата моят Слън дойде,аз бях учудена  но и доволна и въпреки всичко му казах:Нали те погребах съкровище...Ушетата ти бяха посиняли smile3518/пак плача.../Не помня какво ми каза.........Следващата част беше изключително неприятна,натоварваща,вбесяваща ме...Звънеше на някаква жена,а и самата тя го беше търсила за да ходят заедно на риба...Беше скрил от мен,измъкваше се... с две думи опитваше да ме лъже CryЗащо са тези сънища,какво ми показват,дали е било така в действителност....Толкова ми е тежко,да си мисля,че е истина....Майкъл Нютън пише,че близките ни проектират сънищата ни за да ни успокояват.Как да повярвам,че този сън е успокоение...

# 383
Привет, да се запиша и аз в темата,

напоследък сънувам ги рядко, може би когато нещо важно ще се случи и ти дават знак,
много ценя книгата Лиана Антонова - "Срещи с отвъдното", можем да научим какво трябва да правми, как да се държим за да им е и на душите на починалите ни близки -там горе да са добре.

# 384
От това,което чета,разбирам,сигурна съм,че той те е обичал толкоа,толкова много! Не се съмнявай в това,виж-дори от там идва да те види!Ще бъдете заедно пак,бъди сигурна.Сърцето ми се къса за теб Hug

# 385
ira_d благодаря ти ...Не можеш и да си представиш колко ми е необходимо да чувам такива думи...Така ми се искам да повярвам в това,да знам че сънищата ми са продиктувани от него за да ме успокоява,да ми показва че е при мен...Благодаря ти Hug

# 386
Той не е само при теб в сънищата ти: той те прегръща,когато плачеш и плаче с теб,когато си най-тъжна.Познавам тази ужасна болка,тази увереност,че животът е свършил и че вече никога няма да си щастлива.Толкова е дълбока тази черна дупка,че дори не виждаш светлината отгоре.Няма да е винаги така.Началото е най-страшно.Всеки казва,че времето не лекува .Не е вярно.Липсва,цял живот липсва.Но се научаваш да живееш без него.Намираш щастие,започваш да се радваш на живота отново,да го забелязваш.Постепенно се пробуждаш.За мен шокът беше най-страшен.И страха,как ще продължа? Все още има дни,в които ми е толкова тежко,че се чудя как изобщо съм била щастлива вчера.Но са рядко,в началото е просто всяка секунда./Аз загубих майка,с която бях много близка и с която си отиде цял един свят/.
Сега можеш просто да се оглеждаш.Той се мъчи да ти даде знак,ти се опитай да го видиш.
Сигурно и за него не е лесно да те вижда,да те чува и прегръща,да се чувства все едно нищо не е станало.А ти да не го виждаш.И сигурно и той иска да ти каже толкова много неща... Hug

# 387
Права си...Шока от случилото се,толкова неочаквано и толкова скоростно-нямаше и час...Страха от последващото...И при мен усещането е за загуба на цял един живот-макар и само 7 години,това бяха най-стойностните и пълни години в живота ми...Болезнено ми липсва...Съжалявам ако оспамих темата EmbarassedПиша и при ИМА ЛИ ВДОВИЦИ/ВДОВЦИ...Ако искаш включи се там,независимо че си с друга загуба... Hug

# 388
  • софия
Дядо почина събота през нощта...не мога да повярвам....
Знам, че беше време вече, отиде си на 87 години...
Олеква ми като пиша за това. Не мога да си представя, че др. път ще виждам само баба.
Почивай в мир, мили дядо Cry

# 389
Аз сънувам дядо си когато нещо важно се е случило или ще се случи!
Сънувах го като разбрах,че съм бременна,сънувах го и седмица преди да родя как ми докосва корема(много се бях притеснила да не е за лошо за бебо) ,но въпреки че имах тежко раждане ,накрая и аз и бебо бяхме добре!
Преди тези 2 събития никога не съм сънувала,някой от починалите ми роднини!

Общи условия

Активация на акаунт