FarmVille - 19-та тема

• 41 270
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Има 3бр. Donka Radeva ,ти коя от тях си?

# 466
# 467
  • Ямбол
пращам имейл d_radeva1981@abv.bg

# 468
  • Пловдив
има ли някакво значение дали конете в конюшнята са сиви или кафеви? Кои дават повече? И пак да помоля някой ако има линк за подборка на фармвилски съобщения, да подаде едно рамо и да го сподели с нас  Hug

# 469
Много моля за помощ.Блокирах си  фермата и подараците .Как да си върна всичко? Тъкмо купих новата къщурка и влязох в 40 ниво и всичко изчезна newsm78 newsm78 newsm78

# 470
Тази къщичка която трябва да се строи има ли някакво предназначение или е просто декорация

# 471
  • Пловдив
декорация е - и аз по тая причина мислех да не я строя, ама така и така ми пращат материали...

# 472
Ето я новата къщичка построена

# 473
Много моля за помощ.Блокирах си  фермата и подараците .Как да си върна всичко? Тъкмо купих новата къщурка и влязох в 40 ниво и всичко изчезна newsm78 newsm78 newsm78

Да не си блокирала приложението Фармвил? Провери  от началната страница-горе в дясно в  Настройки-Настройки на сигурността-Applications and Websites(или Приложения и страници на български)-Blocked Applications(Блокирани приложения).
Там натисни бутончето Edit и ако  Фармвил е блокирано, кликни върху надписа "премахни".

# 474
  • UK
А какво дава като награда за завършването на къщата?

# 475
Дава къщата построена Laughing

# 476
tivia много ти благодаря върнах си фермата ,но за съжаление неприетите подараци не се върнаха
  имах само 58 Cry

# 477
Дава къщата построена Laughing

Наистина ли???Аз тази къща тъй като ми харесва а няма каде да я сложа прибрах estate и сега къщурата е на негово място.

# 478
# 479
Междо дръгото незнам дали сте забелязали но при мен днес като си обрах краварника и ми се паднаха 10 турби за наторяване които да побликувам.След това някой да ме натори.

Общи условия

Активация на акаунт