Сънувате ли починали ваши близки? - 2

• 163 059
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Сънувах я майка и тази нощ.Беше странен сън.Живеех си в нашите както едно време и се гласях да ходя на сватба и майка ми подаде някакви обувки,а аз като ги обух и гледам,че не са много подходящи и  и викам"какви са тези сандали,откъде ги взема,донеси ми другите",а тя"защо не ти ли харесват,много са хубави",дойде и сестра ми и тя ги хвали,но аз не "донеси ми другите" ooooh!
И винаги така я сънувам,все едно не сме се разделяли никога,много ми липсва Cry

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 18:50 от Deizi-Kreizi

# 391
До сега не исках да пиша за тези ми сънища,но като че ли ми става все по-трудно да ги задържа...Може би месец преди да си отиде моят Слън,започнах да сънувам тежки сънища...Нямам конкретни спомени,но след като се събуждах сутрин,усещането беше тягостно...Единственото ясно откроило се,е следното:На 2 пъти в разстояние на около седмица ,две ми се появяваха някакви хора,които ми казваха-Ти ще имаш 5 деца,ти ще си майка на 5 деца...Единия път отговорих,че аз четвърто не искам да имам,камо ли пето...Да поясня,че мъжа ми има от предишен брак двама сина,с които възвърна отношенията си в последните месеци...Дали е било показателно,а аз не съм и помислила за такава развръзка?... Cry

# 392
  • Пловдив
helen69  МИСЛЯ ЧЕ ТУКА В ТАЗИ ТЕМА НЯМА ДА ТИ ОТГОВОРЯТ И РАЗТЪЛКУВАТ СЪНЯ ЕТО В ТАЗИ ТЕМА - "ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ" ...МОЖЕ БИ МОМИЧЕТАТА ЩЕ  ОТГОВОРЯТ НА ПИТАНЕТО .

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549071.75;topicseen

# 393
Неговите деца са големиедва ли имат нужда от теб. Може би наистина да срещнеш човек,с който да решиш да имаш още деца!

# 394
Последния ми сън от преди  2 дни....Бях с някякви хора и изведнъж така се зарадвах,защото разбрах че Васил идва...Но така и не го видях... CryЕдинствено видях краката му-от колената надолу как крачи към мен...После отиде някъде и ни сипа по нещо за пиене...Но нищо друго...Дори и не помня дали каза нещо SadПомагайте момичета PraynigКакво означава?

# 395
Според мен сънят е буквален-той наистина идва към теб. Идва да те види. Сипал ви е нещо,за да ви покаже,че се грижи за вас.

# 396
Тъкмо ти писах на ЛС. Благодаря за поредната светлинка която ми даваш HugДано... Praynig

# 397
Снощи преди задължителното ми среднощно будене,Васил дойде...Хвана с две ръце моята и на някое от децата главите и ни целуна по двете бузи...Събудих се щастлива Grinning,опитах се да се насиля бързо да заспя,за да продължи съня ми...но повече не го видях. А на сутринта подробностите бяха избледнели SadНо целувките помня...

# 398
Видя ли? Много се радвам! Hug

# 399
Сънят ми от снощи...Първо бях с приятелка от тийн годините ми,която почина преди около 3 г. SadКакто обикновено подробностите вече ми се губят,но помня че като че ли бяхме скрили от някого или от нещо някакви пари и аз седнах да ги броя.Пачката си беше сериозно плътна,имаше банкноти от по 100,50 и 20 лв.Бяха прибрани в едно мое бяло портмоне,което си купих това лято.Когато извадих банкнотите от 100 лв ми направи  впечатление,че нямат нищо общо с нашите си оригинални пари...бяха доста по-различни.После портмонето го прибрах в моя чанта.През това време Емилия говореше по телефона и като свърши ми каза :Баба Роза/това е майка и/моля ти се иска да си купува мъж Crazy.....По нататък вече нищо не помня...Следващото което се сещам,е че бях някъде навън...на някакво кръстовище...Знаех,че преди това сме били заедно с Васил и сега го чаках да дойде от отсрещната страна с някаква синя кола?Но вместо него,с друга/отново синя/кола пристигна един мой приятел от преди 25г.когото не съм виждала може би от 10.Обърнах се и му казах:"Добре,до снощи всичко беше нормално...нямахме никакви проблеми...сега и Васил и ти се държите ужасно...не искате да ме видите,не говорите с мен..."А той махна с ръка и ми вика:"Остави ме не ми се говори...Снощи след като те нямаше вече,той не престана да говори само за теб...наду ми главата..."Попитах го,къде е сега Васил и той ми показа колата-Ето там су гушкат с Валя/Ваня/ Cry.......Стана ми толкова криво и естествено хукнах към спрелите коли,но в никоя от тях не видях нито Васил,нито някой познат...После вече нищо съществено не помня.Когато се събудих от съзнанието ми изплува,че съпругата на този приятел се казва Ваня,но пък лицето от съня ми нямаше нищо общо с нея...

# 400
  • София
Искам и аз да сънувам мама, която си отиде преди 8 месеца и половина, но все не успявам! Или пък не помня? А толкова много неща имаме да си кажем...

# 401
  • София
Здравейте, публикувах това в другата тема за сънищата, но ще го копирам и тук.

сънят който искам да разкажа е на сестра ми, но много силно ме впечатли. Преди 8 месеца загубихме майка си и до скоро само аз я сънувах. Миналата седмица сестра ми вдигна много висока температура и мама й е дошла в съня. седнала до нея на леглото й и започнала да я гали, но във въздуха, сестра ми я видяла и й казала да се премести, защото не я стига, мама станала и легнала до нея, завила я и я погалила. Тогава сестра ми попитала "мамо, какво е да си умрял" Мама започнала да се смее и през смях й казала"сигурна бях, че ще ме попиташ". След това започнала да говори за някакви енергии, неща които сестра ми не разбрала и как тя е тук, но ние не я виждаме...много жив е бил сънят, казва че е бил като кристал.

# 402
  • bulgaria
Вчера вечерта почина мой близък, а през нощта сънувах събирането в деня след погребението му. (което тепърва ще се организира)Имаше страшно много хора. Някои се забавляваха, а някои плачеха. Отидох да прегърна съпругата му, а тя освен, че плачеше много изглеждаше много погрозняла (носа и беше дълъг, а тя самата-надебеляла)л В един момент отиваме пред къщата на свекърва и, и там тя ми дава две много отровни змии-голяма(в ярки отровни цветове)  и малка(бежова),които се опитвам да хвана зад главата за да не умра за секунди ако ме ухапат. Успях, но ги държах и нямаше къде да ги прибера, а не можех да ги пусна за да не пострада някой.
Много съм объркана. Сънят ми беше толкова реален...Моля ако някой разбира нещо от този сън-да сподели.

Почивай в мир чичо. Прекрасен полет към небето

# 403
Аз съм на моменти,имам някакви такива,през които постоянно сънувам баба си и дядо си,те и двамата са починали доста отдавна,единия преди 12 години,другият преди 5 години.Преди да починат и двамата бяха болни и на легло,а винаги като ги сънувам са здрави,на крак и все едно никога не е било това да се били зле и да изглеждат толкова безсилни.Всеки път като се събудя съм искала това да не е сън,но уви действителността ме връхлита веднага.Имам и други починали близки,но никога не съм ги сънувала,но баба и дядо редовно.....

# 404
Казват,че бременната жена ставала по-сетивна. Може би идват да те виждат.

Общи условия

Активация на акаунт