FarmVille - 19-та тема

• 41 248
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
В златното гърне се отвори всичко  Party

# 451
Какво строите? Аз нямам нищо ново във фермата, освен това синьото горе вдясно. ?

В маркета в сгради ще намериш една френска къщичка за 5000, тя ще се строи с изпратени материали  Peace

В златното гърне се отвориха още 3 неща и се появи нова система да те уведомява кой ти е влизал във фермата и какво е правил, а ако остави съобщение ще го видиш там Simple Smile

# 452
Има и нови трактори - май ще си ги купя!

# 453
Купих замъка за 100 жълтици, но не ми даде да го шерна на стената Thinking

# 454
  • Варна
Вече изтървах 2 езера и по едно от другите нови неща от гърнето Sad на 4-та секунда ги нямаше Shocked

# 455
Трейси, мерси Simple Smile Обаче още преди да си вляза във фермата видях ,че си публикувала гредите на къщата и ти пратих пирон  Embarassed Laughing не знаех за другите неща още.

Купих замъка за 100 жълтици, но не ми даде да го шерна на стената Thinking

И на мен така първият път, но като рефрешнах, къщата ми я нямаше и като я купих пак този път ми даде.

# 456
И аз трих къщата и купих нова, за да мога да я шерна  Peace А иначе езерата и кулите май само 1 може да вземе, и почти 100% са под масата, няма какво да си говорим...

Whatever  Mr. Green

# 457
# 458
  • UK
От новата кутия, която сега си купих, ми се паднаха засадените детелини. Не е много, но по добре от коня или патката... Искам къщата и беседката...

# 459
# 460
  • Велико Търново
Спря ми приложението  #2gunfire

# 461
Как се разблокираха публикациите от стената за FarmVille ?
Знам че е дъвкано няколко пъти, но пусто не се сещам сега, когато ми трябва  Embarassed.
П. п Оправихме се  Laughing.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 01:17 от polly

# 462
Tivia,голямо благодарство  bouquet
Айде пак ще се строи Laughing

# 463
  • Варна
Още конючнята не мога да построя сега и нова къщурка. Голямо строене ще падне.  Mr. Green

# 464
  • Ямбол
Здравейте на всички  търся си съседи да си разширя фермата. Donka Radeva

Общи условия

Активация на акаунт